Somma Cup 9: datum, kurzy, informace a livestream

Galavečer Somma Cup 9 slibuje kvalitní podívanou. Turnaj se koná už tuto sobotu 23. října v Popradě. Sázková kancelář Fortuna dokonce vypsala kurzy na jednotlivé souboje.

Toplanský nastoupí do dalšího zápasu na turnaji Somma Cup 9 Foto: Instagram/ferko_toplansky

Somma Cup 9: kurzy, informace a datum

Galavečer Somma Cup 9 se koná už v sobotu 23. října ve slovenském Popradě. Start turnaje je naplánován na 18:30. Organizace Somma spolupracuje s českou MMAA a díky tomu uvidíme poměrně zajímavé a kvalitní zápasy. Sázková kancelář Fortuna navíc vypsala na tyto duely kurzy. Klikněte zde a vsaďte si s bonusem za registraci.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Velmi zajímavý fight slibuje střetnutí Toplanský vs. Hudousek. František Toplanský nastupuje pod trenérem Jozefem Wittnerem, který nedávno podepsal v nové organizaci RFA. Toplanský je zkušenějším fighterem a zároveň by měl nad svým soupeřem vynikat v lepším pohybu. Na tiket patří výhra Františka Toplanského ve velice pěkném kurzu.

TIP Vítěz František Toplanský v kurzu 1,25 sipka Vsadit u Fortuny

Toplanský zvítězí

Somma Cup 9 program a výsledky zápasů / fight card

Přehled potvrzených zápasů na turnaji Somma Cup 9, který proběhne už tuto sobotu, naleznete v této přehledné tabulce. Fight card se ještě může měnit.

Somma Cup 9 program a výsledky zápasů
Toplanský F. vs. Hudousek J.
Trojčák Š. vs. Šimeg M.
Sinička S. vs. Rusnák M.
Kosť S. vs. Stanko Š.
Viszlay M. vs. Podraný Z.
Tvarůžek D. vs. Toporcer D.
Hegyesy T. vs. Brezovský M.

Somma Cup 9 livestream sledovat zdarma, cena PPV a přímý přenos

Přímý přenos turnaje Somma Cup 9 bohužel s největší pravděpodobností v československých sportovních televizích neuvidíme. Jedinou možností tak zůstávají livestreamy. Organizace Somma bude celý galavečer vysílat prostřednictvím youtube. PPV vyjde na 3,99.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

V sobotu se v Hradci Králové uskuteční zajímavý boxerský galavečer

Galavečer boxu Hradec Králové: datum, informace a karta

V Hradci Králové se v sobotu 23. října koná Galavečer boxu🎟️ pořádaný Janem Maršálkem a Ondřejem Buderou. V ringu se představí několik...

Rico Verhoeven během lednové pyramidy

Glory Collision 3: Rico Verhoeven vs. Jamal Ben Saddik preview

Jedna z největších trilogií v historii kickboxu se blíží!⚔️ V sobotu dojde na dlouho očekávaný třetí duel mezi Rico Verhoevenem a Jamalem...

Real Fight Arena je novou česko-slovenskou organizací

Nová konkurence pro Oktagon? Na scénu vstupuje RFA

Česko-slovenská scéna bojových sportů se rozšiřuje o zbrusu novou MMA organizaci. Real Fight Arena představila první akvizice i smělé...