UFC Fight Night: Barboza vs. Chikadze kurzy a tip

Turnaj UFC Fight Night: Barboza vs. Chikadze by si neměl nechat ujít žádný český fanoušek MMA. Na hlavní kartě totiž bude bojovat i Mach Muradov.

Barboza nastoupí v hlavním zápase sobotního turnaje UFC Fight Night Foto: Profimedia

UFC Fight Night: Barboza vs. Chikadze datum, kurzy a tip

Turnaj UFC Fight Night: Barboza vs. Chikadze proběhne už tuto sobotu 28. srpna 2021. V hlavním zápase uvidíme zajímavý souboj featherweight divize mezi Edsonem Barbozou a Gigem Chikadzem. Na tomto galavečeru bude bojovat i Machmud "Mach" Muradov. Čeští fanoušci budou moci sledovat celý turnaj kvůli posunu času od 01:00 v neděli. Klikněte zde a fanděte u livestreamu z UFC zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

UFC Fight Night: Barboza vs. Chikadze nabídne i bitvu Muradov vs. Meerschaert, kde je obrovským kurzovým favoritem uzbecký Mach. V hlavním zápase celého galavečera ovšem favorita budeme hledat marně. Všechno totiž nasvědčuje tomu, že uvidíme nesmírně vyrovnaný duel.

TIP: Konec zápasu na KO/TKO v kurzu 1,85 sipka Vsadit u Fortuny

Zápas skončí na KO

Edson Barboza má na kontě dvě vítězství v řadě. Giga Chikadze se těší ze šňůry už 8 výher. Svůj poslední triumf vybojoval na pro české fanoušky dobře známém turnaju UFC Fight Night: Reyes vs. Procházka.  Barboza i Chikadze navíc vyznávají velmi aktivní styl boje v postoji. Oba nasbírali přibližně 60% výher díky KO. Nejlepší volbou na tiket je proto sázka na ukončení KO/TKO.

UFC Fight Night: Barboza vs. Chikadze sledovat zdarma online stream na internetu

Livestream celého turnaje UFC Fight Night: Barboza vs. Chikadze i se zápasem Makhmuda Muradova s Geraldem Meerschaertem bude možné sledovat zcela zdarma prostřednictvím živého streamu na Fortuna TV. Na webu sázkové kanceláře Fortuna naleznete i možnosti live sázek na všechny duely.

Sledujte turnaje UFC: Barboza - Chikadze (Muradov - Meerschaert) živě na Premier Sport

Přímý přenos turnaje UFC on ESPN 30 s bitvou Muradov vs. Meerschaert uvidíme na sportovní televizi Premier Sport. Výhodou je samozřejmě kvalita obrazu a český komentář. Premier Sport můžete pořídit v balíčku O2 TV za 199 Kč měsíčn.

NEJLEPŠÍ ONLINE SÁZKOVÉ KANCELÁŘE - PŘEHLED BONUSŮ:
Tipsport Bonus ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Fortuna Bonus ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Betano Bonus ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Chance Bonus ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
SynotTip Bonus 300,- zdarma bez nutnosti vkladu VSAĎ TEĎ
Sazkabet Bonus ke vkladu až 9 500 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
MerkurXtip Bonus ke vkladu až 10 000 Kč + 100 Kč za registraci VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Makhmud Muradov je před dalším zápasem v UFC ve skvělé formě

UFC Fight Night: Muradov vs. Meerschaert - datum a preview

Mach Muradov se chystá na svůj čtvrtý zápas v UFC. Tentokrát jeho formu prověří☝ americký BJJ specialista Gerald Meerschaert. Analýzu...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.