LFA 99: Dennis vs. Cherant fight card a kurzy

Legacy Fighting Alliance 99 se koná 12. února 2021. Turnaj s hlavním zápasem Dennis - Cherant nabídne zajímavou podívanou. Na všechny fighty je navíc možné sázet.

Dennis Myron bude bojovat na nadcházejícím LFA Foto: Instagram/123lowkick

LFA 99: Dennis vs. Cherant datum a kurzy

Turnaj organizace Legacy Fighting Alliance nabídne v pátek 12. února 2021 zajímavý souboj v light heavyweight divizi. Na LFA 99 se o šampionský opasek utkají Myron Dennis a Fabio Cherant. Na všechny zápasy tohoto galavečeru je navíc možné sázet. Klikněte zde a vsaďte si na MMA s bonusem zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Vše nasvědčuje tomu, že uvidíme velmi vyrovnanou bitvu. Kurzy jsou zcela vyrovnané. Pětikolový duel ovšem obvykle nahrává zkušenějším borcům. Myron Dennis má na kontě o 18 profesionálních zápasů více. Dennis je navíc velmi komplexním figheterem.

TIP Vítěz v kurzu 1,85 Myron Dennis sipka Vsadit u Fortuny s bonusem na MMA

Dennis zvítězí

Fabio Cherant je naopak vynikajícím grapplerem, který si dosud v kariéře připsal 5 výher na submisi a pouze jednu výhru na body. Jeho bilanci doplňuje jediná porážka proti strikerovi Aleksovi Camurovi v Dana White's Contest, kde se bojovníci utkávají o kontrakty v UFC. Právě v postoji bude obrovský rozdíl a na tiket proto patří výhra Myrona Dennise.

LFA 99: Dennis vs. Cherant fight card, program a výsledky

Na LFA 99: Dennis vs. Cherant uvidíme následující zápasy. Po skončení turnaje zde budou i aktualizované výsledky.

LFA 99: Dennis vs. Cherant fight card, program a výsledky
Myron Dennis vs. Fabio Cherant
Brant Moore vs. Ago Huskić
Fernando Padilla vs. Nate Richardson
Cody Brundage vs. Joseph Kropschot
Valerie Ann Marie Soto vs. Flore Hani
Trevor Wallace vs. Cesar Gutierrez
Darian Weeks vs. Craig Fairley
Gerrica Trias vs. Kawehi Wallace
Manuel Medina vs. Chancey Wilson

LFA 99: Dennis vs. Cherant livestream a sledování online živě na internetu

Přímý přenos galavečeru Legacy Fighting Alliance 99 v televizi bohužel neuvidíme. Oficiální livestream bude dostupný přes UFC Fight Pass. Přes tento PPV kanál je možné sledovat například i galavečer UFC 258: Usman vs. Burns. Livestreamy UFC ovšem zdarma vysílá i sázková kancelář Fortuna.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.