KSW 82: Przybysz vs. Macek kurzy, analýza, tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Česká bantamová jednička Filip „Máca“ Macek má před sebou debut v polské organizaci KSW. Hned na úvod se postaví velmi těžkému soupeři, bývalému šampionovi Sebastianu Przybyszovi. Podrobnosti najdete uvnitř článku.

Filip Macek má před sebou novou kariérní výzvu Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje KSW 82: 8,5/10

  • Datum a místo konání: Sobota 13. 5. od 19:00, ATM Studio, Varšava
  • Nabídka sázek: Na zápasy si můžete vsadit u sázkových kanceláří

KSW 82 Varšava: Sebastian Przybysz vs. Filip Macek datum, čas, info

Velezkušený český zápasník Filip Macek otevírá novou etapu své bohaté kariéry. Při své premiéře v KSW se na v sobotu 13. května okolo 23:00 střetne s nesmírně těžkým a kvalitním soupeřem Sebastianem Przybyszem. O to větší má ale šanci se ukázat a díky případnému skalpu bývalého šampiona si říct o titulovou šanci. Podaří se mu to? Sledujte KSW 82 živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Na turnaji KSW 82 měla mít původně Česká republika hned dvojnásobné zastoupení. Zápas Lea Brichty byl ale nakonec kvůli zdravotním komplikacím soupeře přesunut na nový termín (3. června). Vzhledem k debutu dobře známého Filipa Macka jde ale i tak o zajímavý turnaj pro domácí scénu. Eventu vévodí souboj Grzebyk vs. Hooi ve velterové váze.

Sebastian Przybysz vs. Filip Macek KSW zápas (3x5 min.) preview, tip a kurzy

Filip Macek je veteránem MMA scény, avšak v organizaci Oktagon na to nejcennější nedosáhl. Hned třikrát se utkal o šampionský pás bantamové váhy, ve všech případech ale totálně vyhořel. I proto se po poslední porážce s Gustavo Lopezem rozhodl pro nový impuls a zamířil do prestižní organizace KSW.

Svěřenec Andrého Reinderse je fantastickým grapplerem, což jasně potvrzuje jeho 20 vítězných submisí a široká paleta nejrůznějších technik. Zároveň ale dokážou soupeři jeho stereotypní styl snadno přečíst a dobře se na to připravit. V postoji totiž není Máca zdaleka tak kvalitní a sebevědomý jako na zemi, byť na svém boxu v posledním období hodně zapracoval.

Tlak okolí, očekávání fanoušků i touha konečně získat titul. Nic z toho nebude v KSW zdaleka tak enormní jako tomu bylo v Oktagonu, což ho obrovsky limitovalo. Teď se můžeme dočkat nové verze Filipa Macka, který je na svou premiéru pořádně nažhavený a zároveň jde do zápasu s čistou hlavou. V nové organizaci chce ale jednoznačně prokázat svoje kvality. Macek v 31 letech absolvoval neuvěřitelných 45 duelů a zkušenosti tak budou hrát jednoznačně v jeho prospěch.

FILIP MACEK SEBASTIAN PRZYBYSZ
Výhry (27) Výhry (10)
✏️KO / TKO: 4 ✏️KO / TKO: 4
✏️Submise: 20 ✏️Submise: 3
✏️Body: 3 ✏️Body: 3
Prohry (17) Prohry (3)
✏️KO / TKO: 2 ✏️KO / TKO: 0
✏️Submise: 8 ✏️Submise: 0
✏️Body: 7 ✏️Body: 3

Sebastian Przybysz je momentální jedničkou bantamové váhy KSW, jednÁ se však o nedávného šampiona této divize, který dokázal titul několikrát obhájit. Nad jeho síly byl v rámci trilogie Jakub Wiklacz, který ho v těsném pětikolovém souboji porazil na body a sebral mu šampionský pás.

Przybysz je komplexním typem zápasníka, skvěle se pohybuje a dokáže být stejně nebezpečný v postoji i na zemi. Na bantam je navíc poměrně vysoký a své rozpětí paží často využívá k signifikantním úderům z větší vzdálenosti.

Sebastian Przybysz má podobně jako Filip zkušenosti z ruské ACB (dnešní ACA). V nejlepší polské organizaci působí už od roku 2018 s bilancí 7 výher a 2 porážek. Bude zajímavé sledovat, zda na něm ztráta titulu zanechala nějaké stopy, český legionář Filip Macek v tomto zápase rozhodně není bez šance.

TIP: Macek zvítězí, v kurzu 3,63 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Filip Macek jde do zápasu jako velký outsider

Kdy a kde sledovat KSW 82: Macek vs. Przybysz živě?

Turnaj KSW 82 můžete sledovat na Fortuna TV zcela zdarma. Stačí zde mít vytvořený účet, jehož založení vám zabere jen několik málo minut a zvládnete jej pohodlně online. Za jednoduchou registraci dostanete i pěkný sázkový bonus, za který si můžete rovnou vsadit.

KSW v TV nabídne v sobotu od 19:00 stanice Nova Action a také platforma Voyo. Kromě toho je k dispozici tradiční PPV stream na kswtv.com, který vás vyjde na 9,99 EUR. Záznam bude ke shlédnutí v pondělí 15. 5. od 22:45 na stanici Nova Sport 2.

KSW 82 fight card (Grzebyk vs. Hooi) – program, výsledky

Na kompletní fight card se podívejte v této tabulce. Po skončení turnaje zde najdete i výsledky, včetně způsobů ukončení.

KSW 82
Welterweight Brian Hooi vs. Andrzej Grzebyk (body)
Bantamweight Filip Macek vs. Sebastian Przybysz (TKO)
Lightheavyweight Bogdan Gnidko (submise) vs. Rafał Kijańczuk
Lightweight
Raul Tutarauli (body) vs. Donovan Desmae
Strawweight Aleksandra Toncheva vs. Anita Bekus (body)
Lightweight Wilson Varela (TKO) vs. Gracjan Szadziński
Middleweight Robert Maciejowski vs. Wiktor Zalewski (body)

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Filip Macek jde do polské KSW

KSW verbuje Čechy, jejich řady doplní i bijec z Oktagonu

Řada českých a slovenských bojovníků v polské organizaci KSW se rozroste o bojovníka Oktagonu a vyzyvatele o titul v bantamové váze Filipa...

Jailton Almeida

UFC Fight Night: Rozenstruik vs Almeida: kurzy a livestream

O víkendu se chystá další UFC Fight Night a vrcholem večera bude zápas těžkých vah Rozenstruik vs Almeida. ▶️ Kde sledovat zápas živě?