RFA Grand Opening živě: Brož vs. Otalora - analýza a tip

Miroslav „Inkvizitor“ Brož má před sebou premiéru v organizaci Real Fight Arena. Jeho aktuální formu prověří zkušený kolumbijský bojovník Mauricio Otalora. Sázkovou inspiraci najdete v článku.

Miroslav Brož (vpravo) má před sebou první zápas pod RFA Foto: RFA

RFA Grand Opening: Miroslav Brož vs. Mauricio Otalora - datum, kurzy a tip

Oblíbený český zápasník Miroslav Brož se poprvé představí pod hlavičkou RFA. Na turnaji s názvem Grand Opening se v sobotu 14. května okolo 22:00 utká s Mauriciem Otalorou, který vzal zápas na poslední chvíli za zraněného Adama Horvatha. Potvrdí Inkvizitor roli jasného favorita a zaknihuje svoji první výhru v nové organizaci? Sledujte turnaj RFA Grand Opening na Tipsport TV zde

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Zápas Brož RFA - informace, preview, analýza

Miroslav Brož je jednou z největších hvězd nové organizace Real Fight Arena. Zástupce pražského Renegade Gymu zanechal výraznou stopu i v organizaci Oktagon, kde například svedl úžasnou válku s vítězných koncem proti Christianu Jungwirthovi. Kvůli vzájemným neshodám s vedením se ale rozhodl pro změnu a přestoupil do RFA, kde si podle vlastních slov výrazně finančně polepšil.

Kromě toho má vyřízené střídavé starty s polskou KSW, kde si v rámci svého debutu a dosud posledního utkání, připsal 18. prosince 2021 remízu s Adamem Niedzwiedziem. Ten se mimochodem představí na začátku června na turnaji Oktagon 33 ve Frankfurtu.

Brož je typickým válečníkem, který v zápase spoléhá na tvrdost svých úderů a zároveň odolnost brady. Zároveň ale dokáže přizpůsobit taktiku průběhu utkání a vzít zápas na zem. V rámci svého posledního zápasu pod Oktagonem utáhl právě na submisi Emmanuela Dawu. Právě komplexnost je hlavním důvodem, proč je Brož v tomto duelu obrovským favoritem.

TIP: Brož vyhraje na KO/TKO, v kurzu 1,60 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Sázka na vítězství Brože KO, TKO, případně diskvalifikaci má solidní hodnotu

Mauricio Otalora má sice v profi rekordu 16 výher a 9 porážek, v posledních pěti duelech ale pokaždé prohrál a hned ve čtyřech případech na KO/TKO. Jeho postoj vykazuje v poslední době obrovské mezery a navíc jde do zápasu s Brožem bez plnohodnotné přípravy, jelikož vzal zápas na short notice týden před konáním turnaje RFA Grand Opening.

Je otázkou, v jakém světle se v Bratislavě ukáže. Podle papírových předpokladů by ale na skvěle připraveného Míru Brože rozhodně stačit neměl.

Kdy a kde sledovat Brož zápas na RFA s Mauriciem Otalorou? Online live stream

Zápas Miroslava Brože můžete sledovat na Tipsport TV zde, stejně jako všechny zápasy turnaje Grand Opening. Podmínkou je mít vytvořený účet u Tipsportu, nebo vsazený tiket za alespoň 30 Kč v posledních 14 dnech. Další variantou je placený PPV stream.

Na Tipsport TV se můžete těšit na širokou paletu sportovních livestreamů i z bojových sportů. Pravidelně zde běží živě například turnaje organizací Oktagon, či UFC.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Podívali jsme se, kolik berou zápasníci v různých MMA organizacích

Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Peníze hýbou světem☝. Smíšené bojové umění není v tomto směru žádnou výjimkou. Jak štědrý je ve skutečnosti Oktagon💸 nebo šéf UFC Dana...

Milan Ďatelinka vs. Václav Mikulášek

Milan Ďatelinka – životopis a zápasy MMA bojovníka

Milan Ďatelinka je přední slovenský fighter⚡, který se v roce 2022 rozhodl udělat změnu a přestoupil z Oktagonu do RFA✔️. Toto je jeho...

Leo Brichta na RFA Grand Opening bojovat nebude

Jasný verdikt lékaře a turnaj RFA je rázem bez největší hvězdy

Sobotní turnaj organizace Real Fight Arena hlásí nepříjemnou ztrátu. Na galavečeru s názvem Grand Opening se totiž nepředstaví svérázný...