Oktagon 39: Jungwirth vs. Neves de Oliveira datum a karta

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Turnaj Oktagon 39 se vůbec poprvé uskuteční v německém Mnichově. Do akce jde celá řada hvězd, včetně Losena Keity, Vlada Lengála, nebo Rafaela Xaviera. Kompletní informace, program a výsledky najdete uvnitř článku.

ANALÝZA A TIPFIGHT CARDLIVESTREAM
LÍSTKYVÁHAONLINE REPORT

Christian Jungwirth jde znovu do boje Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje OKTAGON 39: 8,8/10

  • Datum a místo konání: 11. února 2023, 18:00, Audi Dome, Mnichov, Německo
  • Nabídka sázek: U sázkových kanceláří najdete kurzy na všechna utkání

Oktagon 39 Mnichov: Christian Jungwirth vs. Denilson Neves de Oliveira

Organizace Oktagon hodlá pobláznit další velké město. Dějištěm velkolepého galavečeru Oktagon 39 je tentokrát Mnichov, kde se 11. února představí spousta dobře známých bojovníků, ale i nových tváří. V hlavním zápase si to rozdá miláček publika Christian Jungwirth s nevyzpytatelným Brazilcem de Oliveirou. Sledujte všechny zápasy živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Christian Jungwirth vs. Denilson Neves de Oliveira kurzy, analýza

Německý bojovník Christian Jungwirth dostává poprvé šanci předvést se v hlavním zápase večera. Vítěznou šňůru mu naposledy utnul Maté Kertész, který ho i napodruhé ve velice těsném zápase dokázal přetlačit na body. Aktuální bilance Jungwirtha v Oktagonu čítá 4 výhry a 4 porážky, za což mu v žebříčku velterových vah náleží 8. místo.

Jméno Christiana Jungwirtha figuruje mezi 16 bojovníky pyramidy Tipsport Gamechanger, která se rozeběhne na začátku března v Ostravě. Z tohoto pohledu je Jungwirthova účast na mnichovském turnaji tak trochu překvapivá, na druhou stranu ale v minulosti ukázal, že mu nevadí minimální rozestup mezi zápasy i přijímání těžkých výzev na short notice.

BILANCE
CHRISTIAN JUNGWIRTH DENILSON NEVES DE OLIVEIRA
35 let 27 let
12-6 17-9-1 NC

Denilson Neves de Oliveira se do povědomí fanoušků dostal díky dvojutkání s Christianem Eckerlinem, ve kterém kladl jasnému papírovému favoritovi velký odpor. Rozporuplná byla především kauza v prvním vzájemném utkání, které bylo kvůli údajnému kopu do slabin později vyhlášeno jako no contest.

V následné odvetě Eckerlin houževnatého de Oliveiru uškrtil ve 4. kole. V souboji dvou fyzicky nadupaných borců je favoritem domácí Christian Jungwirth, který znovu půjde do tvrdých přestřelek s cílem soupeře knockoutovat. Pokud chce pomýšlet na jakýkoliv úspěch v Gamechangeru, měl by s Brazilcem učinit krátký proces. Zápas je vypsán na 3x5min.

TIP: Jungwirth zvítězí na KO/TKO, v kurzu 3,00 sipka Vsadit a sledovat ZDE

Síla Christiana Jungwirtha je především v postoji

Jedním z největších taháků turnaje Oktagon 39 v Mnichově je očekávaný souboj Keita vs. Bark. Šampion lehké váhy Losene Keita si poprvé v Oktagonu vyzkouší pérovou váhu, kde si hodlá rovněž dojít pro titul. Švédský bojovník Samuel Bark (8-1) představuje velmi nebezpečného protivníka.

Oktagon 39 Německo, Mnichov fight card: program, zápasy, výsledky (Oktagon 39 lineup)

Novinkou pro letošní rok je skutečnost, že turnaje budou čítat zpravidla 10 zápasů, tak aby celá show, včetně tiskové konference, končila v přijatelnější čas. V následující tabulce se podívejte na složení jednotlivých zápasů. Podrobný online report najdete zde.

Oktagon 39: program, výsledky
Hlavní karta
Welterweight
Christian Jungwirth (body) vs. Denilson Neves de Oliveira REPORT 10
Light heavyweight
Alexander Poppeck (body) vs. Martin Zawada REPORT 9
Featherweight Losene Keita (TKO, 3. kolo) vs. Samuel Bark REPORT 8
Light heavyweight Rafael Xavier vs. Pavol Langer (body) REPORT 7
Lightweight Ronald Paradeiser (TKO, 2. kolo) vs. Vlado Sikič REPORT 6
Heavyweight Hatef Moeil (body) vs. Wallyson Carvalho REPORT 5
Prelims
Box, 96,5 kg Vlasto Čepo remíza Hector Lombard REPORT 4
Featherweight
Vladimír Lengál (TKO, 2. kolo) vs. Cem Kuyumcuoglu REPORT 3
Welterweight
Marek Bartl (KO, 1. kolo) vs. Kevin Hangs REPORT 2
Welterweight Lucas Cruz (body) vs. Tayo Odunjo REPORT 1

Sledujte Oktagon 39 na TV Tipsport

Jak sledovat Oktagon 39 živě online: livestream Tipsport TV, PPV cena a info

Zápasy turnaje v Mnichově můžete sledovat živě online na Tipsport TV ZDE. Pro nové hráče je zde připraven pěkný vstupní bonus za registraci, pro stávající sázkaře platí podmínka mít vsazený tiket za minimálně 30 Kč v posledních 7 dnech. Streamy na všechna utkání najdete v sekci live.

Cena pay-per-view (PPV) zůstává stejná, a sice 10,99 v předprodeji a 13,99 v den konání turnaje. V tomto případě si můžete pustit celý turnaj až 7 dní zpětně. Co se týče možnosti, jak sledovat Oktagon v TV, zůstává vše při starém. V TV Oktagon přímý přenos momentálně na žádné stanici nenajdete.

Oktagon 39 lístky (vstupenky München)

V tomto článku vám samozřejmě také poradíme, kde koupit lístky na Oktagon 39 v Mnichově. Vstupenky lze pořídit online přes ticketmaster.de. I v tomto případě organizace počítá s naplněním kapacity Audi Dome (7200 diváků).

Oktagon 39 váha

Ještě než vypukne v sobotu samotný turnaj, absolvují všichni zápasníci povinné páteční vážení, které opět pojede živě od 9:00 na oficiálním YouTube kanálu Oktagonu. Všechny navážené hodnoty následně najdete v přiložené tabulce.

VÁŽENÍ BOJOVNÍKŮ (KG)
Welterweight
Christian Jungwirth 77,4 vs. Denilson Neves de Oliveira 80,3 (dostává 2 hodiny na splnění 77,6)
Light heavyweight
Alexander Poppeck 93,1 vs. Martin Zawada 93,0
Box Vlasto Čepo 92,9 vs. Hector Lombard
Featherweight Losene Keita 66,1 vs. Samuel Bark 66,2
Heavyweight Hatef Moeil 118,5 vs. Wallyson Carvalho 108,1
Featherweight
Vladimír Lengál 66,1 vs. Cem Kuyumcuoglu 66,1
Lightweight Ronald Paradeiser 70,7 vs. Vlado Šikič 70,4
Welterweight
Marek Bartl 77,6 vs. Kevin Hangs 77,5
Light heavyweight Rafael Xavier 93,0 vs. Pavol Langer 93,0
Welterweight Lucas Cruz 77,6 vs. Tayo Odunjo 77,3

Oktagon 39 online report

Na tomto místě vám přineseme detailní online report ze všech utkání fight card Oktagon 39. Zajímavosti i nejrůznější střípky ze zákulisí najdete také na našem Instagramu.

Christian Jungwirth vs. Denilson Neves de Oliveira

V prvním kole hlavního zápasu večera byla k vidění opatrná vyčkávaná z obou stran. Jungwirth se několikrát pokusil vzít Oliveiru na zem, což se mu ale podařilo až ve druhém kole, kdy už byla na Brazilcovi znát drobná únava. Zápas se ale pokaždé dostal rychle zpět do postoje.

Velmi kontrolovaný a taktický výkon ze strany Christiana Jungwirtha platil na De Oliveiru i ve 3. kole. Na německém Keltovi byla znát obezřetnost kvůli účasti v pyramidě Tipsport GameChanger. Soustředěný výkon nakonec ve vyrovnaném utkání stačil Jungwirthovi k vítězství split decision.

Alexander Poppeck vs. Martin Zawada

Hlavní předzápas turnaje Oktagon 39 v Mnichově měl od úvodních vteřin pevně ve své moci favorizovaný Alexander Poppeck, který v každém kole trápil veterána Martina Zawadu na zemi.

Doručit takedown pro něj nebyl žádný problém a na zemi následně rozdával přesné lokty, které proměnily ve druhém kole tento duel v nevídané krvavé lázně díky obrovském cutům na hlavě Zawady. Totožný scénář se opakoval ve všech 3 kolech, čímž si Poppeck zajistil jasné vítězství na body. Vítěz zápasu nakonec rozdal neuvěřitelných 406 úderů!

Losene Keita vs. Samuel Bark

Švédský prospekt Samuel Bark přežil úvodní nápor Losena Keity a sám rozdal několik tvrdých lowkicků, které Černý panter jednoznačně musel cítit.

Ve druhém kole Keita jasně přebral otěže zápasu a postupně Barka naprosto rozebral. Výborný Švéd naplno pocítil kvality Losena Keity ve třetím kole, kdy po pekelném zvedáku šel k zemi a tam ho belgický uragán dokončil TKO. Bark navíc v tomto duelu prolil velké množství krve. Celkově jsme ale viděli fantastický zápas světových kvalit.

Rafael Xavier vs. Pavol Langer

O největší šok večera se postaral zkušený Slovák Pavol Langer, který dokázal eliminovat Rafaela Xaviera a porazit ho na body split decision. Po opatrném prvním kole přišlo ještě opatrnější druhé dějství, kdy jasný kurzový favorit Rafael Xavier nedokázal najít účinný recept na houževnatého soupeře. Byl to naopak Langer, kdo dokázal třikrát doručit takedown a tím rozhodnout o svém nejcennějším vítězství kariéry.

Ronald Paradeiser vs. Vlado Sikič

První kolo zápasu Paradeiser vs. Sikič nabídlo extrémně zajímavou a kvalitní podívanou v postoji i na zemi. V jednu chvíli měl Rony na zemi skvěle chycenou techniku Rear Naked Choke, Sikič, majitel hnědého pásu v BJJ, se ale dokázal z této kritické situace obdivuhodně dostat.

Ve druhém kole pokračovalo zběsilé tempo z obou stran, mnohem lépe fyzicky na tom byl ale viditelně Rony Paradeiser. Slovenský bojovník nakonec svoji převahu přetavil v cenné vítězství TKO.

Rony Paradeiser Foto: OKTAGON MMA

Hatef Moeil vs. Wallyson Carvalho

V jediném souboji těžkotonážníků došlo na nečekaný průběh. Specialista na první kola Hatef Moeil nedokázal ukončit Carvalha před limitem a k vítězství na body se doslova protrápil. Houževnatý a sebevědomý Wallyson Carvalho německou jedničku těžké váhy pořádně potrápil.

Hatef Moeil ho sice opakovaně dokázal kontrolovat na zemi, k ničemu výraznějšímu to ale nevedlo. Moeil však bere výhru na body a je krok od zisku titulového pásu těžké váhy.

Vlasto Čepo vs. Hector Lombard

První kolo tohoto boxerského duelu začalo velmi opatrně z obou stran. Legendární Lombard i Čepo šli do utkání s vědomím, že pouze KO bude znamenat jejich výhru. V případě, že se nerozhodne během 3 vypsaných kol, skončí duel remízou.

Zápas nakonec nesplnil očekávání a nabídl kromě závěrečné minuty poměrně nezáživnou podívanou. Vzhledem k tomu, že nakonec knockout nepadl, skončil zápas remízou.

Vladimír Lengál vs. Cem Kuyumcuoglu

Vlado Lengál v tomto utkání potvrdil roli velkého favorita a nebezpečného Cema Kuyumcuoglu vůbec k ničemu nepustil. Soupeř, který vzal zápas na short notice za zraněného Deigu Schecka dokázal vzdorovat pouze v prvním kole, ve druhé pětiminutovce ale Lengál navázal na velmi dobrou práci na zemi z prvního kola a nakonec tam svého protivníka po dominantním výkonu ukončil TKO.

Marek Bartl vs. Kevin Hangs

Marek Bartl se po dvou letech dočkal MMA výhry a to hned ve velkém stylu! Už ve druhé minutě prvního kola měl čistě chycený armbar, který ale Hangs senzačně ubránil. Jeho porážka však stejně přišla, a to o minutu později, kdy Marek Bartl trefil Hangse přesně na spánek a ten se otřesený poroučel k zemi, kde ho známá tvář Oktagonu dobila TKO.

Marek Bartl Foto: OKTAGON MMA

Lucas Cruz vs. Tayo Odunjo

Turnaj v Mnichově otevřel britsko-brazilský souboj dvou mladých pušek Odunjo vs. Cruz. Papírový i kurzový favorit Brit Tayo Odunjo zvolil pro tento souboj taktiku svazování na pletivu, což se ale neukázalo být příliš účinné a byl to jeho soupeř Cruz, který po většinu zápasu přesněji trefoval a kromě toho předvedl i velmi dobrou obranu proti takedownům. Lukas Cruz si nakonec zkušeně došel pro jednomyslné vítězství na body.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kde sledovat Oktagon 39 zdarma živě?

Oktagon se premiérově představí v Mnichově a všechny zápasy najdete na Tipsport TV. Návod a podrobnosti se dozvíte v článku zde

2️⃣ Kde najdu program Oktagon 39 (zápasy a výsledky)?

Na prvním letošním Oktagon eventu uvidíme zajímavé zápasy. Výsledky i textový online report ze všech utkání vám přinášíme v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Promotér a moderátor Ondřej Novotný

Ondřej Novotný prozradil, kdo je pro něj bojovník roku

Promotér Ondřej Novotný v posledním vydání podcastu MMA letem světem rozebíral aktuální žhavá témata i fight card prvního Oktagon turnaje v...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...