KSW 60: Krzysztof Klaczek vs. Vojto Barborík kurzy, tip

Jubilejní 60. turnaj polské organizace KSW proběhne už v sobotu 24. 4. Své odložené premiéry se zde dočká jeden z nejlepších slovenských zápasníků Vojto Barborík. Analýzu jeho zápasu, informace o livestreamu i kompletní fight card najdeš v tomto článku.

ANALÝZA A TIPFIGHT CARDLIVESTREAM

Vojto Barborík je na kartě KSW 60 Foto: Instagram/ofa_ba

KSW 60: Narkun vs. De Fries 2 – datum a informace

Jedním z největších taháků víkendu je nepochybně turnaj KSW 60, který je na programu v sobotu od 20:00. V hlavním zápase si to o titul rozdají těžké váhy Tomasz Narkun a Phil De Fries. Přidanou hodnotou je debut Slováka Vojty Barboríka, který se stejně jako jeho soupeř, vrací do klece po delší pauze. Ustojí roli velkého favorita? Vsaď si na turnaj KSW 60 s BONUSEM ZDARMA za online registraci ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Vojto Barborík vs. Krzysztof Klaczek tip na sázení, kurzy

Vojto Barborík (12-1) se po několika odkladech konečně dočká své premiéry v KSW. Cestu do prestižní polské organizace si vyšlapal díky fantastickým výkonům v organizaci Oktagon, kde nepoznal hořkost porážky. Naopak je v grapplingu a obecně boji na zemi považován za absolutní česko-slovenskou špičku. Vojto se dlouhodobě připravuje ve vyhlášeném bratislavském gymu OFA pod vedením Ilji Škondriče.

Krysztof Klaczek (12-6) se vrací po komplikovaném zranění kolene, které ho na 2 roky vyřadilo ze hry. Z posledních 5 zápasů si připsal 3 porážky, včetně tvrdého knockoutu od Lajoše Kleina. Právě ze zkušeností svého velkého kamaráda bude v tomto zápase Vojto Barborík také těžit. Na tiket patří výhra slovenského bojovníka, který soupeře ukončí typicky submisí.

  • Čas a datum zápasu: 24. 4. ve 21:45

TIP: Vojto Barborík zvítězí na submisi, v kurzu 3 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem

Vojto Barborík zvítězí na submisi (vzdáním soupeře)

Na turnaj polské organizace KSW v sobotu plynule navazuje fantastický galavečer UFC 261 hned se 3 titulovými bitvami a diváky přímo na místě.

sipka Sleduj nás na Instagramu ZDE, ať ti neutečou záběry z vážení a další zajímavosti

KSW 60: Narkun vs. De Fries 2 karta, program a výsledky

Vrcholem našlapané zápasové karty je odvetný duel Narkun vs. De Fries o titul těžké váhy. Oba bojovníci mají v zádech slušnou sérii vítězství.

KSW 60: Nakun vs. De Fries 2
Heavyweight Tomasz Narkun (KO) vs. Phil De Fries
Lightheavyweight Marian Ziółkowski (submise) vs. Maciej Kazieczko
Featherweight Krzysztof Klaczek vs. Vojto Barborík (submise)
Bantamweight Jakub Wikłacz (body) vs. Patryk Surdyn
Featherweight Patryk Kaczmarczyk (body) vs. Michał Sobiech
Strawweight Aleksandra Rola vs. Karolina Wójcik (body)
Catchweight (80kg) Kacper Koziorzębski vs. Ion Surdu (KO)
Heavyweight Izuagbe Ugonoh vs. Marek Samociuk (TKO)
Middleweight Adrian Dudek vs. Aleksandar Ilić (TKO)

Jak a kde sledovat KSW 60 live? PPV stream, online live stream na internetu

Nadcházející turnaj KSW 60 bude možné zhlédnout prostřednictvím oficiálního streamu PPV na televizní stanici organizace KSWTV. Cena se pohybuje okolo 10 EUR. Zřízení vlastní internetové televize je jeden z budoucích kroků také největší MMA organizace Oktagon.

Partnerem KSW je Sázková kancelář Fortuna, a i proto si můžeš vsadit na všech 9 zápasů karty. Duel Vojto Barboríka by měl přijít na řadu kolem 21:45.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Vojto NRP Barborík

Vojto Barborík - profil, zápasy, kariéra MMA zápasníka

Slovenský MMA fighter ⭐ Vojto Barborík ⭐ je jedním z absolutně nejlepších grapplerů domácí scény. Momentálně zápasí pod organizacemi...

KSW je polská MMA organizace

MMA organizace KSW - bojovníci, eventy a informace

KSW je jednou z nejlepších MMA organizací v Evropě. ✅ Podívejte se na informace a přehled šampionů polské Konfrontacja Sztuk Walki.