IAF 3: program a výsledky, informace a live stream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Synot Tip

Ke vkladu až 10 000 Kč + 300,- zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Galavečer I Am Fighter 3 se koná už tuto sobotu od 18:00. Nejprve v Kongresovém centru vystoupí Marpo a následně uvidíme MMA zápasy. Podívejte se na kompletní informace a návod na livestream.

IAF 3 se koná už tuto sobotu Foto: Instagram/iaf_iamfighter

IAF 3 informace, datum a kurzy / I Am Fighter v Praze 13.11.

Turnaj IAF 3 se koná už tuto sobotu 13. listopadu od 18:00. Bojovat se bude v pražském Kongresovém centru a hlavním fightem večera bude duel Lu Kai vs Konmon Deh. Na galavečeru se ukáže i známý youtuber a kulturista Filip Grznár, který se utká se zpěvákem ze Superstar Jaroslavem Oláhem. Klikněte zde a sledujte živě a zdarma IAF 3.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Aktuálně: IAF 3: Filip Grznár vs. Jaroslav Oláh výsledek zápasu

Hlavní tahák galavečera IAF 3 byl bezesporu fight Filipa Grznára a zpěváka Jaroslava Oláha. Grznár v prvním kole několikrát tvrdě inkasoval a vše vypadalo, že si Oláh dokráčí pro knockout. Známý kulturista a youtuber se navíc po jednom z úderu dokonce poroučel k zemi. Oláh, který se proslavil v Superstar, ovšem soupeře ukončit nedokázal.

Oláh vs. Grznár video ze zápasu

Ve druhém kole Filip Grznár po neúspěšném takedownu dokázal otočit nevýhodnou pozici. Velmi dobře připravený Grznár se dostal do vítězné pozice a zasypal Oláha údery, po kterých musel rozhodčí zápas ukončit. Filip Grznár tak zvítězil na TKO!

IAF 3: Galavečer fight card, program a výsledky, zápasy

Kompletní přehled zápasů na turnaji IAF 3 si můžete přečíst v této fight card. Pořadí zápasů se už se nebude měnit. V průběhu turnaje I Am Fighter 3 zde naleznete i aktualizované výsledky.

I AM FIGHTER 3 FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY
Deh K. (body)
vs. Kai L.
Sobek K. (submise)
vs. Jindrová M.
Alvarez A. vs. Částková P. (body)
Brezovský M. vs. Štummer J. (body)
Krt S. vs. Bočáň F. (TKO)
Koterba E. vs. Daněk M. (submise)
Grznár F. (TKO)
vs. Oláh J.
Viszlay M. vs. Ligocki D (submise)
Velíšek D. vs Mudroch T. (submise)
Krajník Š. (body)
vs. Holeček T.
Juřík M. vs. Toporcer D. (sub)
Marchesini F.G. no contest
Rata A.

IAF 3 livestream zdarma sledovat online a přímý přenos v TV

Zápasy IAF 3 bude možné sledovat zcela zdarma díky livestreamu na Fortuna TV. Na webu sázkové kanceláře Fortuna budou dostupné všechny fighty třetího galavečeru IAF živě. Pro nové sázkaře je navíc připravený i vstupní bonus 600+300 Kč.

Přímý přenos I Am Fighter 3 bude vysílat i sportovní televize O2 Sport, která je ovšem placená. Začátek živého vysílání z Kongresového centra v Praze je v 19:00.

IAF 3 Marpo a TroubleGang - vystoupení od 18:00

Celý galavečer IAF odstartuje Marpo se svou kapelou Troublegang od 18:00. Český zpěvák se měl v únoru utkat s Karlosem Vémolou, ale kvůli zranění českého Terminátora se boxerského zápasu nejspíše v dohledné době nedočkáme.

IAF 3 vstupenky a cena lístků

Vstupenky na galavečer I Am Fighter 3 jsou stále k dispozici. Cena lístků začíná na ceně 590 Kč. Všechny vstupenky samozřejmě platí i na zahajující koncert Marpa. Nejdražší vstup je možné pořídit za 50 000, což je VIP stůl. Vstupenky pořídíte na platformě goout.

1️⃣Jak bude možné sledovat živě turnaj IAF 3?

Kompletně všechny fighty na turnaji IAF 3 bude možné sledovat zcela zdarma prostřednictvím livestreamu. Pro návod na stream se podívejte do tohoto článku.

2️⃣Bude možné sledovat I Am Fighter 3 i na mobilu??

Všechny zápasy bude samozřejmě možné sledovat i na chytrých telefonech a tabletech. Pro více info se podívejte do tohoto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

IAF 3: Filip Grznár vs. Jaroslav Oláh analýza zápasu

Kromě hlavního zápasu na IAF 3 galavečeru bude bezesporu jedním z největších taháků další zápas kontroverzního Filipa Grznára. Proti němu se postaví zpěvák Jaroslav Oláh, který bude mít výraznou výškovou i váhovou převahu. Oláh je navíc bývalý boxer, takže proti Grznárovi bude v postoji dominovat.

TIP Vítěz Oláh zvítězí v kurzu 1,24 sipka Vsadit u Fortuny

Oláh zvítězí

Jedinou šancí Grznára, který se netají svou zálibou ve steroidech, je přenést zápas na zem. Oláh by měl ale díky své výšce Grznárovi nástupy do takedownů jednoduše kontrolovat a českého kulturistu k sobě na krátkou vzdálenost vůbec nepouštět. Velkou otázkou je také Grznárovo kardio. Z těchto důvodů na tiket patří výhra favorizovaného Jaroslava Oláha, který se proslavil v pěvecké soutěži Superstar.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Šampion těžké váhy WBC Tyson Fury

Box - historie, pravidla a váhové kategorie

Box 🥊 je jedním z nejpopulárnějších bojových sportů na světě. Má spoustu fanoušků a točí se v něm obrovské peníze 💰. V tomto článku se...