RFA Grand Opening - zápasy, informace, datum, tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nová slovenská organizace Real Fight Arena pořádá 14. května svůj první oficiální turnaj. V hlavním MMA zápase se po dlouhé době představí Milan Ďatelinka. Veškeré informace i návod na sledování zápasů živě najdete v tomto článku.

AKTUÁLNÍ INFOANALÝZA A SÁZKOVÝ TIPKARTA – 
LIVESTREAMVSTUPENKY

Turnaj RFA Grand Opening v Bratislavě Foto: Facebook/Real FIght Arena

Hodnocení turnaje RFA GRAND OPENING: 9,1/10

  • Datum a místo: Sobota 14. května 2022, od 17:00, NTC aréna Bratislava
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy turnaje si můžete vsadit u Sázkových kanceláří

RFA Grand Opening 2022: Ďatelinka, Brož, Wittner a další, Brichta odstoupil - informace

Na galavečeru s názvem RFA Grand Opening se představí pořádně zvučná jména domácí bojové scény. Nejnovější akvizice Milan Ďatelinka se v hlavním zápase utká se zkušeným srbským bojovníkem Nenadem Avramovičem. V postoji bude hlavním tahákem parádní česko-slovenská štípaná mezí Sebastianem Fapšem a Bernardem Plavcem.

Sledujte turnaj RFA Grand Opening živě na Tipsport TV. Za jednoduchou online registraci na pár kliknutí na vás čeká také parádní vstupní bonus, za který si můžete rovnou vsadit.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Turnaj Real Fight Arena: Grand Opening Bratislava

Galavečer bojových umění RFA Grand Opening bude už podle názvu zásadním momentem organizace Real Fight Arena. Zahajovací akce Warm Up se konala v březnu, až teprve nyní se ale představí ty největší jména, které RFA zlákala pod svá křídla.

RFA GRAND OPENING
✏️ Kdy, kde: 14. 5. 2022, NTC aréna, Bratislava
✏️ Hlavní MMA zápas: Milan Ďatelinka vs. Nenad Avramovic
✏️ Hlavní postojářský zápas: Sebastian Fapšo vs. Bernard Plavec
✏️ Fight card Zobrazit
✏️ Turnaj živě: Tipsport TV, PPV
✏️ Vstupenky: Informace

Milan Ďatelinka kurzy a sázkový tip na zápas s Nenadem Avramovicem (preview)

Milan Ďatelinka se vrací po více než roční zápasové pauze. Naposledy v rámci organizace Oktagon padl v obrovsky sledovaném titulovém duelu už v prvním kole s Karlosem Terminátorem Vémolou. Teď se „Mr. Comeback“ rozhodl udělat změnu a kývl na lukrativní finanční nabídku RFA.

Rodák z Považské Bystrice Milan Ďatelinka je tvrdý postojář i šikovný grappler, který většinu svých soupeřů ukončil už v prvním kole. Právě pro svůj komplexní a atraktivní bojový styl si během působení v Oktagonu získal srdce mnoha fanoušků, a nejen ti teď vyhlíží jeho velký návrat do klece. Do svého prvního zápasu pod hlavičkou RFA je v pozici jasného favorita.

Nenad Avramovic je zkušený 36letý bojovník ze Srbska, který naposledy zápasil před dvěma lety v organizaci SBC. Zajímavostí je, že hned 10 z jeho dosavadních 15 MMA zápasů skončilo na body, naopak přes první kolo nešel jen na samém startu profesionální kariéry (2012). Stále čeká na výhru na KO, či TKO, z čehož je jasně patrné, že se v zápasech nikam nežene a spíše vyčkává na chybu soupeře.

TIP: Více než 1,5 kola v zápase, v kurzu 2,41 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Sázkový kurz na více, jak jedno kolo v zápase vykazuje velmi solidní hodnotu

Ďatelinka je sice vyhlášený "knokauter", po dlouhé pauze bude ale i on na začátku zápasu obezřetný, a tak bychom se mohli dočkat více, než jednoho kola v zápase. Na tuto sázkovou příležitost je vypsán velice atraktivní kurz.

BILANCE
Milan Ďatelinka (8-5) Nenad Avramovic (8-7)

RFA karta, zápasy, program výsledky - fight card RFA Grand Opening

Promotéři organizace Real Fight Arena v čele s Borisem Marhanským dali dohromady skutečně velmi zajímavou startovku. Čekají nás zápasy v MMA i v postoji s malými rukavicemi pod pravidlami Real Fight. Výsledky RFA zápasů turnaje Grand Opening najdete v této tabulce. V samém závěru přípravy se zranil Leo Brichta, který tak do tohoto turnaje nezasáhne.

RFA Grand Opening: Program a výsledky
Hlavní karta
Middleweight Milan Ďatelinka vs. Nenad Avramovic (submise)
Middleweight (81kg)
Sebastian Fapšo (KO) vs. Bernard Plavec
Lightweight
Jan Veselík vs. Arthur Lima (submise)
Welterweight Jozef Wittner (body) vs. Martin Kalucz
Welterweight
Miroslav Brož (TKO) vs. Diego Mauricio Otalora
Welterweight
Laszlo Bereczki (KO) vs. Jakub Kadáš
Welterweight
Jan Fajk (body) vs. Michal Glos
Lightweight Julio Barreto (submise) vs. Marian Jakubík
Prelims
Middleweight Cleber Sousa (body) vs. Mateusz Rybak
Welterweight Jan Králik vs. Michal Duba (body)
Bantamweight Pavla Kladivová (TKO) vs. Elina Tauber
Lightweight Jakub Krofta (body) vs. Jacob Mikula
Catchweight 51,5 Beata Juhasz (submise) vs. Natália Grmanová

Na turnaji RFA Grand Opening se představí i Miroslav Brož Foto: Tipsport

Jak sledovat RFA zdarma: Brož, Brichta, Ďatelinka živě RFA Grand Opening přímý přenos v TV a online livestream, PPV

Vzhledem k úzké spolupráci mezi RFA a Tipsportem je možné sledovat všechny zápasy turnaje Grand Opening živě na Tipsport TV. Po snadné registraci zdarma z pohodlí domova na vás kromě přístupu k mnoha sportovním livestreamům čeká i pěkný sázkový bonus. Po uplynutí 7 dní po registraci je následně nutné pro sledování sportovních přenosů na TV Tipsport mít vsazený tiket za alespoň 30 Kč v posledních 14 dnech, což je i díky zmíněnému bonusu velmi jednoduché splnit.

RFA video zdarma na YouTube, online stream Voyo

Galavečer Grand Opening online bude k dispozici i přes oficiální pay-per-view stream (PPV) na realsport.tv, jehož cena je 9,90 EUR. Přímý přenos v TV RFA Grand Opening nejspíše nebude, záznam všech zápasů bude pravděpodobně umístěn s odstupem na YouTube a Voyo, kde je možné najít i nejrůznější doprovodné video materiály, které více přibližují samotné bojovníky RFA a také přípravu i zápasovou atmosféru.

RFA 1 Grand Opening lístky (vstupenky)

Organizátoři akce počítají s naplněním šestitisícové kapacity bratislavské NTC arény. Vstupenky na RFA Grand Opening probíhají v síti predpredaj.sk a jsou stále k dispozici v cenových hladinách od 24,90 EUR po 1.500 EUR za exkluzivní VIP stůl v blízkosti klece pro 6 osob.

Boris Marhanský zároveň oznámil, že spolu se svým týmem chystá velkolepou audiovizuální show ve stylu hokejové NHL či basketbalové NBA, do které investuje nemalé peníze.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu


1️⃣ Jaký má turnaj RFA Grand Opening datum a místo konání?

První číslovaný galavečer organizace RFA s podtitulem Grand Opening se uskuteční v sobotu 14. května od 17:00 v Bratislavě. Kompletní informace a fight card najdete v článku zde

2️⃣ Kde je možné sledovat MMA turnaj RFA živě na internetu?

Turnaj RFA Grand Opening je možné sledovat živě online na internetu několika způsoby. Detaily ohledně livestreamu i vstupenek přímo na místo přinášíme uvnitř článku.

3️⃣ S kým má Miroslav Brož RFA zápas na turnaji Grand Opening?

Jednu z hlavních tváří nové organizace RFA, Miroslava Brože, vyzve na turnaji RFA Grand Opening nebezpečný kolumbijský zápasník Mauricio Otalora.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mate Kertesz poráží Christiana Jungwirtha na split decision, OKTAGON MMA

Jak se boduje v MMA? Varianty a kritéria bodového rozhodnutí

V tomto článku rozebíráme, jakým způsobem se boduje MMA zápas ☝. Jaké jsou varianty bodového rozhodnutí 🖊️ a co se v průběhu boje považuje...

Miroslav Brož (vpravo) má před sebou první zápas pod RFA

RFA Grand Opening živě: Brož vs. Otalora - analýza a tip

Miroslav „Inkvizitor“ Brož má před sebou premiéru v organizaci Real Fight Arena☝. Jeho aktuální formu ✨ prověří zkušený Kolumbijec Mauricio...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...