PFL: Pešta vs. Akhmedov analýza, tip, kurzy, online livestream

Český bojovník Viktor Pešta má před sebou premiéru v americké organizaci PFL, kam přestoupil z pozice šampiona domácí Oktagon MMA. Kompletní informace k zápasu s nebezpečným Omari Akhmedovem přinášíme v tomto článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Viktor Pešta prohrál svůj první zápas v PFL už v prvním kole na nekompromisní KO.

Zápasník Viktor Pešta má před sebou první utkání v PFL Foto: Profimedia

PFL 2022 1: Regular Season - Viktor Pešta vs. Omari Akhmedov informace, datum

Česko má v rámci polotěžké divize nadcházející sezóny PFL velké želízko v ohni. Pyramida váhové kategorie do 93 kilogramů startuje ve středu 20. dubna 2022 okolo 20:00 a zápas českého fightera přijde na řadu zhruba okolo 01:00. Viktor Pešta se hned na úvod střetne s velmi nepříjemným protivníkem Omari Akhmedovem. Vstoupí do boje o milion dolarů vítězně? Vsaďte si na Viktora Peštu v PFL s bonusem za registraci ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Omari Akhmedov vs. Viktor Pešta video (výsledek)

Českému bojovníkovi Viktoru Peštovi premiéra v organizaci PFL absolutně nevyšla. Hned od úvodních vteřin zápasu působil hodně zakřiknutě, neměl dobrý pohyb ani patřičné sebevědomí a po minutě a půl boje inkasoval tvrdé KO. Na zápasové video se můžete podívat zde v čase 01:00:00.

Professional Fighters League: Akhmedov vs. Pešta kurzy, analýza, sázky, tip

Viktor Pešta se po poměrně bouřlivém přestupu z organizace Oktagon MMA poprvé představí v prestižní americké PFL, která patří mezi TOP 3 světové MMA organizace. Rodák z Příbrami dlouhodobě žije a trénuje v USA, kde ve slavném Sanford MMA jeho výkonnost neustále roste.

PFL má oproti jiným organizacím unikátní formát, jelikož zápasníci sbírají body do dlouhodobého žebříčku a vítěz na konci bere astronomických milion dolarů. I to byl jeden z důvodů, proč přední český zápasník a veterán UFC Viktor Pešta tuto nabídku přijal a rozhodl se tak uvolnit trůn polotěžké divize Oktagonu.

BILANCE
Viktor Pešta (18-6) Omari Akhmedov (21-7-1)

Omari Akhmedov je nesmírně zkušený 34letý bojovník, který během osmiletého působení ve slavné UFC nastřádal bilanci 9-5-1 a dlouhodobě se připravuje v American Top Teamu. Fighter s přezdívkou „Wolverine“ se v PFL objevil poprvé v říjnu 2021, duel s Jordanem Youngem mu ale nevyšel a prohrál na TKO ve třetím kole. Celkově má v zádech sérii dvou porážek, zatímco Pešta zvítězil 3x v řadě.

Pešta i Akhmedov jsou velmi komplexními typy bojovníků a vyrovnanost tohoto duelu potvrzují i sázkové kurzy. Oba dva vynikají v práci na zemi, český borec by tak v tomto zápase mohl přeci jenom těžit z o něco lepšího postoje, ve kterém se v poslední době obrovsky posunul. Rozhodovat by mohla i fyzická kondice, kde by rovněž mohl mít navrch Viktor Pešta.

TIP: V. Pešta vyhraje, v kurzu 1,94 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Viktor Pešta má vzhledem k aktuální formě velice solidní šance na úspěch

Kdy a kde sledovat Akhmedov vs. Pešta živě zdarma PFL? Livestream online

Zápas Akhmedov vs. Pešta by měl na fight card přijít jako třetí v pořadí, což zhruba odpovídá času v 1:00 ráno (čtvrtek). Duel bude pro fanoušky v Česku vysílán na oficiálním YouTube kanále organizace PFL zdarma. Případné další možnosti a informace ohledně sledování Peštova zápasu vám přineseme v tomto článku těsně před zápasem.

Nezapomeňte, že spoustu turnajů pravidelně běží na Fortuna TV, což je případ všech galavečerů organizace UFC. Po snadné registraci navíc berete velmi pěkný sázkový bonus, za který si můžete rovnou vsadit. Ve videu se podívejte, jak si Pešta v posledním zápase poradil s kvalitním Stephanem Pützem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a s kým má Pešta zápas v PFL?

Viktor Pešta jde v organizaci PFL do boje o milion dolarů! V noci ze středy na čtvrtek okolo 01:00 střetne s ruským Omari Akhmedovem. Analýzu a tip utkání najdete v článku zde

2️⃣ Kde se dá sledovat zápas Pešta PFL dnes?

Na úvodní vystoupení Viktora Pešty v prestižní zámořské organizaci PFL se mohou diváci v Česku podívat ve středu 20. dubna online živě a zdarma. Podrobnosti se dočtete uvnitř článku.


Hodnocení turnaje PFL 2022 1: Regular Season: 8,9/10

  • Datum a místo: 20. 4. 2022, Arlington, Texas, USA
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy úvodního turnaje nové sezóny PFL si můžete vsadit u Sázkové kanceláře Fortuna

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...

Mate Kertesz poráží Christiana Jungwirtha na split decision, OKTAGON MMA

Jak se boduje v MMA? Varianty a kritéria bodového rozhodnutí

V tomto článku rozebíráme, jakým způsobem se boduje MMA zápas ☝. Jaké jsou varianty bodového rozhodnutí 🖊️ a co se v průběhu boje považuje...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...