PFL: Vanessa Melo vs. Martina Jindrová livestream zdarma, kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Česká fighterka Martina Jindrová má před sebou první zápas nové sezóny PFL. Do stále populárnější zámořské organizace se probojovala skrz vítězství v PFL Challenger Series a díky tomu se utká o bonus pro celkovou vítězku pyramidy v hodnotě milion dolarů!

sipka AKTUALIZOVÁNO: Martina Jindrová zvítězila jednomyslně na body. 

Česká fighterka Martina Jindrová v zápasovém módu Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

PFL 3: Vanessa Melo vs. Martina Jindrová datum, informace a kurzy

Martina Jindrová je první českou bojovnicí, která si vybojovala smlouvu s MMA organizací PFL. V noci z pátku na sobotu okolo půlnoci se postaví ke svému prvnímu ostrému zápasu proti brazilské UFC veteránce Vanesse Melo. Dokáže na mnohem zkušenější soupeřku najít vítězný recept? Vsaďte si na Martinu Jindrovou v PFL s bonusem za registraci

MMA - sleduj průběh zápasu zde

PFL 2022: Regular Season 3 - Melo vs. Jindrová analýza a tip

Martina Jindrová (4-2) má v MMA „pouze“ 6 profesionálních zápasů, přesto se z ní v posledních týdnech stala historicky jedna z nejúspěšnějších českých zápasnic vůbec. Může za to především těžce vybojovaná smlouva s PFL, kde v rámci náborového projektu PFL Challenger Series udolala na body (split decision) toho času neporaženou Portugalku Calvacanti a jako jediná ze šesti zúčastněných fighterek obdržela kontrakt na novou sezónu PFL.

Jindrová je bývalá velmi úspěšná kickboxerka, která ze svého ostrého postoje těží i po přesunu do MMA. Během roku 2021 sice dvakrát v řadě prohrála v organizaci I Am Fighter, od té doby ale udělala pod trenéry Ondrušem a Lončákem obrovský výkonnostní vzestup. Jak je na tom s obranou proti takedownům a v práci na zemi by nám měl ukázat právě zápas s Vanessou Melou. Jindrová je však rozená válečnice, její velkou v tomto zápase bude navíc daleko větší rozpětí paží, výška i váha.

TIP: Zápas skončí na body, v kurzu 1,35 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Vzhledem k posledním výsledkům obou zápasnic je bodový výsledek velice pravděpodobný

Vanessa Melo (11-8) toho má v kariéře hodně za sebou. Její poslední zápas se datuje do ledna 2021, kdy sice v organizaci UFC porazila Sarah Moras na body, na novou smlouvu s ligou mistrů smíšeného bojového umění to ale nestačilo.

Brazilská lvice tak přijala novou výzvu v podobě účasti v sezóně PFL 3. Zápasy Vanessy Melo v drtivé většině případů končí na body. Rozhodčí o výsledku jejího zápasu rozhodovali v posledních 11 duelech a celkově v 16 z 19 zápasů (9 výher, 7 porážek). Jako nejpravděpodobnější varianta se tak jeví sázka na to, že zápas Jindrová vs. Melo znovu dospěje do bodového rozhodnutí. O vítězce bude rozhodovat to, která bojovnice si prosadí svůj styl. Melo se bude určitě snažit přenést zápas na zem a tam soupeřku co nejdéle kontrolovat.

Vanessa Melo vs. Martina Jindrová PFL sledovat živě zdarma online

Turnaje organizace PFL mohou fanoušci z Česka a Slovenska sledovat živě na oficiálním YouTube kanálu PFL. Zápas Martiny Jindrové by měl celou kartu otevírat, takže by měla jít do akce těsně po půlnoci z pátku na sobotu.

Na utkání Jindrová vs. Mělo si můžete vsadit u Sázkové kanceláře Fortuna a za registraci si přijít na pěkný vstupní bonus. Kromě toho získáte přístup k livestreamům na Fortuna TV, kde například pravidelně běží všechny turnaje organizace UFC živě!

Professional Fighters League 3 program, fight card, zápasy, výsledky

Přehled všech zápasů nadcházejícího turnaje najdete v této tabulce

PFL REGULAR SEASON 3
Main card
Lightweight
Kayla Harrison (body) vs. Marina Mokhnatkina
Welterweight
Ray Cooper III vs. Carlos Leal (body)
Lightweight
Anthony Pettis (submise) vs. Myles Price
Welterweight
Rory MacDonald (submise) vs. Brett Cooper
Prelims card
Lightweight
Genah Fabian (body) vs. Julia Budd
Welterweight
Sadibou Sy (body) vs. Nikolay Aleksakhin
Lightweight
Larissa Pacheco (TKO) vs. Zamzagul Fayzallanova
Welterweight Gleison Tibau vs. J. Al-Silawi (body)
Lightweight
Olena Kolesnyk (body) vs. Abby Montes
Lightweight Vanessa Melo vs. Martina Jindrová (body)

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kde sledovat Jindrová živě zdarma stream PFL zápas s Vanessou Melo?

Fanoušci v Česku budou moci sledovat úvodní zápas Martiny Jindrové v nové sezóně PFL živě a zdarma online. Podrobnosti přinášíme uvnitř článku.

2️⃣ Kdy má Jindrová zápas v PFL?

Martina Jindrová se ke svému prvnímu zápasu v rámci sezóny PFL 3 postaví v pátek 6. května okolo půlnoci. Analýzu a tip najdete uvnitř článku.

Hodnocení turnaje PFL 3 REGULAR SEASON: 8,9/10

  • Datum a místo konání: 6. května 2022, Arlington, Texas, USA
  • Nabídka sázek: na zápas Martiny Jindrové si můžete vsadit u Sázkové kanceláře Fortuna

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Organizace I Am Fighter se těší rostoucí popularitě

Organizace I Am Fighter - informace, turnaje a zápasníci

I Am Fighter je česká MMA organizace✔️, která dává šanci rozjet hvězdnou kariéru talentovaným zápasníkům. Podrobnosti a kalendář turnajů...

Lucie Pudilová

Lucie Pudilová – životopis, statistiky a zápasy MMA bojovnice

Lucie Pudilová se jako první česká bojovnice probojovala do slavné UFC.✔️ Po angažmá v organizaci Oktagon se do nejprestižnější organizace...