Nová éra MMA organizace GCF - informace, turnaje a bojovníci

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nejstarší MMA organizace v Česku stojí na prahu nové etapy svého fungování. Tradiční GCF má nové majitele, hlavního promotéra i ambiciózní vize. Vše o zajímavém projektu se dozvíte v tomto článku.

PŘEDSTAVENÍ ORGANIZACENOVÉ VEDENÍTURNAJE

MMA organizace GCF má před sebou novou budoucnost Foto: Facebook/GCF : Gladiator Championship Fighting

Co je GCF?

GCF je zkratka pro Gladiator Championship Fighting - první MMA organizaci v Česku. Právě odtud vzešly ty největší legendy smíšeného bojového umění u nás. Jiří Procházka, Karlos Vémola, Viktor Pešta, David Dvořák, Patrik Kincl, Filip Macek nebo Matěj Kuzník. Ti všichni mají doma šampionský pás této kdysi nejznámější organizace. Kromě nich zde zápasili i další známé jména domácí scény jako Miloš Petrášek, Jaroslav Pokorný, nebo Tomáš Deák a mnozí další.

Většina česko-slovenských TOP bojovníků současnosti započala svou kariéru právě v GCF. Jedná se o hluboce zakořeněnou a zaběhnutou tuzemskou organizaci s mnohaletou historií.

sipka Vyzvedněte si sázkový bonus za jednoduchou online registraci

Vznik a historie GCF

Historie GCF se začala psát už v roce 2010. Od té doby se organizace Gladiator Championship Fighting pod vedením bývalého úspěšného bojovníka Michala Hamršmída, vypracovala v největší česko-slovenskou MMA organizaci s více než 60 turnaji. Až od roku 2016 ji poté začala „válcovat“ konkurence v podobě organizace Oktagon MMA a dnes již prakticky zaniklé XFN. GCF se postupem času vytratila z centra hlavního MMA dění a dnes pořádá turnaje pro několik stovek nejvěrnějších fanoušků.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Turnaje GCF datum, místo, informace

Přesnější plány a termíny nadcházejících turnajů GCF pro další období budou postupně představeny. Turnaje budou vysílány na stanici Nova Sport 2. Informace o chystaných eventech najdete po jejich oznámení na tomto místě.

Youtuber Vláďa GCF promotérem. Tradiční značka změnila i majitele

Na začátku léta 2022 byly v souvislosti s GCF oznámeny velké změny. Promotérského žezla se chopil jeden z nejúspěšnějších českých youtuberů Vladimír Kadlec, známý jako Vláďa Videos. Právě on v úvodním videu ohlásil svůj „životní projekt“, se kterým si klade za cíl pomoci nadějným zápasníkům dostat se do velkých organizací. Původní šéf GCF Michal Hamršmíd i nadále zůstává, avšak nově bude působit spíše v pozadí. Hlavními členy „nové“ GCF jsou:

  • Vladimír Kadlec (promotér a spolumajitel)
  • Radovan Hypš (online podnikatel a byznysmen)
  • Matěj Kretík (manažer Jiřího Procházky)
  • Josef Koukolíček (PR manažer a specialista na online prostředí)

Odevzdá Vémola GCF titulový pás? Promotér Vláďa ho žádá zpět

Pikantní na novém personálním obsazení nejvyššího vedení GCF je mimo jiné nekompromisní výzva Vláďi směrem ke Karlosovi Vémolovi. Ten by podle nového bosse měl vrátit svůj titulový pás, který vybojoval v roce 2013 v souboji s Tomášem Kuželou.

Jakým směrem se bude tato situace vyvíjet se teprve uvidí. Karlos Terminátor Vémola se nyní plně soustředí na sbírání opasků v organizaci Oktagon MMA. Podívejte se na ambiciózní video Vláďi, ve kterém nechybí velká dávka nadsázky i sarkasmu. Vzhledem k tomu, že má toto video obrovský úspěch na YouTube se dá předpokládat, že nezůstane bez odezvy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu


Hodnocení organizace GCF: 8,4/10

  • Kvalita bojovníků: V GCF v současnosti zápasí zejména začínající bojovníci
  • Nabídka sázek: Pro aktuální kurzy doporučujeme pravidelně sledovat nabídku Sázkových kanceláří

1️⃣ Kdy získal Karlos Vémola GCF titul?

Karlos Vémola vybojoval titul střední váhy organizace GCF na turnaji GCF 26 v roce 2013. Tehdy proti němu stal legendární Tomáš Kužela. Terminátor ho ale uškrtil už v prvním kole.

2️⃣ Kdy vznikla GCF?

Organizace GCF vznikla v roce 2010 a dlouhá léta se o její úspěšný chod staral vynikající zápasník a první Čech se smlouvou s americkou organizací, dnes kondiční trenér Michal Hamršmíd. Více informací o GCF najdete uvnitř článku.

3️⃣ Kdo jsou nyní majitelé GCF?

Tradiční českou MMA organizaci GCF převzala v polovině roku 2022 čtveřice podnikatelů. Hlavní tváří se stal youtuber a milovník bojových sportů Vláďa Videos. Kdo všechno nyní stojí v čele GCF se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Organizace I Am Fighter se těší rostoucí popularitě

Organizace I Am Fighter - informace, turnaje a zápasníci

I Am Fighter je česká MMA organizace✔️, která dává šanci rozjet hvězdnou kariéru talentovaným zápasníkům. Podrobnosti a kalendář turnajů...

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...

Václav Sivák je historicky prvním šampionem RFA

Real Fight Arena (RFA) - informace, turnaje a zápasníci

Real Fight Arena je MMA organizací✨, která vstoupila na česko-slovenskou scénu bojových sportů v roce 2021⚡. Podrobnosti se dočtete v tomto...