FNC: Vlasto Čepo vs. Leon Krajačić informace a tip

El Chapo se vrací do klece! Svůj momentální progres pod křídly American Top Team Záhřeb otestuje v největší chorvatské organizaci Fight Nation Championship už tuto sobotu 10. dubna!

AKTUALIZOVÁNO: Vlasto Čepo vítězí na konci 1. kola TKO

AKTUÁLNÍ INFO A SÁZKOVÝ TIPLIVESTREAM

Čepo bude bojovat na FNC Foto: OKTAGON MMA

FNC: Armagedon 4 Finals – Vlasto Čepo vs. Leon Krajacic kurzy

Plán Vlasta Čepa pro aktuální období zní jasně. Změna přípravy a návrat na vítěznou vlnu. Prvník krok už splnil díky přesunu do prestižního gymu American Top Team, na jehož žíněnkách potí krev v chorvatském Záhřebu. V sobotu 10. 4. si v rámci místní organizace po domluvě s Oktagonem střihne zápas, kterým chce dát zapomenout na drtivou porážku s Mateuszem Strzelczykem. Vyzvedni si bonus 150,- na první sázky ZDE za snadnou a rychlou registraci

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Vlasto Čepo má sice s organizací Oktagon MMA podepsanou smlouvu, po domluvě s oběma promotéry ale zkombinuje svoji zápasovou praxi i s duely v Chorvatsku. Bývalý boxer momentálně trénuje v Záhřebu s extrémně kvalitními zápasníky, jako je například Aleksandar Rakič a další. Jeho sobotní utkání by mělo být z tohoto důvodu jasnou záležitostí. Zajímavostí je, že byť Vlasto nastupoval v poslední době ve velterové váze (do 77 kg), tentokrát si vyzkouší střední váhu (do 84kg).

Leon Krajacic má momentálně vyrovnanou bilanci 2 výher a 2 porážek. Svůj dosud poslední vítězný zápas si připsal v březnu loňského roku, proti srbskému MMA bojovníkovi Ugarkovičovi. Duel se uskutečnil ještě před vypuknutím pandemie koronaviru.

TIP: Vítěz: V. Čepo, v kurzu 1,30 sipka Vsadit u Tipsportu s bonusem za registraci

Čepo je v tomto duelu jasným favoritem

Vlasto Čepo MMA kariéru nastartoval v Oktagon Underground

Slovenský bojovník se srbskými kořeny dal o sobě pořádně vědět v létě 2020, když dokázal vyhrát pyramidu improvizovaného projektu Oktagon Underground. Ve finále sice nemohl pro zranění soupeře nastoupit proti Matěji Peňázovi, přesto si El Chapo připsal cenné skalpy například Piráta Krištofiče, se kterým udržuje jinak velmi vřelé vztahy.

V říjnu 2020 následně ale hodně nečekaně a navíc jednoznačně prohrál s polským fighterem Mateuszem Strzelczykem. Teď jej čeká další ostrý zápas, a poté by se podle vlastních slov i slov Ondřeje Novotného měl představit opět v domácí organizaci Oktagon.

MMA živě: jak a kde sledovat zápas Čepo vs. Krajcovic – online livestream

Pro příznivce Vlasta Čepa máme skvělou zprávu. Chorvatská organizace FNC vysílá všechny zápasy sobotní karty na youtubovém kanále ZDE. Turnaj začíná od 20:00. V tomto videu se můžeš podívat na to, kterak Vlasto Čepo téměř před rokem přetlačil kamaráda Samuela Krištofiče.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Petr Kníže bude bojovat na Oktagonu 23

Oktagon 23: Monster vs. Fusi informace, datum a program

Galavečer Oktagon 23 🧡 s hlavním zápasem Kníže vs. Fusi proběhne už 1.5. 2021 od 18:00. 🧨 Na skvěle obsazeném turnaji budou bojovat i...

Vojto Barborík (vpravo) nastupoval i v Oktagonu

Vojta Barboríka čeká odložená premiéra v KSW

Jedna z největších hvězd slovenské MMA scény Vojto Barborík se konečně dočkal nového termínu zápasu v prestižní polské organizaci KSW. A...

Bojové sporty, MMA, Oktagon, Michal Martínek - ČTK, Krumphanzl Michal

Příští soupeř Michala Martínka představuje obrovskou výzvu

Český těžkotonážník Michal Martínek zná datum a soupeře pro svůj druhý zápas v prestižní ruské organizaci ACA. Znovu jej čeká pořádně těžká...