ONE Championship: Unbreakable 3 datum, informace

Turnaj ONE Championship: Unbreakable 3 proběhne v pátek 5. února. Čeští fanoušci budou moci singapurský galavečer sledovat opět v příznivém čase.

Turnaj One Championship proběhne už tento pátek Foto: thebigland/Shutterstock.com

ONE Championship: Unbreakable 3 - datum, kurzy a livestream

Turnaj slavné organizace One Championship s názvem Unbreakable 3 proběhne už tento pátek 5. února. Čeští fanoušci mohou opět tento galavečer bojových sportů sledovat ve velmi příznivém čase od 13:30. Klikněte zde a sledujte zdarma MMA zápasy v livestreamu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Na ONE Championship: Unbreakable 3 uvidíme celkem 6 MMA zápasů. Hlavním fightem bude bitva neporažené Stamp Fairtex (5-0) s Alyonou Rassohynou (12-4). Živě bude možné celý turnaj One FC sledovat prostřednictvím přímého přenosu na O2 TV Sport. K dispozici budou jako obvykle i volně dostupné livestreamy.

sipka(Kurzy ještě nebyly vypsány)

Organizace One Championship je populární obvzláště v Asii. Na turnajích je často k vidění kombinace různých bojových sportů. Nejčastěji se jedná o MMA, kickbox a Muay Thai. V poslední době se navíc objevují zprávy, že One Championship v budoucnu zavítá do České republiky.

ONE Championship: Unbreakable 3 fight card, program a výsledky

Aktuálně je na fight card One FC: Unbreakable 3 potvrzeno 6 MMA zápasů. Po skončení turnaje zde naleznete i aktualizované výsledky.

ONE Championship: Unbreakable 3 fight card, program
Stamp Fairtex vs. Alyona Rassohyna
Shoko Sato vs. Fabricio de Andrade
Ryuto Sawada vs. Robin Catalan
Mehdi Barghi vs. Ji Won Kang
Rahul Raju vs. Ahmed Mujtaba
Tial Thang vs. Paul Lumihi

sipka A zde se podívejte na informace o chystaném Oktagonu UNDG

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.