FABRIQ MMA 1: Boráros vs. Oganesyan datum, kurzy a tip

Gábor Boráros se po dlouhé pauze vrací do klece. Na turnaji nově vznikající organizace Fabriq MMA ho prověří řecký bojovník Robert Oganesyan. Sázkový tip a návod na sledování livestreamu najdete v tomto článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Gábor Boráros uškrtil soupeře v prvním kole technikou Rear Naked Choke.

Gábor Boráros se po dlouhé pauze vrací do klece Foto: OKTAGON MMA

Fabriq MMA 1: Gábor Boráros vs. Robert Oganesyan info, tip, kurzy

Gábor Boráros se už v tuto sobotu pokusí restartovat svoji MMA kariéru. Na prvním galavečeru organizace Fabriq MMA, za kterou stojí Attila Végh a Rytmus, se slovenská hvězda bojových sportů okolo 21:30 utká s Robertem Oganesyanem. Dočká se potřebného vítězství? Vsaďte si na comeback Gábora s bonusem za registraci ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Gábor Boráros si prošel velmi složitým obdobím kariéry MMA bojovníka. Po třech porážkách v řadě přišla dlouhá zápasová pauza zapříčiněná vleklými problémy s kolenem a do toho se přidaly trable v soukromém životě. Budoucnost první opravdové hvězdy organizace Oktagon byla v posledních měsících značně nejistá. Teď se však zdá, že by fighter s přezdívkou Beast, či Punisher, mohl přeci jen do zápasového kolotoče vrátit.

Na prvním turnaji Fabriq MMA v Trnavě bude patřit k největším tahákům zajímavě složené karty. Podle video upoutávek a posledních rozhovorů se zdá, že je Boráros zase zdravě nabuzen. Urovnal neshody s partnerkou Monikou Jákliovou, dal čas na regeneraci zoperovanému kolenu, a hlavně dostal zase chuť tvrdě i pravidelně trénovat v OFA pod vedením Ytose Ibragimova.

BILANCE
Gábor Boráros (18-10-1) Vladimír Lengál (8-10-1NC)

Robert Oganesyan na rozdíl od Gábora Borárose pravidelně zápasí a v poslední době střídá výhry a porážky. I přes záporné skóre rozhodně se dá čekat, že se bude chtít proti velké hvězdě vytáhnout a předvede houževnatý výkon. Podle informací instagramového účtu Fabriq MMA dokonce Oganesyan momentálně trénuje v UFD Gymu v Dusseldorfu, kde se připravují taková esa Zawada, Moeil, nebo Roberto Soldič.

Gábor Boráros jde do tohoto zápasu v roli kurzového favorita. I když ho vzhledem k zápasové pauze nečeká rozhodně nic jednoduchého, s řeckým soupeřem by si měl poradit a zvítězit. V opačném případě je jeho další MMA kariéra vážně ohrožena.

TIP: Boráros vyhraje, v kurzu 1,58 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Gábor Boráros je v zápase kurzovým favoritem

Kde sledovat Boráros vs. Oganesyan dnes živě? Live stream

Všechny zápasy turnaje Fabriq MMA 1 živě nabízí platforma oktagon.tv. Cena PPV je 9,99 EUR. Pro fanoušky na Slovensku se nabízí možnost sledovat přímý přenos na Fortuna TV. Více o této možnosti se dočtete zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...