KSW 74: De Fries vs. Prasel - datum, tip a online livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Synot Tip

Ke vkladu až 10 000 Kč + 300,- zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V hlavním zápase sobotního turnaje KSW 74 čeká Phila De Friese už šestá obhajoba titulového pásu těžké váhy. Tentokrát se mu postaví bývalý brankář fotbalové Chelsea, v současnosti vynikající MMA bojovník, Ricardo Prasel. Sázkovou inspiraci a návod na sledování livestreamu najdete v článku.

ANALÝZA A TIPFIGHT CARDLIVESTREAM

Phil De Fries se na turnaji KSW 74 utká s Ricardem Praselem Foto: KSW

Hodnocení turnaje KSW: 8,5/10

  • Datum a místo konání: Sobota 10. září, 19:00, Ostrov Velkopolský, Polsko
  • Nabídka sázek: Kurzy na všechny zápasy i speciální sázky najdete u Fortuny

KSW 74: Philip De Fries vs. Ricardo Prasel - informace

Hlavní ozdobou nadcházejícího turnaje organizace KSW je bitva těžkých vah. Úřadující šampion Phil De Fries bude v sobotu 10. září čelit nebezpečnému Ricardo Praselovi. Bude bývalý gólman Chelsea prvním, kdo De Friese dokáže v KSW porazit? Sledujte celý turnaj živě a zdarma na Fortuna TV ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Philip De Fries vs. Ricardo Prasel preview a sázkový tip

Angličan Phil De Fries si v kariéře prošel těmi největšími MMA organizacemi, včetně UFC, Bellatoru, M-1, nebo RCC. V Polsku zakotvil v roce 2018 a hned tentýž rok vybojoval titul těžké váhy, který od té doby už pětkrát dokázal obhájit. Naposledy si poradil před limitem s výborným UFC veteránem, Darko Stošičem, kterého do té doby dokázal na TKO ukončit pouze Jiří Procházka.

36 letý De Fries je ve svých zápasech hodně dominantní, disponuje neuvěřitelnou fyzickou silou a hned 12 soupeřů dokázal v kariéře ukončit na submisi. Sám tímto způsobem nikdy neprohrál a jen v 5 případech došel jeho zápas do bodového rozhodnutí.

BILANCE
Phil De Fries (21-6-1 NC) Ricardo Prasel (13-3)

Ricardo Prasel vlétl v roce 2022 do KSW ve velkém stylu a připsal si dvě přesvědčivé výhry nad Michalem Kitou a Danielem Omielanczukem. Bývalý fotbalový brankář, který v dresu Chelsea přičichl i k Premier League, se dal v roce 2012 na dráhu profi fightera a vůbec prvního svého přemožitele našel o 6 let později v japonské organizaci Rizin.

Také Prasel je stejně jako De Fries specialistou na submise. Ze 13 výher dokázal utáhnout soupeře na zemi hned 9x. Co se týče zápasových zkušeností, má favorit utkání De Fries obrovskou převahu. Při pohledu do nabídky sázkových kanceláří svítí velmi zajímavý a vysoký kurz u příležitosti, že utkání skončí na body. V tomto případě se potkají dva typologicky podobní bojovníci, což je dobrý základ pro náš kurzový tip.

TIP: Zápas skončí na body, v kurzu 3,75 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Nezvykle vysoký kurz na bodové vyústění zápasu

KSW 74 fight card: program, zápasy a online výsledky

Na kompletní zápasový program turnaje KSW 74 se podívejte v této tabulce. Najdete zde i výsledky a způsob ukončení jednotlivých utkání.

KSW 74 PROGRAM + VÝSLEDKY
Heavyweight title fight Phil De Fries (submise) vs. Ricardo Prasel
Middleweight Tom Breese (submise) vs. Damian Janikowski
Heavyweight Darko Stosic (TKO) vs. Michal Kita
Bantamweight Werlleson Martins (body) vs. Pawel Politylo
Strawweight Sofiia Bagishvili (submise) vs. Anita Bekus
Welterweight Emil Weber Meek (TKO) vs. Kacper Koziorzebski
Middleweight
Cezary Kesik vs. Tomasz Romanowski (TKO)
Middleweight
Arkadiusz Mruk vs. Borys Dzikowski (TKO)
Featherweight Eduard Demenko vs. Wojciech Kazieczko (body)

Kdy a kde je možné turnaj KSW 74 sledovat online živě? Live stream na Fortuna TV a PPV KSW TV

Všechny zápasy KSW 74 si můžete vychutnat v přímém přenosu v sobotu od 19:00 na Fortuna TV zdarma. Sázková kancelář Fortuna pravidelně vypisuje i kurzy na zápas večera, knockout večera, či nejlepší submisi, což je další zajímavá varianta, jak si ještě více užít sledování tohoto turnaje.

Placený online stream (PPV) najdete na ksw.tv. Jeho cena je 9,99 EUR. Turnaj organizace KSW nabídne v přímém přenosu také platforma Voyo a záznam bude v týdnu odvysílán na stanici Nova Sport.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Michal Martínek v Oktagonu

Michal Blackbeard Martínek - životopis a zápasy MMA bojovníka

Michal Blackbeard Martínek ⚡ je přední český zápasník a bývalý šampion těžké váhové kategorie organizace Oktagon MMA. Aktuálně nastupuje v...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Český zápasník KSW Leo Brichta

Jak sledovat KSW livestreamy zdarma? Živě na Tipsport TV

Zápasy KSW ✨ můžete vidět zcela zdarma. Přímé přenosy totiž vysílá sázková kancelář Tipsport. ❤️ Podívejte se na kompletní návod k online...