KSW 59: Fight Code: program, informace a kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Galavečer KSW 59: Pudzianowski vs. Bombardier se koná v sobotu 20. března v Polsku. Podívejte se na informace o turnaji, analýzu hlavního fightu a návod ke sledování.

Aktualizováno: Serigne Ousmane Dia musel odstoupit kvůli zdravotním problémům.

Na KSW 59 uvidíme bitvu obrů Foto: Facebook/konfrontacja

KSW 59: informace, datum a kurzy

Turnaj KSW 59 s podtitulem Fight Code nabídne velmi zajímavou podívanou. Galavečer proběhne už 20. března 2021 od 20:00. Hlavní bitvou bude souboj  Mariusz Pudzianowski vs. Serigne Ousmane Dia. Pudzianowski je bývalým nejsilnějším mužem světa a skvělým strikerem. Ousmane Dia je naopak vynikajícím wrestlerem, který váží 140 kg. Klikněte zde a vsaďte si na KSW 59 s bonusem zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Mariusz Pudzianowski (13-7) jakožto bývalý strongman sází především na hrubou sílu. V organizaci KSW se z něj stal po právu postrach celé divize těžké váhy. Pudzianowski bude v zápase sázet především na kvalitní box a lepší pohyb. Nevýhodou pro polského fightera bude váhový rozdíl, který bude v den zápasu oproti Serigne Ousmane Diaovi pravděpodobně více než 20 kg.

TIP Vítěz: Serigne Ousmane Dia v kurzu 2,45 sipka Vsadit u Fortuny

Ousmane Dia zvítězí

Serigne Ousmane Dia s přezdívkou Bombardier má na kontě pouze dva zápasy v MMA. Oba ovšem dokázal vyhrát v prvních dvou minutách. Ousmane Dia ve fightech ukázal, že umí skvěle pracovat se svou váhou. Pokud v souboji s Pudzianowskim dostane svého soupeře pod sebe, bude rozhodnuto. Na tiket patří vítězství Serigne Ousmane Dia.

KSW 59 fight card, program a výsledky, karta + zápasy

Kromě bitvy opravdových těžkých vah Bombardier - Pudzianowski uvidíme na turnaji KSW 59 i titulový zápas v bantamweight mezi Antunem Račićem a Sebastianem Przybyszem.

KSW 59: Fight Code program a výsledky
Nikola Milanović (náhradník za Serigne Ousmane Dia)
vs. Mariusz Pudzianowski
Antun Račić vs. Sebastian Przybysz
Krystian Kaszubowski vs. Michał Pietrzak
Darko Stošić vs. Michał Włodarek
Jason Radcliffe vs. Damian Janikowski
Savo Lazić vs. Sebastian Rajewski
Konrad Dyrschka vs. Łukasz Rajewski
Lionel Padilla vs. Adrian Bartosiński
Cyprian Wieczorek vs. Patryk Likus

KSW 59 sledovat livestream online živě na internetu a přímý přenos v TV a na Voyo

Livestream z turnaje KSW 59: Pudzianowski vs. Bombadier bude možné sledovat na oficiálním streamu KSW přes PPV. Cena za tento přenos je 10 eur. Alternativou pro české fanoušky je i sledování online streamu přes službu Voyo. Přímý přenos v televizi dostupný nebude. Sportovní TV Nova Sport ovšem odvysílá záznam celého galavečeru. Jako obvykle budou k dispozici i livestreamy zdarma, které naleznete volně na internetu. U těchto živých přenosů je ovšem potřeba počítat s horší kvalitou obrazu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola bude obhajovat titul na Oktagonu 22

Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka: informace, datum a fight card

Turnaj Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka 🧡 proběhne už 27. března. ⭐ V akci uvidíme i Alexe Lohorého. Podívejte se na kompletní informace a...

Tereza Bledá je českou nadějnou zápasnicí MMA

Kde se dívat na MMA zápasy: online livestreamy zdarma

Zápasy MMA jsou velmi populární nejen u nás ✅, ale samozřejmě také v zahraničí 🥊. Pokud nemůžete být na svém oblíbeném MMA galavečeru...

Alistair Overeem bojovník - ČTK, ZUMA, Diego Ribas

Prohra a vyhazov: Veterán Alistair Overeem končí v UFC

Legenda bojových sportů Alistair Overeem ❌ dostala po prohře vyhazov z UFC. Pověsí Demolition Man kariéru na hřebík, nebo ho uvidíme v jiné...