KSW 61: Tomasz Romanowski vs. Patrik Kincl kurzy, analýza, tip

Zkušeného českého fightera Patrika Kincla čeká v sobotu 5. 6. druhý zápas v polské organizaci KSW. Jeho titulové ambice se pokusí rozcupovat nebezpečný domácí bijec Tomasz Romanowski. Sázkové kurzy i predikce na toto utkání najdeš v článku.

AKTUÁLNÍ INFO, ANALÝZAFIGHT CARD TURNAJELIVESTREAM

Patrik Kincl dnes bude bojovat na KSW 61 Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Skvělá zpráva z Polska: Patrik Kincl zvítězil ve 2. kole na TKO

Český fighter Patrik Kincl si připsal další velmi důležité vítězství, když ve druhém kole dokázal ukončit Tomasze Romanowskiho na TKO. První kolo se ovšem rozhodně nevyvíjelo dobře, Kinclovi se vůbec nedařilo držet správnou vzdálenost a inkasoval několik tvrdých ran. Bodově šlo tak první kolo jednoznačně pro polského bojovníka.

Ve druhém kole se ovšem Kinclovi podařilo převzít otěže zápasu a dostat Romanowskiho na zem. Následně ho zasypal drtivými údery a rozhodčí musel zápas ukončit.

Patrik Kincl zápas na galavečeru KSW 61: To Fight or Not To Fight

Bojová mise číslo dva je tady. Patrik Kincl se představí na turnaji KSW 61 už tuto sobotu 5. června, zhruba kolem 22:00. Jeho soupeře Tomasze Romanowskiho nelze podceňovat. Komplexní bojovník zvládl rovněž svoji premiéru vítězně a zkušenější Patrik Kincl pro něj představuje obrovskou výzvu. Vsaď si na turnaj KSW 61 s Patrikem Kinclem ZDE - dostaneš bonus na sázení za pohodlnou online registraci

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Patrik Kincl vs. Tomasz Romanowski preview a sázkový tip

Patrik Kincl se ve své odložené premiéře v organizaci KSW blýsknul skvělým výkonem, když dokázal ukončit polskou legendu Tomasze Drwala na konci 1. kola. Trenér a kamarád Davida Dvořáka se podle vlastních slov v polské organizaci cítí výborně, a i proto zde vyhlásil útok na titul velterové divize KSW. Tam se vrací po delší době strávené buď v middleweight nebo catchweight. Ve váze do 77 kilogramů porazil před lety například Roba Pukače, naopak jedinou porážku z posledních 12 duelů si připsal s Karlosem Vémolou. O jejich vzájemné odvetě se často mluví, aktuálně však není na pořadu dne.

KSW 61 Patrik Kincl (23-9-1NC) vs. Tomasz Romanowski (13-7-1NC)

Největší Kinclovou zbraní je ukončování soupeřů před časovým limitem, a to jak v postoji, tak na zemi. Naopak při bodovém rozhodnutí se mu historicky příliš nedaří, což je právě proti Romanowskimu zásadní informace. Český fighter je ale velmi komplexním borcem, který má v rukávu hned několik způsobů, jak soupeře ukončit.

Patrik Kincl váhu do 77 kilogramů naprosto v pohodě udělal a v samotném zápase plánuje držet se svého osvědčeného stylu. Můžeme tedy čekat skvělý pohyb s překvapivými kontry. Sám český fighter si představuje ukončení zápasu povedeným high kickem.

Tomasz Romanowski si smlouvu s KSW vybojoval v reality show Tylko Jeden, kterou dokázal celou vyhrát. Následně si při debutu poradil s Ionem Surdou, což už byla jeho 4. výhra na body v řadě! Celkově pak drží sérii neporazitelnosti už téměř 4 roky poté, co po čtyřech porážkách v řadě doslova vstal z popela.

Romanowski trénuje ve vynikajícím polském gymu Bersersker, kde se připravuje celá řada hvězd v čele s Tomaszem Narkunem. Pravdou ale je, že proti tak kvalitnímu bojovníkovi, jakým je Patrik Kincl, Tomasz Romanowski doposud nestál, což bude v samotném zápase hrát nemalou roli. Vzhledem ke stylu obou bojovníků očekáváme rychlý nástup kurzového favorita Patrika Kincla a výhru na submisi v prvním nebo druhém kole.

TIP: Zápas skončí na submisi, v kurzu 5,50 sipka Vsadit u Tipsportu

zápas skončí na submisi

KSW MMA 61 fight card - zápasy, výsledky

V této tabulce najdeš výsledky všech zápasů, které budou na fight card turnaje KSW 61 k vidění.

KSW 61: To Fight or Not To Fight | sobota 5. 6. 2021 od 20:00
Heavyweight
Mariusz Pudzianowski (TKO) vs. Łukasz Jurkowski
Featherweight Salahdine Parnasse (submise) vs. Filip Pejić
Heavyweight Michał Kita vs. Darko Stošić (TKO)
Welterweight Tomasz Romanowski vs. Patrik Kincl (TKO)
Lightheavyweight Przemysław Mysiala vs. Ivan Erslan (TKO)
Lightweight Roman Szymański (body) vs. Donovan Desmae
Catchweight (53,5) Karolina Owczarz (body) vs. Monika Kučinič
Featherweight
Damian Stasiak (submise) vs. Andrey Lezhnev
Welterweight
Jakub Kamieniarz vs. Adam Niedźwiedź (submise)

Kompletní přehled kurzů na KSW 61: Patrik Kincl vs. Tomasz Romanowski

KSW online přenos živě: kde sledovat Patrika Kincla v akci? PPV, livestream na internetu

Na to, jak se český ranař popasuje se svoji druhou výzvou u našich severních sousedů, se můžeš podívat několika způsoby. Nejleší variantou je sledování livestreamu zdarma na webu sázkové kanceláře Tipsport. Ke spuštění Tipsport TV si stačí vsadit tiket za 30 Kč. Pro nové hráče je navíc připraven tučný bonus 500 Kč. Další možností je pak i nákup oficiálního PPV přenosu polské organizace KSW.

Zápas Kincl - Romanowski přijde na řadu jako 6. duel celého galavečera. Případnou možností, jak sledovat turnaj live, je live přenos přes službu voyo na Nova Sport či porozhlédnout se po online streamu na internetu, jehož dostupnost ale příliš pravděpodobná není.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

FAQ - často kladené otázky k zápasu Patrika Kincla na KSW 61

1️⃣ Kdy a s kým se Patrik Kincl utká?

Zápasníka Patrika Kincla čeká na turnaji KSW 61 domácí borec Tomasz Romanowski. Zápas je součástí hlavní karty turnaje, který proběhne v sobotu 5. června 2021 a na všechny důležité informace se podívej v tomto článku

2️⃣ Jak dopadla jeho premiéra v KSW?

Nejlepším možným způsobem. Patrik Kincl si poradil s Tomaszem Drwalem, kterého tvrdě ukončil už v prvním kole. Analýzu na jeho druhý zápas v Polsku najdeš po rozkliknutí článku zde

3️⃣ Jaká je aktuální bilance českého bojovníka?

Patrikovi svítí ve statistikách 23 vítězství a 9 porážek. Jedna jeho výhra v Rusku byla skandálně změněna na "bez výsledku". Patrik Kincl je jedním z nejzkušenějších, českých MMA fighterů.

Patrik Kincl se řadí k nejzkušenějším českým zápasníkům Foto: MMAsters

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl dnes bude bojovat s Tomaszem Romanowskim

Kde a kdy sledovat KSW Kincl vs. Romanowski? Livestream zdarma

Patrik Kincl ⭐ se dnes 5. června utká v Polsku s Tomaszem Romanowskim na KSW 61. ✔️ Podívejte se na kompletní návod ke sledování...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Šampion střední váhy organizace Oktagon MMA Patrik Kincl

Patrik Kincl - životopis a zápasy MMA bojovníka

Patrik "Inspektor" Kincl patří mezi nejlepší české MMA bojovníky☝ ve velterové a střední váze. Zároveň je trenér a tvůrce podcastů a videí...