FEN 37: Lukáš Chotěnovský vs. Mariusz Joniak - tip a karta

Polská MMA organizace FEN se hlásí o slovo se svým dalším turnajem. Kromě Anatoli Hunanyana se zde premiérově představí i Lukáš Chotěnovský, na jehož zápas se zaměříme v této analýze.

Lukáš Chotěnovský vyhlíží svojí premiéru v organizaci FEN Foto: Instagram/chot3n

FEN 37: Joniak vs. Chotěnovský zápas v bantamové váze

Neporažený český bojovník Lukáš Chotěnovský má před sebou premiéru v polské organizaci FEN. V sobotu 27. listopadu okolo 20:00 vyzve domácího specialistu na brazilské Jiu Jitsu Mariusze Joniaka. Klikni ZDE a vsaď si s bonusem za online registraci.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Chotěnovský na FEN 37 - preview a poslední výsledky

Lukáš Chotěnovský je český MMA zápasník, který dosud nepoznal v profesionální kariéře hořkost porážky. Zvolil si však cestu mimo organizaci Oktagon MMA, a tak může být pro domácí fanoušky poměrně neznámý. Kromě dnes již prakticky zaniklé organizace XFN zápasil na galavečerech I Am fighter a naposledy také MMAsters League. Je amatérským mistrem České republiky v MMA za rok 2017.

Zároveň je tréninkovým parťákem Davida Dvořáka, což je samo o sobě zárukou kvality. V minulosti se představil v rámci improvizovaného projektu Oktagon Underground, kde ale žádný úspěch nezaznamenal. Vedle kariéry MMA bojovníka se primárně živí jako počítačový grafik.

Svoji profi kariéru odstartoval v březnu 2018 a po 6 výhrách v řadě si vysloužil smlouvu s polskou organizací Fight Exclusive Night. Tam se představí v bantamové váze do 61 kilogramů. Právě v této váhové kategorii nastoupil ke svému poslednímu zápasu v květnu 2021, kdy jednomyslně na body porazil Ukrajince Oleksiye Bondarenka.

🖊️ Lukáš Chotěnovský (6-0) 🖊️ Mateusz Joniak (7-4)

Mariusz Joniak je rodák z polské Bielawy, který se po svém příchodu do druhé největší polské organizace veze na vlně vítězství. Od ledna 2020 zde postupně nasbíral tři výhry, včetně té z konce června proti Krzysztofu Gajekovi. V rámci svých 7 výher v profi kariéře dokázal hned 6x utáhnout soupeře na submisi. Ve svém repertoáru má několik variant ukončení na zemi, včetně gilotin a různých pák.

Zápasy nižších váhovek často rozhodují až bodoví rozhodčí, což by mohlo sedět Chotěnovskému, který tímto způsobem vyhrál v kariéře třikrát, zatímco Joniak na body zvítězil jednou a dvakrát padl. Pro českého fightera hovoří i velká výšková převaha.

TIP: Chotěnovský vyhraje, v kurzu 2,33 sipka Vsadit u Fortuny

Lukáš Chotěnovský jde do zápasu z pozice outsidera, což mu bude sedět

FEN 37: ENERGA Fight Night Wrocław Fight card (program a výsledky zápasů)

Na zápasovou kartu a výsledky se podívej v této tabulce. Galavečer tradičně nabídne jak MMA zápasy, tak K-1, kde se o titul velterové váhy pobije český bijec Anatoli „Tolja“ Hunanyan.

FEN 37
Szymon Bajor (submise) vs. Bartosz Szewczyk
Mateusz Rębecki (body) vs. Arkadiy Osipyan
Adrian Zieliński (body) vs. Szymon Dusza
Mariusz Joniak (TKO) vs. Lukáš Chotěnovský
Krystian Bielski vs. Piotr Kuberski (body)
Cezary Oleksiejczuk (body) vs. Aigun Akhmedov
Dominik Zadora vs. Anatoly Hunanyan (TKO)
Adam Kowalski vs. Mario Žgela (TKO)
Barbara Nalepka (body) vs. Hanna Gujwan
Łukasz Olech (submise) vs. Paweł Całkowski

FEN 37 živě: jak a kde sledovat Lukáše Chotěnovského a další fightry? PPV stream

Zápasy na turnaji FEN 37 bude možné sledovat pomocí placeného pay- per-view streamu. Další možnosti sledování včetně online livestreamů na internetu nejspíš nebudou dostupné.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Kozma bude obhajovat pás velterové divize proti Ivanu Buchingerovi

Oktagon 29: Kozma vs. Veličković - kurzy, fight card a stream

Oktagon 29 v Brně✔️ ozdobí titulová obhajoba Davida Kozmy proti zkušenému srbskému fighterovi Bojanu Veličkovičovi. Detaily k turnaji...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...