ONE Championship: Fists of Fury 2 - informace, datum

Turnaj One Championship: Fists of Fury 2 proběhne v Singapuru už v pátek 5. března a čeští fanoušci ho mohou sledovat ve velmi příznivém čase.

One Championship proběhne v pátek Foto: thebigland/Shutterstock.com

ONE Championship: Fists of Fury 2 informace, datum a čas, přímý přenos

Další turnaj organizace ONE Championship proběhne opět v pátek 5. března od 13:30 našeho času. Galavečer s podtitulem Fists of Fury 2 nabídne celkem 6 zápasů, které bude možné sledovat v přímém přenosu. Hlavním fightem bude bitva Amira Aliabariho s Ji Won Kangem. Klikněte zde a sledujte živě MMA zápasy zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

ONE Championship: Fists of Fury 2 má na programu 6 duelů a bojovat se bude pouze v MMA. Přímý přenos bude vysílat sportovní televize O2 Sport. Kompletní turnaj tak uvidíme s českým komentářem. Jako obvykle bude možné všechny fighty vidět i přes oficiální stream One Championship.

One FC patří k největším světovým organizacím a obvzláště v Asii se její popularita dá srovnávat například i s UFC. Skvělou zprávou pro domácí fanoušky je tak potvrzené datum konání turnaje Road to One, které proběhne ve spolupráci One Championship a Night of Warriors už 24. května v Praze.

ONE Championship: Fists of Fury 2 fight card, program a výsledky

Na turnaji Fists of Fury 2 jsou potvrzené následující zápasy. Po skončení eventu zde naleznete i aktualizované výsledky.

ONE Championship: Fists of Fury 2 fight card, program
Amir Aliakbari vs. Ji Won Kang
Anatoly Malykhin vs. Alexandre Machado
Ryogo Takahashi vs. Kai Tang
Yoshiki Nakahara vs. Ruslan Emilbek
Han Zi Hao vs. Adam Noi
Mark Abelardo vs. Emilio Urrutia

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tomáš Hron

Tomáš Hron – profil a životopis legendárního kickboxera

Tomáš „Rattlesnake“ Hron 🐍 je naprostou špičkou české postojářské scény. Zápasník K1, který se jako historicky první Čech probojoval do...

Vašek Sivák

Václav Sivák - profil a kariéra talentovaného zápasníka

Vašek Sivák je kometa ⭐ bojových sportů u nás i v zahraničí. Jako první Čech v historii 🥇 vybojoval mezi amatéry prestižní světový titul...

Organizace One Championship se poprvé ukáže v Česku

Slavná organizace One Championship zavítá do Česka

Asijská organizace One Championship uspořádá na jaře turnaj v Česku. 🤼 V zápasech se ukáží i Tomáš Hron a Václav Sivák.