Fortuna: Stane se duel Procházka vs. Reyes zápasem večera?

Jiří Procházka se utká s Dominickem Reyesem už 1. května. Fortuna vypsala kurzy na speciální příležitosti k tomuto duelu. Bude očekávaná bitva nakonec ohodnocena jako zápas večera?

Jiří Procházka bude prvním Čechem v hlavním zápase turnaje UFC Foto: ČTK, Krumphanzl Michal

Fortuna: Bude bitva Procházka vs. Reyes zápasem večera?

Bitva Jiřího Procházky s Dominickem Reyesem už se blíží. Galavečer UFC Fight Night: Procházka vs. Reyes proběhne 1. května v Las Vegas. Sázková kancelář Fortuna nyní vypsala speciální sázky právě na tuto příležitost.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Na Fortuně je možné si vsadit zajímavou sázku v kurzu 2,50 na příležitost, že bitva Procházka vs. Reyes bude označena za zápas večera. Oba bojovníci mají velmi atraktivní styl boje a vše nasvědčuje tomu, že uvidíme skutečně parádní podívanou.

TIP Procházka - Reyes: zápas večera v kurzu 2,50  sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Zápas večera Procházka

Jiří Procházka hned ve své premiéře v organizaci UFC proti Volkanu Oezdemirovi dosáhl na prestižní ocenění výkon večera. Dominick Reyes má zatím na kontě dva tyto bonusy v hodnotě 50 tisíc dolarů. Pokud bitva těchto fighterů naplní očekávání, je velmi pravděpodobné, že bude ohodnocena i zápasem večera, což je ocenění pro nejlepší souboj na turnaji.

sipka Kompletní výpis speciálních sázek na duel Procházka - Reyes naleznete zde

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Jiří Procházka a jeho nový bojový sestřih. Zdroj - Jiří Procházka, Radek Úlehla

UFC Fight Night: Reyes vs. Procházka informace a fight card

Jiří Procházka ⭐ bude 1. května bojovat v hlavním zápase UFC s Dominickem Reyesem. 👊Podívejte se na informace, kurzy a návod ke sledování.

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.