KSW 79 Liberec: Hošek vs. Gustafsson analýza, kurzy a tip

Český bojovník David Hošek vyhlíží svůj debut v KSW. Švédský bombarďák Andreas Gustafsson pro něj představuje největší výzvu dosavadní kariéry. Podívejte se na analýzu a sázkový tip.

David Hošek má před sebou na KSW obrovskou výzvu Foto: RFA

KSW 79 v Liberci: David Hošek vs. Andreas Gustafsson datum, informace

Jeden z nejtvrdších postojářů na české MMA scéně má před sebou obrovskou zkoušku. David Hošek si to už v sobotu 25. února na turnaji KSW 79 v Liberci (okolo 20:00) rozdá s podobně nekompromisním knokauterem Andreasem Gustafssonem ze Švédska. Připíše si český bijec nejcennější skalp kariéry? Vsaďte si na KSW 79 s bonusem za registraci ZDE

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

KSW 79 sázky: David Hošek vs. Andreas Gustafsson kurzy, tip, analýza (preview)

David „Sparťan“ Hošek má na turnaji KSW 79 v Liberci velkou šanci dát o sobě pořádně vědět. Bývalý boxer, který je pověstný svými tvrdými granáty, podepsal čerstvě smlouvu na 4 zápasy s největší polskou organizací, kde by díky střídavým startům rád vířil vody ve střední váze.

Fanoušci Hoška dobře znají z Oktagonu, kde působil poměrně dlouho, než se v roce 2022 rozhodl pro přesun do organizace RFA. Tam ale naposledy nečekaně prohrál na body s Nenadem Avramovičem a titulová šance se mu vzdálila. Jeho styl je založený na typicky boxerském pohybu a jeho nejsilnější zbraní jsou devastující háky, capáky i další údery. Zároveň dokáže velmi dobře kopat lowkicky a silově je na tom v klinčích i při wrestlingu výborně.

Bývalý fotbalový chuligán, dnes ale velký sympaťák, dlouhodobě spáruje s českou špičkou po boku Míry Brože, Matúše Juráčka, nebo Davida Kozmy. I díky tomu se od něj určitý progres dá čekat i v práci na zemi, přestože grappling nebyl v minulosti jeho doménou.

BILANCE
DAVID HOŠEK (8-3-1) ANDREAS GUSTAFSSON (7-1)
181 cm, 84 kg 185 cm, 84 kg
28 let 32 let

Gustafsson vs Hošek Foto: KSW

Andreas Gustafsson jde do svého druhého zápasu pod KSW. V rámci své premiéry v roce 2020 těsně prohrál na body split decision s Damianem Janikowskim, což je dosud jeho jediná porážka v profi. Zatímco v začátcích kariéry se profiloval spíše jako zemař, dnes jde o extrémně nebezpečného postojáře, který zkušenosti sbíral různě po Evropě, například v organizacích Cage Warriors nebo Brave CF.

Gustafsson budí respekt už svou vizáží, jeho styl boje by ale Hoškovi mohl paradoxně sedět. Od tohoto střetnutí se dá čekat tvrdá přestřelka v postoji, kde bude KO viset ve vzduchu hned od první vteřiny. Kurz Davida Hoška je velmi lákavý a zástupce pražského rohovníku a RPG gymu rozhodně není bez šance. Pokud navíc Hošek v tomto zápase zvítězí, otevře si dveře k velmi atraktivním zápasům.

TIP: David Hošek vyhraje, v kurzu 2,73 sipka Vsadit u Tipsportu ZDE

Hošek jde do zápasu jako kurzový outsider

Jak a kdy sledovat David Hošek vs. Andreas Gustafsson živě? Přímý přenos v TV, online live stream

Pro sledování zápasů KSW 79 živě se nabízí hned několik variant. V TV poběží turnaj v sobotu od 19:00 na stanici Nova Action, případně Voyo. K dispozici bude také online livestream na internetu či možnost zakoupit oficiální PPV KSW. Na velmi zajímavý dokument mapující kariéry Davida Hoška a Tomáše Možného, který se na KSW 79 také představí, se podívejte zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hodnocení zápasu HOŠEK VS. GUSTAFSSON: 9,3/10

  • Datum a místo konání: Sobota 25. 2. 2023, Home Credit Arena, Liberec
  • Nabídka sázek: Na tento duel si můžete vsadit u sázkových kanceláří

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jake Paul vs. Tommy Fury

Box: Jake Paul vs. Tommy Fury datum, kurzy, analýza a tip

Boxerský svět 🥊️ se momentálně upíná k několikrát odložené bitvě mezi Jakem Paulem a Tommym Furym.⚡ Na co si v tomto třaskavém utkání...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...