KSW 65: Mamed Khalidov vs. Roberto Soldič - datum, kurzy, karta

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Polská organizace KSW má před sebou nejlepší turnaj v historii. Epické kartě na KSW 65 vévodí titulová bitva šampionů mezi Mamedem Khalidovem a Roberto Soldičem. Na obrovsky sledovaném galavečeru se v kleci představí i Magdalena Šormová a Miroslav Brož! Veškeré informace přinášíme v tomto článku.

ANALÝZA A TIPFIGHT CARD
LIVESTREAM INFO

Galavečer KSW 65 nabídne fantastickou podívanou Foto: KSW

Hodnocení turnaje KSW 65: 9,7/10

  • Datum konání: 18. prosince 2021, od 19:00
  • Nabídka sázek: Sázková kancelář Fortuna vypsala na tento turnaj kurzy

KSW 65: Soldić vs. Khalidov o titul střední váhy - informace

Promotéři, fanoušci i samotní zápasníci vnímají KSW 65 jako nejprestižnější turnaj v novodobé historii této polské organizace. Není se co divit. O pás šampiona střední váhy se v sobotu 18. prosince utká jeho současný držitel a ikona KSW Mamed Khalidov s králem velterové divize Roberto Soldičem. Svoje zástupce má na kartě také Česká republika! Vsaď si na KSW 65 s parádním bonusem za online registraci

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Tohle bude velké! V současnosti nejlepší možný zápas pod organizací KSW Soldič - Khalidov přitahuje pozornost fanoušků po celém světě. 41letému Khalidovovi se pokusí ukrást šampionský pás obávaný Roberto Soldič, jenž naposledy vyřídil Patrika Kincla.

KSW 65
✏️Kdy: sobota 18. 12., od 19:00
✏️Kde: Arena Gliwice, Gliwice, Polsko
✏️Karta: Zobrazit
✏️Livestream Fortuna TV

KSW 65 Gliwice: Khalidov vs. Soldic preview a sázkový tip

Mamed Khalidov je legendou KSW a pravděpodobně nejlepší střední váhou mimo UFC v historii tohoto sportu. Nyní má před sebou obrovsky těžký zápas, který klidně může udělat tečku za jeho bohatou kariérou. Khalidov v největší polské organizaci zápasí dlouhých 14 let, během kterých získal šampionský pás polotěžké váhy a momentálně drží titul ve váze do 84 kilogramů.

„Kanibal“ Khalidov má za sebou vleklé zdravotní problémy, které mu vystavily opakovaně dlouhou zápasovou stopku. Naposledy se v kleci ukázal v říjnu loňského roku, kdy neuvěřitelným naskočeným kopem vypnul Scotta Askhama a vrátil mu předchozí porážku. Od té doby ale nezápasil, což bude v duelu se Soldičem obrovskou nevýhodou.

BILANCE
KHALIDOV (35-7-2) SOLDIČ (19-3)

Roberto Soldič ve svém posledním zápase začátkem září 2021 porazil Patrika Kincla a podruhé obhájil titul velterové divize. Fantastický postojář, o jehož dělovém KO úderu se dobře ví i v UFC, může přidat svoji jubilejní 20. profesionální výhru a navždy se tím zapsat do historie KSW.

Robocop Soldič, jenž má početné zástupy fanoušků doma v Chorvatsku, v Německu, kde se narodil a trénuje, i v Polsku, ze svých dosavadních 19 výher hned 16x své soupeře knokautoval. Nikdy nepřešel brány třetího kola a v posledních letech mu vedení organizace jen těžko shánělo soupeře. O jeho úderech se říká, že dosahují síly a razance těžké váhy, což z něj činí doslova mašinu na výhry. I proto jde do svého největšího utkání kariéry v roli velkého kurzového favorita.

TIP: R. Soldič zvítězí, v kurzu 1,50 sipka Vsadit u Fortuny

Roberto Soldič porazí Khalidova a stane se šampionem střední váhy

Magdalena Šormová a Miroslav Brož na KSW 65

V nejlepší možný čas se na kartě KSW 65 objeví i česká vlajka. A to hned dvakrát! Česká bojovnice Magdalena Šormová se v rámci premiéry v KSW utká ve slámové váze s domácí Anitou Bekus. Miroslav „Inkvizitor“ Brož si po domluvě s organizací Oktagon odskočí pro vysněné zkušenosti a jako záskok nastoupí taktéž proti Polákovi Adamu Niedźwiedźskému. Oba dva zápasy českých zástupců bychom dokonce měli vidět na hlavní kartě.

ZDE se podívej na aktuální kurzy k turnaji KSW 65

Po více než roce se do klece vrací i neporažený polský dynamit Mateusz Legierski, kterého si domácí fanoušci dobře pamatují z úspěšného působení v organizaci Oktagon, kde svého času dokonce držel titul lehké váhy.

KSW 65 zápasy: Fight card - program, výsledky

Na tomto místě najdeš složení jednotlivých zápasů a výsledky, včetně způsobu ukončení. Velká nepříjemnost potkala šampiona Daniela Torrese potkala už na váze. Brazilec, trénující v Rakousku nesplnil přesně vypsaný šampionský limit a tím ještě před samotným duelem přišel o titul. O ten bude v tomto zápase sobotu usilovat pouze Salahdine Parnasse.

KSW 65
Hlavní karta
Middleweight title fight Mamed Khalidov vs. Roberto Soldić (KO)
Featherweight title fight Daniel Torres vs. Salahdine Parnasse (body)
Featherweight
Damian Stasiak vs. Lom-Ali Eskijew (body)
Lightweight Roman Szymański (TKO) vs. Mateusz Legierski
Lightheavyweight Damian Piwowarczyk (submise) vs. Marc Doussis
Strawweight Anita Bekus (body) vs. Magdaléna Šormová
Heavyweight Michał Kita (TKO) vs. Marek Samociuk
Welterweight Adam Niedźwiedź remíza Miroslav Brož
Featherweight
Patryk Likus (KO) vs. L. Santarelli
Bantamweight Bartosz Rewera vs. Shamad Erzanukaev (body)

Jak sledovat KSW 65 živě online na internetu? KSW na Fortuna TV, PPV live stream, KSW živě Voyo

Sázkové kanceláři Fortuna se podařilo navázat spolupráci s KSW, a tak si můžeš vychutnat turnaje KSW na Fortuna TV živě, ve výborné kvalitě a s možností sázet během zápasů live.

Turnaj KSW 65 samozřejmě půjde sledovat také prostřednictvím oficiálního PPV online streamu na internetu. Kromě toho je možné sledovat turnaj KSW 65 živě i na platformě Voyo za částku okolo 230 Kč. Naopak na klasické televizní stanici přímý přenos v TV tradičně nepoběží.

Záznam turnaje bude možné zhlédnout v pondělí 20. 12. od 22:20 na stanici Nova Sport 1 a sestřihy budou rovněž na YouTube kanále KSW, stejně jako oficiální páteční vážení.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

KSW video k nadcházejícímu turnaji - promo

Podívej se na povedené promo video k turnaji KSW 65.

1️⃣ Kdy a kde proběhne turnaj KSW 65?

Velmi očekávaný galavečer KSW 65 proběhne již v sobotu 18. prosince od 19:00. Místem konání jsou polské Gliwice a na turnaji budou k vidění hned dva titulový zápasy. Podrobnosti o KSW 65 najdeš tady

2️⃣ Budou na galavečeru KSW i Češi?

Ano, na turnaji KSW 65 se představí Magda Šormová a Miroslav Brož. Více k jejich zápasům si přečti uvnitř článku

3️⃣ Jaké jsou kurzy Khalidov vs. Soldič?

V rámci hlavního megazápasu nejen turnaje, ale celého roku, jde do utkání v pozici favorita Chorvat žijící v Německu Roberto Soldič. Analýzu hlavního zápasu máš k dispozici tady

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...

Miroslav Brož předvedl s Christianem Jungwirthem skvělý zápas, OKTAGON MMA

Inkvizitor Míra Brož si po bitvě užívá zasloužené ovace

Poslední turnaj Oktagon 24 zrodil několik hrdinů. Jedním z nich se díky fantastickému zápasu s Němcem Jungwirthem stal i Miroslav Brož....

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...