FEN 41: Blonski vs. Chotěnovský kurzy, analýza, fight card

Český bojovník Lukáš Chotěnovský se po delší pauze vrací do klece. Na turnaji polské organizace Fight Exclusive Night vyzve domácího Adriana Blonskiho. Sázkový tip najdete uvnitř článku.

Lukáš Chotěnovský jde do boje v organizaci FEN Foto: Instagram/chot3n

FEN 41: Adrian Blonski vs. Lukáš Chotěnovský datum, infomace, kurzy, tip

Zapomenout na poslední porážku a vrátit se zpět na vítěznou vlnu. To je hlavní cíl Lukáše Chotěnovského, který se v sobotu 27. srpna okolo 20:45 utká na turnaji FEN 41 s domácím Adrianem Blonskim. Potvrdí český borec roli favorita? Vsaďte si na FEN 41 s bonusem za registraci ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Lukáš Chotěnovský se vrací do ostrého zápasu po 9 měsících, kdy utrpěl svou dosud jedinou, avšak velmi tvrdou porážku na KO v prvním kole s Mariuszem Joniakem. Český amatérský MMA šampion z roku 2017, který dlouhodobě trénuje pod vedením Davida Dvořáka, Patrika Kincla, nebo Jakuba Bahníka v All Sports Academy, doléčil veškerá zranění a nyní je připraven znovu prokázat svůj velký potenciál.

V profi MMA si dosud připsal 6 výher a zmíněnou jednu porážku. V minulosti například zápasil v organizaci I Am Fighter a mihnul se i v projektu Oktagon Underground, kde porazil Ladislava Krištůfka. Jinak je ale prozatím mimo hlavní centrum pozornosti.

Adrian Blonski se v kleci představí po téměř 3 letech a jeho forma tak bude velkou neznámou. Svoji profi kariéru odstartoval třemi porážkami v řadě, následně si ale díky dvěma výhrám rekord poupravil na současných 2-3. Lukáš Chotěnovský jde do zápasu v pozici velkého kurzového favorita. Díky své výškové převaze a velmi dobré přípravě s českou špičkou by měl toto utkání dovést do vítězného konce.

TIP: Chotěnovský zvítězí, v kurzu 1,25 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Lukáš Chotěnovský je velkým favoritem zápasu

FEN 41 fight card: program, zápasy, výsledky

Podívejte se na složení jednotlivých zápasů turnaje FEN 41: TAURON Fight Night Mrągowo.

FEN 41: PROGRAM
Hlavní karta
Light heavyweight Dmitriy Mikutsa vs. Bartosz Szewczyk (body)
Heavyweight Pawel Biernat (KO) vs. Karol Zolowski
Heavyweight
Damian Bujkowski vs. Adam Bieganski (submise)
Light heavyweight
Marcin Filipczak (body) vs. Piotr Kalenik
Bantamweight Adrian Blonski vs. Lukáš Chotěnovský (submise)
Kickbox, 86 kg Karol Lasiewicki vs. Kamil Paczuski (body)
Heavyweight
Mateusz Olech (TKO) vs. Michal Dabkowski
Lightweight
Damian Rzepecki (submise) vs. Hubert Sulewski
Prelims
Welterweight Arkadiusz Dzikielewski (body) vs. Jakub Wisniewski
Lightweight Igor Wlodarczyk (body) vs. Krystian Olszta
Catchweight 73 kg Michal Malinowski (body) vs. Dawid Gryň

Kdy a kde sledovat FEN 41: Blonski vs. Chotěnovský livestream?

Na zápas Lukáše Chotěnovského si můžete vsadit se skvělým bonusem za jednoduchou online registraci u Fortuny. Právě na Fortuna TV se můžete pravidelně dívat na turnaje organizace UFC, KSW a mnoho dalšího.

Přímý přenos turnaje FEN 41 bude možné shlédnout pomocí placeného PPV organizace FEN. Další alternativy ke sledování velmi pravděpodobně nebudou k dispozici.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Lukáš Chotěnovský vyhlíží svojí premiéru v organizaci FEN

FEN 37: Lukáš Chotěnovský vs. Mariusz Joniak - tip a karta

Neporažený český bojovník Lukáš Chotěnovský má před sebou premiéru v polské organizaci FEN. Analýzu zápasu a sázkový tip si přečti v tomto...