PFL 4: Wilkinson vs. Pešta datum, kurzy, online livestream zdarma

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Synot Tip

Ke vkladu až 10 000 Kč + 300,- zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Viktor Pešta má před sebou klíčovou bitvu v organizaci PFL. O setrvání v boji o milion dolarů se utká s kvalitním veteránem UFC Robem Wilkinsonem. Všechny informace najdete v článku.

AKTUALIZOVÁNO: Viktor Pešta i ve druhém zápase pod PFL prohrál v prvním kole, tentokrát ho Wilkinson ukončil TKO.

ANALÝZA A TIPLIVESTREAMFIGHT CARD

Boj na zemi patří mezi přednosti Viktora Pešty Foto: Dominik Bakeš / CNC / Profimedia

PFL 4 Regular Season 2022: Rob Wilkinson vs. Viktor Pešta – informace

Viktor Pešta se pokusí složit vítězný reparát po nevydařené premiéře v PFL. Ve druhém zápase v prestižní zámořské organizaci změří síly v noci z pátka na sobotu okolo 2:00 s Australanem Robem Wilkinsonem. Podaří se českému zápasníkovi na druhý pokus uspět? Vsaďte si na Viktora Peštu s bonusem za online registraci zde

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Viktor Pešta výsledek zápasu s Wilkinsonem

Český bojovník Viktor Pešta se ani napodruhé v PFL neprosadil. Do zápasu s kvalitním Robem Wilkinsonem šel s vědomím, že musí soupeře ukončit před časovým limitem pro udržení naději na postup do semifinále pyramidy o jeden milion dolarů.

To se však nepovedlo. Wilkinson držel celý zápas střed klece a v postoji byl daleko rychlejší. Když už se Peštovi povedlo dostat Australana na zem, dokázal veterán UFC okamžitě skvěle vstávat. Po dvou minutách prvního kola rozjel Wilkinson sérii tvrdých úderů v postoji, díky kterým nejprve poslal otřeseného Peštu na pletivo a poté ho tvrdě ukončil na zemi TKO.

Na celý zápas se můžete podívat v tomto videu, v čase 59:00.

Viktor Pešta PFL zápas: Teď, nebo nikdy. Wilkinson je obrovskou výzvou

Viktor Pešta jde podruhé do boje v organizaci PFL. Úvodní vystoupení mu na konci dubna absolutně nevyšlo a bylo z toho tvrdé KO od zkušeného Omari Akhmedova už v prvním kole. Podobně těžkého soupeře má český fighter i tentokrát. Do zápasu jde navíc s vědomím, že k udržení nadějí na postup do playoff potřebuje soupeře ukončit před limitem.

Pešta má za sebou plnohodnotnou 4týdenní přípravu v domovském Sanford MMA v Miami. Zapracovat musel zejména na mentální stránce, protože poslední porážka byla z kategorie drtivých. Je pravděpodobné, že se tentokrát bývalý šampion polotěžké váhy organizace Oktagon pokusí vzít zápas na zem. V každém případě ale budí kariéra a profi record nadcházejícího soupeře patřičný respekt a mnohými odborníky je dokonce pasován do role jednoho z největších favoritů na celkové vítězství této sezóny PFL.

BILANCE
Viktor Pešta (18-7) Rob Wilkinson (14-2)

Rob Wilkinson má za sebou krátké angažmá v UFC, kde měl velkou smůlu na soupeře. V nejlepší světové lize totiž padl s v té době rozjetým Bahadurzadou a následně Israelem Adesanyou, pro kterého to byl debut v UFC. Velkou předností 30letého „Razora“ je jeho komplexnost. 6x dokázal v kariéře vyhrát na KO/TKO a 7x si připsal vítězství na submisi. Pouze jedna jeho výhra byla v rámci bodového rozhodnutí.

Wilkinson není v posledních letech příliš aktivní, od konce v UFC v roce 2018 stihl pouze 3 duely, avšak všechny dokázal vyhrát. Zápasová praxe by mohla hrát do karet Viktoru Peštovi. Český borec rozhodně nemá v povaze skládat zbraně a teď navíc musí vrhnout všechny síly do útoku.

TIP: Viktor Pešta zvítězí, v kurzu 3,45 sipka Vsadit u Betana

Viktor Pešta vstupuje do tohoto utkání v roli outsidera

Kdy sledovat zápas Wilkinson vs. Pešta živě v livestreamu zdarma na YouTube PFL

Druhý zápas Viktora Pešty v PFL bude pro fanoušky v Česku pravděpodobně znovu dostupný zdarma na YouTube kanále organizace PFL. Zápas by měl přijít na řadu zhruba mezi 2:00 – 3:00 z pátka na sobotu. Turnaj startuje v 1:00. Duel Wilkinson - Pešta v televizi vysílaný nebude. Na první nepovedený zápas v podání Viktora Pešty v PFL se podívejte v tomto videu (v čase 58:00).

PFL 4: Collard vs. Martinez fight card: program, zápasy (Viktor Pešta výsledek)

Na složení všech 10 duelů na fight card se podívejte v tabulce níže. V hlavním zápase si to rozdají Clay Collard a Alex Martinez.

PFL 4 | 2022 REGULAR SEASON - FIGHT CARD
Main card
Light heavyweight
Clay Collard vs. Alex Martinez (body)
Light heavyweight
Antonio Carlos Júnior (body) vs. Bruce Souto
Light heavyweight
Raush Manfio vs. Olivier Aubin Mercier (body)
Light heavyweight
Jeremy Stephens (body) vs. Myles Price
Prelims card
Light heavyweight
Omari Akhmedov (submise) vs. Teodoras Aukštuolis
Light heavyweight
Natan Schulte (body) vs. Marcin Held
Light heavyweight
Emiliano Sordi vs. Delan Monte (TKO)
Light heavyweight
Rob Wilkinson (TKO) vs. Viktor Pešta
Light heavyweight
Marthin Hamlet vs. Josh Silveira (TKO)
Light heavyweight Bruno Miranda vs. Nate Jennerman (submise)

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hodnocení turnaje PFL 4 Regular Season 2022: 8,9/10

  • Datum a místo: V sobotu 18. 6. od 01:00 SEČ, Atlanta, USA
  • Kurzová nabídka: Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy

1️⃣ Kdy bude zápasit Pešta v PFL?

Druhý zápas v PFL čeká Viktora Peštu v noci z pátka 17. června na sobotu 18. června okolo 2:00 – 3:00 našeho času. Kdo je jeho soupeřem, a jaké jsou kurzy na vítězství českého fightera se dozvíte v článku

2️⃣ Jak půjde Pešta sledovat PFL zápas živě online?

Pro fanoušky v Česku bude znovu dostupná možnost sledovat kompletní program PFL 4 na Youtube kanále zdarma. Kde si vyzvednete parádní sázkový bonus se dočtete uvnitř článku

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Michal Martínek vs. Filip Stawowy na galavečeru KSW 71

KSW 71: Stawowy vs. Martínek živě - analýza, tip, livestream

Michal Martínek má před sebou premiéru v polské organizaci KSW. ⏰ Všechny důležité informace k jeho zápasu i celému turnaji se dočtete...

Získejte 500 Kč zdarma za ověření účtu u Betana

Sázková kancelář Betano: Sázejte na MMA i box se skvělým bonusem

Sázkaři a fanoušci nejen bojových sportů mají obrovský důvod k radosti❤️. Světová společnost Kaizen Gaming spustila v Česku novou sázkovou...

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...