PFL: Jindrová vs. Cavalcanti - analýza, kurzy a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Česká MMA zápasnice Markéta Jindrová má před sebou životní výzvu. Už o tomto víkendu zabojuje o postup do pyramidy přední zámořské organizace PFL, kde je pro vítězku připraven milion dolarů. Podrobnosti se dočtete v článku.

ANALÝZA A TIPFIGHT CARDLIVESTREAM

Češka Martina Jindrová vyhlíží svoji premiéru v PFL Foto: Instagram/martinajindrova_official

Hodnocení turnaje PFL Challenger Series 3: 8,7/10

  • Datum a místo konání: 4. března 2022, Orlando, Florida, USA
  • Nabídka sázek: Na zápas si můžete vsadit u Sázkové kanceláře Fortuna

Challenger Series: Jacqueline Cavalcanti vs. Martina Jindrová PFL - datum, informace

Markéta Jindrová je první českou fighterkou spolupracující s MMA organizací Professional Fighters League. Svou premiéru za oceánem si česká kráska odbyde v pátek 4. března (sobota, okolo 3:00 našeho času) na akci PFL Challenger Series.

Její první soupeřkou na cestě k dlouhodobé smlouvě s PFL je tvrdá postojářka Jacqueline Cavalcanti, která dosud v kariéře nepoznala hořkost porážky. Změní to Jindrová? Vsaďte si na zápas Martiny Jindrové v PFL s bonusem za registraci

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Co je PFL?

PFL je zkratka pro v současnosti třetí nejlepší MMA organizaci světa Professional Fighters League. Svým formátem se od konkurence zcela odlišuje, neboť zde v hlavní fázi bojují zápasníci a zápasnice v různých váhových kategoriích v pyramidě a sbírají body do dlouhodobého žebříčku. Šampion bere 1 milion dolarů.

PFL se nedávno upsal i přední český bojovník Viktor Pešta, který dokonce zamířil do USA z pozice šampiona polotěžké váhy organizace Oktagon. Organizace Professional Fighters League jde neustále nahoru a získává si pozornost fanoušků. Zápasí zde i někdejší hvězdy UFC jako jsou například Fabricio Werdum, nebo Anthony Pettis. PFL Challenger Series je podobný formát boje o smlouvu jako Dana White’s Contender Series v UFC.

Martina Jindrová video PFL zápas (výsledek)

Česká bojovnice Martina Jindrová si v noci z pátka na sobotu zajistila smlouvu s organizací PFL. Svoji soupeřku Jacqueline Cavalcanti porazila na body (split decision) a díky tomu si zajistila účast v pyramidě ženské lehké váhy. Na celý highlighty PFL Challenger Series 3 se podívejte v tomto videu.

PFL Challenger Series: Cavalcanti vs. Jindrová kurzy a tip

Martina Jindrová se v 31 letech pokusí prorazit v prestižní organizaci PFL a přiblížit se snové finanční odměně. Někdejší mistryně světa v K1 i Muay thai odzápasila v postojových disciplínách přes 250 zápasů a na dráhu profesionální MMA bojovnice se vydala v roce 2018.

Dosud si v kleci připsala 3 výhry (body, TKO, submise) a 2 porážky (body, submise). V posledním zápase pod organizací I am Fighter nestačila v polovině listopadu 2021 na polskou bojovnici Karolinu Sobek, který ji relativně nenápadně ukončila na zemi díky technice Neck crank.

Jindrovou dlouhodobě vede Petr Píno Ondruš a před premiérou v PFL se na její přípravě podílel i legendární Petr Monster Kníže. Oba legendární trenéři shodně tvrdí, že má Jindrová v sobě bojového ducha, do všeho jde po hlavě a vzhledem díky svým zkušenostem by měla mít v tomto zápase mírně navrch.

TIP: Jindrová zvítězí, v kurzu 1,77 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Jindrová si připíše v PFL první výhru

Jacqueline Cavalcanti představuje pro Jindrovou na úvod hodně nepříjemnou soupeřku. 24letá Portugalka s brazilskými kořeny má za sebou úspěšnou kickboxerskou minulost, v 25 duelech dokonce nikdy neprohrála. V MMA má na svém kontě 2 zápasy a oba dokázala vyhrát (TKO, body). Svůj styl má založený na skvělém pohybu a neustálém vyvíjení tlaku na soupeřku. Přesně tohle by ale Jindrové mělo sedět.

Cavalcanti půjde jednoznačně po rychlém ukončení, zatímco česká lvice bude chtít soupeřku svazovat na pletivu, brát ji kyslík do dalších kol a zároveň číhat na svoji příležitost. Jindrová by to zároveň mohla vyzkoušet přes svůj wrestling, přes který rovněž může vést cesta. To vše ale za předpokladu, že ustojí ostrý striking Portugalky, zejména v úvodu zápasu.

PFL Challenger Series 3 Fight card: zápasy, program, výsledky

Jindrová si může výhrou říct o postup do pyramidy lehké váhy PFL, anebo o dlouhodobější kontrakt. V obou případech je ale zapotřebí zvítězit, nebo předvést extrémně atraktivní výkon. Zápas Jindrová - Calvanti je hlavním zápasem tohoto PFL Challengeru.

PFL CHALLENGER SERIES 3 (WOMAN'S LIGHTWEIGHT)
Woman's lightweight
Martina Jindrová (body) vs. Jacqueline Cavalcanti
Woman's lightweight
Jackie Cataline (submise) vs. Evelyn Martins
Woman's lightweight
Julia Dorny vs. Jeslen Mishelle (TKO)
Woman's lightweight Michalle Montague (submise) vs. Olivia Parker

Jak a kde sledovat zápas Calvanti vs. Jindrová online PFL? Live stream, přímý přenos v TV?

První zápas Markéty Jindrové v PFL půjde sledovat díky online live streamu na oficiálním YouTube kanálu organizace PFL v noci ze soboty na neděli. V televizi tento turnaj velmi pravděpodobně nepoběží. Ve videu se podívejte na vítězný zápas Martiny Jindrové z roku 2021.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy má Jindrová zápas v PFL?

Martina Jindrová se představí ve své premiéře v prestižní organizaci PFL v pátek 4. března. Informace o soupeřce i analýzu zápasu najdete uvnitř článku.

2️⃣ Jak dlouho dělá Martina Jindrová MMA a jakou má bilanci?

Martina Jindrová přešla do MMA po úspěšné kariéře v K1 a Muay Thai. První profesionální zápas si ve smíšeném bojovém umění připsala v roce 2018 a dosud nasbírala 3 výhry a 2 porážky.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Podívali jsme se, kolik berou zápasníci v různých MMA organizacích

Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Peníze hýbou světem☝. Smíšené bojové umění není v tomto směru žádnou výjimkou. Jak štědrý je ve skutečnosti Oktagon💸 nebo šéf UFC Dana...