KSW 63: Patrik Kincl vs. Roberto Soldic informace a datum

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Patrik Kincl má před sebou životní šanci. Už 4. září se Kincl utká o titul v KSW s obhájcem Robertem Soldičem. Podívejte se na informace, kurzy a návod ke sledování.

DATUM - PROGRAM - LIVESTREAM

Patrik Kincl bude bojovat o titul v KSW Foto: KSW

Hodnocení KSW 63: Soldič - Kincl: 9,7/10

  • Datum konání: 4. září 2021
  • Nabídka sázek: Na MMA můžete sázet u všech českých sázkových kanceláří

KSW Roberto Soldić vs. Patrik Kincl o titul - informace a datum turnaje v Polsku

Patrik Kincl má před sebou nejdůležitější a nejtěžší zápas kariéry. Na galavečeru KSW 63, který se koná 4. září 2021 se totiž utká o titul s Robertem Soldićem. Bojovat se bude ve Varšavě s omezeným množstvím diváků a český fighter nastoupí v roli vyzyvatele. Kincl má v organizaci KSW na kontě dvě výhry. Klikněte zde a vsaďte si na bitvu Kincl vs. Soldić s bonusem.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

AKTUALIZOVÁNO: Patrik Kincl po boji padl, rozhodla Soldičova levá zadní ve třetím kole

Český bijec Patrik Kincl má za sebou neúspěšný pokus připnout pás velterové váhy organizace KSW. S aktuálním šampionem Roberto Soldičem bojoval jako lev, nakonec ovšem po tvrdém úderu ze druhé minuty 3. kola prohrál o chvíli později na TKO.

Úvod zápasu přitom patřil právě Kinclovi, který dokonce ve druhém kole dokázal s vypětím všech sil dostat soupeře na zem. Soldič ovšem veškeré pokusy o větší ohrožení jeho osoby skvěle ubránil a naopak českému borcovi vzal spoustu kyslíku.

To se nakonec ukázalo, jako jeden z klíčových faktorů utkání, neboť Kincl vstupoval do třetího kola hodně fyzicky vyšťavený. O osudu titulové bitvy pak rozhodla obávaná Soldičova levá zadní, která zasadila Patrikovi prakticky rozhodující úder, po kterém Chorvat svoje dílo dokončil s zvítězil TKO.

 

Na turnaji KSW 63: Crime of the Century bude Patrik Kincl bojovat o šampionský pás ve welterové váze. Kromě možnosti titulu v polské organizaci se hovoří i o šanci nastoupit v americké UFC, pokud by český bojovník proti Soldićovi uspěl.

Patrik Kincl vs. Roberto Soldic kurzy a analýza zápasu o titul v KSW

Patrik Kincl bude nastupovat do titulového fightu proti Robertu Soldičovi jako značný outsider. Roberto "Robocop" Soldic je totiž velmi zkušeným fighterem, který dokáže vyhrávat i ve střední váze. Ve welterweight divizi kraluje už od roku 2018.

TIP Vítěz Patrik Kincl v kurzu 3,77 sipka Vsadit u Fortuny

Kincl zvítězí

Český bojovník ovšem nesmírně technicky i takticky vyzrál a proti Soldićovi rozhodně není bez šance. Trenér Davida Dvořáka je pověstný svým zápasovým IQ, kdy dokáže velmi dobře reagovat na vývoj zápasu a kompletně změnit strategii. Zároveň dokáže hrozit ukončením v postoji i na zemi. Kurz na Patrika Kincla je natolik vysoký, že se ho rozhodně vyplatí vyzkoušet.

KSW 63 Kincl vs. Soldić program a výsledky, fight card, zápasy

Aktuálně jsou na turnaji KSW 63 potvrzené následující zápasy. Patrik Kincl nastoupí v pětikolovém zápase proti Robertu Soldićovi o titul ve welterweight.

KSW 63 Soldić vs. Kincl fight card, program a výsledky
Roberto Soldić (TKO) vs. Patrik Kincl
Paweł Pawlak (body) vs. Damian Janikowski
Darko Stošić (body) vs. Michał Andryszak
Antun Račić vs. Jakub Wikłacz (submise)
Aleksandar Rakas vs. Tomasz Romanowski (KO)
Emilia Czerwińska (TKO) vs. Weronika Eszer
Damian Piwowarczyk (submise) vs. Marcin Trzciński
Sara Luzar Smajic (body) vs. Aitana Alvarez
Szymon Karolczyk (body) vs. Michał Domin

KSW 63 Kincl vs. Soldič livestream sledovat zdarma online živě na internetu

Livestream turnaje KSW 63 a zápasu Patrik Kincl vs Roberto Soldič bude možné sledovat živě a online na internetu. K dispozici bude samozřejmě placený přenos PPV na webu organizace KSW, který vyjde na rovných 10 eur. Jako obvykle ovšem na internetu naleznete live streamy KSW zdarma. U těchto streamů je ovšem potřeba počítat s horší kvalitou obrazu.

KSW 63 Soldić - Kincl video a přímý přenos v TV / živý stream na Voyo

Přímý přenos bitvy Kincl - Soldič bude vysílat i platforma Voyo. Na Voyo uvidíte kompletně všechny zápasy. Měsíční předplatné na Voyo vyjde na 159 Kč. V televizi přímý přenos dostupný nebude. Na Youtube se můžete podívat na parádní promo video k zápasu Soldić vs. Kincl.

1️⃣ Kdy se koná zápas Patrik Kincl - Roberto Soldić?

Turnaj KSW 63 s hlavním zápasem o titul ve welterové váze mezi Patrikem Kinclem a Roberto Soldićem proběhne 4. září 2021 v Polsku.

2️⃣ Kdo je favoritem zápasu Roberto Soldić vs. Patrik Kincl?

Velkým kurzovým favoritem hlavního zápasu na KSW 63 je úřadující šampion Roberto Soldić. Český bojovník Patrik Kincl ovšem rozhodně není bez šance. Pro aktuální výši kurzů se podívejte do tohoto článku.

3️⃣ Kde bude možné sledovat duel Kincl vs. Soldić na KSW 63?

Přímý přenos zápasu Patrika Kincla s Robertem Soldićem bude možné sledovat hned několika způsoby. K dispozici bude livestream. Podívejte se na návod ke sledování v tomto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Šampion střední váhy organizace Oktagon MMA Patrik Kincl

Patrik Kincl - životopis a zápasy MMA bojovníka

Patrik "Inspektor" Kincl patří mezi nejlepší české MMA bojovníky☝ ve velterové a střední váze. Zároveň je trenér a tvůrce podcastů a videí...

David Dvořák bojuje v muší váze organizace UFC

David Killa Khroust Dvořák - životopis a zápasy MMA bojovníka

David Undertaker Dvořák ❤️ je česká hvězda v prestižní UFC, kde nastupuje v muší váhové kategorii✅. Aktuálně je na 9. příčce žebříčku.