ONE Championship: Unbreakable informace a datum

Podívejte se na informace o nadcházejícím turnaji ONE Championship: Unbreakable, který proběhne 22.1. v Singapuru. Češi budou moci celou akci sledovat v příznivém čase.

Turnaj One FC proběhne i v lednu Foto: thebigland/Shutterstock.com

One Championship: Unbreakable informace, datum a přímý přenos

Turnaj One Championship: Unbreakable má už potvrzené datum. Další galavečer One FC  se bude konat v pátek 22. ledna 2021. Čeští fanoušci mohou celý turnaj sledovat v přímém přenosu ve velmi příznivém čase od 13:30. Na zápasy na One FC je navíc možné i sázet. Klikněte zde a vsaďte si na MMA s bonusem zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Přímý přenos turnaje One Championship: Unbreakable bude vysílat sportovní televize O2 Sport TV. Galavečery bojových sportů One FC divákům přinášejí zajímavou kombinaci MMA, K-1 a Muay Thai. One Championship je zároveň jednou z největších organizací světa a je skutečně v těsném závěsu za americkou UFC.

Kurzy ještě nebyly vypsány. Po jejich zveřejnění zde naleznete tip na vybraný zápas.

One Championship: Unbreakable fight card a program

Aktuálně jsou na turnaji potvrzené následující zápasy. Fight Card pro vás budeme i nadále aktualizovat a po skončení celého eventu zde naleznete i výsledky.

ONE Championship: Unbreakable fight card a program
Shinya Aoki vs. James Nakashima
Zebaztian Kadestam vs. Raimond Magomedaliev
Mauro Cerilli vs. Abdulbasir Vagabov

sipka A zde se podívejte na informace u UFC 257: McGregor vs. Poirier

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.