KSW 70: Pudzianowski vs. Materla kurzy, fight card a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jubilejní turnaj KSW 70 nabídne velmi zajímavou podívanou. V hlavním zápase si to rozdají dvě legendy Mariusz Pudzianowski a Michal Materla. Kde se podívat na turnaj živě, a jaká kurzová sázka si říká o pozornost, se dozvíte v tomto článku.

ANALÝZA A TIPFIGHT CARDLIVE STREAM

Marisuz Pudzianowski se utká s Michalem Materlou o post vyzyvatele těžké váhy Foto: KSW

Hodnocení turnaje KSW 70: 8,2/10

  • Datum a místo: Sobota 28. května, od 20:00, Lodž, Polsko
  • Kurzová nabídka: U Sázkových kanceláří najdete kurzy na všechny zápasy

MMA KSW 70: Mariusz Pudzianowski vs. Michal Materla analýza a tip

Obávaný těžkotonážník Mariusz Pudzianowski má před sebou zřejmě poslední překážku na cestě k titulovému zápasu. V sobotu 28. května se v hlavním zápase večera utká s bývalým šampionem střední váhy, Michalem Materlou. Vytáhne Pudzian z rukávu další tvrdé KO, nebo Materla vymyslí vítěznou strategii? Sledujte turnaj KSW 70 živě na Fortuna TV zde

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Mariusz Pudzianowski je doslova legendou KSW, který ani v 45 letech nehodlá pověsit rukavice na hřebík. Naopak! Bývalý strongman a nejsilnější muž světa se veze na vlně 4 výher v řadě a hořkost porážky nepoznal více než 3 roky. Za tu dobu postupně doslova zničil Juna, Milanoviče, Jurkowskiho a naposledy po pouhých 18 vteřinách boje vypnul senegalského „Bombardiera“ Serigne Diu.

BILANCE
Mariusz Pudzianowski (16-7-1) Michal Materla (31-8)

Michal Materla se rozhodl udělat velkou kariérní změnu a ze střední váhové kategorie přichází čeřit vody do nejtěžší hmotnostní divize. Za tímto v MMA málo vídaným krokem můžeme hledat jasný cíl v podobě touhy získat titulový pás, který v minulosti držel právě ve váze do 84 kilogramů, než ho z trůnu sesadil nikdo jiný, než robocop Roberto Soldič. Cesta k zápasu o titul těžké váhy se šampionem Philipem De Friesem by měla pro Materlu vést právě přes „Pudziana“, který je v poslední době v obrovské pohodě.

Sázkové kanceláře až překvapivě jednoznačně favorizují Michala Materlu, přestože Pudzian bude v zápase daleko težším bojovníkem. Větší šanci na úspěch má ale Pudzianowski paradoxně v postoji, protože na zemi ho dokázali soupeři hned 4x utáhnout na submisi. To je pro vynikajícího grapplera Michala Materlu (13 vítězných submisí) velmi dobrá zpráva a další jeho vítězství tímto způsobem představuje velmi zajímavou sázku na tiket.

TIP: Materla vyhraje na submisi, v kurzu 3,50 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Michal Materla by mohl Pudzianowskiho utáhnout na submisi ve skvělém kurzu

KSW 70 fight card: program, zápasy, výsledky KSW 70 Pudzian vs. Materla

Kompletní program zápasů sobotního turnaje KSW 70 najdete v této tabulce. Po skončení eventu zde najdete také jednotlivé výsledky. Parádní bitvu lze čekat i od hlavního předzápasu těžkých vah mezi vracejícím se Danielem Omielanczukem a Brazilcem Ricardem Praselem.

KSW 70 PROGRAM A VÝSLEDKY
MAIN CARD
Heavyweight Mariusz Pudzianowski (KO) vs. Michał Materla
Heavyweight
Daniel Omielańczuk vs. Ricardo Prasel (submise)
Light heavyweight Rafał Kijańczuk vs. Ivan Erslan (TKO)
Middleweight
Radosław Paczuski (TKO) vs. Jason Wilnis
Heavyweight
Izuagbe Ugonoh vs. Marek Samociuk (TKO)
Light heavyweight
Damian Piwowarczyk vs. Bartosz Leśko (body)
PRELIMS
Middleweight Albert Odzimkowski (TKO) vs. Tommy Quinn
Catchweight 74 kg Łukasz Rajewski vs. F. Barrio (submise)
Strawweight Anita Bekus (body) vs. Roberta Zocco

Jak sledovat KSW 70: Pudzianowski vs. Materla živě online? Livestream Fortuna TV, Voyo, Nova Sport

Turnaje polské organizace KSW pravidelně běží živě na Fortuna TV a také tentokrát si po jednoduché registraci zdarma můžete vychutnat všechny zápasy v přímém přenosu. Těšit se můžete po založení účtu i na pěkný vstupní bonus, který lze rovnou využít na vaše první sázky a užít si tak ještě více zábavy a napětí.

KSW 70 odvysílá živě také placená služba Voyo a s několikadenním odstupem bude záznam turnaje množné shlédnout také na stanici Nova Sport.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a kde proběhne turnaj KSW 70 dnes?

Galavečer KSW 70 se uskuteční již v sobotu 28. května od 20:00 v Atlas Areně v polském městě Lodž. Kompletní info, tip a fight card najdete v článku zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Ivan Buchinger bude obhajovat titul lehké váhy v souboji s Losene Keitou

Oktagon 33: Buchinger vs. Keita datum, kurzy, tip a karta

Turnaj s pořadovým číslem 33✔️ se uskuteční premiérově mimo česko-slovenskou půdu, konkrétně v německém Frankfurtu ⚡. Podrobnosti najdete v...

Fight Night Challenge 2 svede proti sobě známé tváře

Fight Night Challenge 2: Separ vs. Majk Spirit - zápasy, kurzy

Boxerská organizace Fight Night Challenge má před sebou druhý turnaj✌. Organizátoři dali dohromady opět několik třaskavých zápasů. Více se...