Organizace I Am Fighter - informace, turnaje a zápasníci

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

I Am Fighter je česká MMA organizace, která dává šanci rozjet hvězdnou kariéru talentovaným zápasníkům. Podrobnosti, včetně kalendáře turnajů, najdete v tomto článku.

INFORMACE, HISTORIE
KALENDÁŘ TURNAJŮ
LIVESTREAM A PŘÍMÝ PŘENOS
REALITY SHOW IAM FIGHTER
PROJEKT IAF STREETFIGHTER

Organizace I Am Fighter se těší rostoucí popularitě Foto: Facebook/I Am Fighter

Hodnocení organizace I Am Fighter: 9,7/10

  • Úroveň bojovníků: v organizaci nastupuje řada zkušených i talentovaných zápasníků
  • Nabídka sázek: všechny zápasy jsou pravidelně vypisovány u Fortuny

I Am Fighter historie, vznik, akce a projekty

MMA organizace I Am Fighter si za tři roky existence vydobyla na domácí scéně zajímavé postavení. Uskupení, za kterým stojí bývalý legendární český fighter Petr „Píno“ Ondruš, se těší velkému zájmu a její obliba mezi fanoušky roste. Pikantní zápasy, kontroverzní bojovníci, reality show i podpora amatérů. I AF hlásí na rok 2022 velké plány!

Sledujte všechny turnaje IAF živě a zdarma. Online registrace zabere jen několik minut času a lze ji kompletně dokončit z pohodlí domova na pár kliknutí. Za její provedení navíc získáte příjemný sázkový bonus.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

V organizaci I Am Fighter se od jejího vzniku v roce 2019 protočila celá řada známých tváří. V minulosti tu velké bitvy svedli například Alex Cverna, Petr „Monster“ Kníže, Tomáš Deák, Jaroslav Poborský, nebo Peter Gabal. Boj s malými rukavicemi si zde vyzkoušeli i elitní čeští boxeři Vasil Ducár či Michal Reissinger. Svou vůbec první profesionální výhru v MMA si právě v této organizaci připsal bývalý kulturista Filip Grznár.

Sama organizace se drží hesla nebýt přímou konkurencí pro organizaci Oktagon a další česko-slovenské MMA značky. Naopak chce dávat prostor všem, kteří v sobě mají bojového ducha a jsou v dané chvíli bez smlouvy. I AF dlouhodobě spolupracuje se Sázkovou kanceláří Fortuna, kde jsou na jednotlivé turnaje k dispozici livestreamy zdarma i spoustu kurzových sázek.

O tom, že dění na turnajích organizace I Am Fighter fanoušky táhne, hovoří i čísla sledovanosti jednotlivých turnajů. Jednotlivé eventy v roce 2021 sledovalo více než 100 tisíc diváků.

I am fighter turnaje 2022 - přehled eventů

Organizace každoročně pořádá 3-4 eventy, včetně všech projektů, koronavirové době navzdory. Seznam chystaných galavečerů najdete v tomto přehledu. Podobně jako na akcích organizace Fight Night Challenge jsou také turnaje I Am Fighter často okořeněné hudebními vystoupeními známých raperů.

TURNAJE I AM FIGHTER
2022
5. 11 I Am Fighter 6 Praha
9.9. IAF Streetfighter 85 kg +  Praha
2.9. IAF Streetfighter -85 kg Praha
26.8. IAF Streetfighter -70 kg Praha
18. 6. I Am Fighter 5 Plzeň
16. 4. I Am Fighter 4 Praha
2021
13. 11. I Am Fighter 3 Praha
16. 7. IAF Fight Night 1 Praha
2020
6. 3. I Am Fighter 2 Praha

I am fighter reality show 2022 a projekt I Am StreetFighter

Na konci roku 2021 Petr Ondruš oznámil pokračování oblíbené reality show I Am Fighter i letního projektu I AF Streetfighter, který probíhá za pouličních podmínek a v minulosti se těšil velké oblibě mezi fanoušky.

V roce 2022 se IAF Streetfighter uskuteční ve třech termínech. Bojovat se bude znovu v garážích pražského nákupního centra Šestka, avšak poprvé v klasické MMA kleci.

Pro zářijové vydání reality show I Am Fighter bude vybráno 6 bojovníků a 6 zápasnic s perspektivním potenciálem zaujmout diváka a následně se uchytit ve světě MMA. Natáčení bude probíhat na podzim 2022 a následně bude show odvysílána na stanici O2 TV Sport, se kterou se organizace dohodla na spolupráci.

Zajímavostí je, že jedním z hostů reality Show I Am Fighter bude nejúspěšnější česká lyžařka a snowboardistka všech dob, Ester Ledecká. Ta má k bojovým sportům blízko, jakou roli bude přesně zastávat v rámci show se však terpve dozvíme.

  • Od 12. září 2022
  • Porota: Petr "Píno" Ondruš, Ondřej "Spejbl" Hutník

Jak sledovat eventy živě I am fighter online a v TV?

Turnaje organizace Im fighter můžete sledovat zcela zdarma díky livestreamům na Fortuna TV, a to jak na mobilech, tabletech, tak i počítačích. Jedinou podmínkou zde zpravidla bývá kladný zůstatek na herním účtu, což díky sázkovému bonusu nepředstavuje žádnou překážku. Turnaje I Am Fighter live běží i v televizi na placené stanici O2 TV.

IAF podpora amatérských bojovníků

Organizace I Am Fighter zároveň navázala úzkou spolupráci s novou MMA organizaci Real Fight Arena. Jedním z bodů této kooperace je podpora amatérských bojovníků formou organizování pyramid, kde si nejlepší 4 amatérští zápasnící vyslouží profesionální smlouvu právě s RFA.

Ondruš zároveň uvedl, že bojovníci budou následně moci libovolně nastupovat v obou organizacích, což na naší scéně dosud nebylo běžné. Kompletní seznam bojovníků nastupujících pod IAF je na webu organizace.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy bude turnaj I Am Fighter?

Druhý turnaj v roce 2022 se uskutečnil v sobotu 18. června v Plzni a hlavním zápasem bude duel Grznár vs. Komuenha. Termín dalšího galavečeru prozatím nebyl zveřejněn.

2️⃣ Kdy organizace vznikla a jakou pozici má v I am fighter Ondruš?

Vznik organizace I Am Fighter se datuje do roku 2019, kdy se uskutečnila první reality show I Am Fighter. Bývalý skvělý zápasník Petr Ondruš celou organizaci založil a zastává zde řadu funkcí včetně promotéra zápasů. Podrobnosti o organizaci I Am Fighter si přečtěte v tomto článku

3️⃣ Kde je možné sledovat zápasy I am fighter v přímém přenosu?

Všechny akce organizace IAF je možné sledovat živě online na internetu i v televizi. Detaily přinášíme uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Rukavice jsou základní výbavou každého bojovníka

Rukavice na box a MMA rukavice - rozdělení, vlastnosti a cena

Rukavice jsou nejdůležitější součást výbavy každého zápasníka☝. Existuje celá řada modelů a značek. Pro lepší orientaci na toto téma si...

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...