UFC Fight Night: Font vs. Garbrandt - kurzy a stream

Turnaj UFC Fight Night: Font vs. Garbrandt se koná už tuto sobotu. Podívejte se na informace o hlavním zápasu. Na tomto galavečeru bude bojovat i David Dvořák.

Garbrandt bude bojovat proti Robu Fontovi Foto: Profimedia

UFC Fight Night: Font vs. Garbrandt kurzy a stream zdarma

Galavečer UFC Fight Night: Font vs. Garbrandtse koná už tuto sobotu 22. května v americkém Las Vegas. Turnaj s názvem UFC Fight Night 188 (UFC Vegas 27) proběhne ve známém Apex Center bez diváků. Hlavním zápasem bude bitva Roba Fonta s Cody Garbrandtem v bantamové váze. Klikněte zde a sledujte živě livestream zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Hlavním tahákem pro české fanoušky je zápas Dvořák vs. Ronderos, který bude jako třetí v pořadí na prelims kartě. Davidovi se bohužel kvůli neprofesionálnímu chování na poslední chvíli změnil soupeř. Brazilec Raulian Paiva totiž nezvládl udělat váhu a do zápasu není připraven. UFC zajistilo bleskurychlou náhradu v podobě Juancamila Ronderose (4-0), který zažije nečekaně zažije premiéru mezi světovou elitou.

Main Event tohoto turnaje ovšem rovněž slibuje velmi zajímavou podívanou. Rob Font je totiž aktuální trojka žebříčku bantamweight a Cody Garbrandt je hned za ním. Oba borci si brousí zuby na titul bantamové divize. A oba jsou rovněž skvělí ukončovatelé.

TIP Konec zápasu na KO/TKO v kurzu 1,45 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

zápas skončí na KO

Garbrandt i Font jsou vynikajícími strikery. Gardbrandt zvítězil celkem desetkrát ze svých 12 výher na KO/TKO a Rob Font má ve statistikách 8 výher na KO/TKO z celkových osmnácti. Na body ani na zemi se s největší pravděpodobností rozhodovat nebude. Na tiket proto patří konec na KO.

Celý turnaj můžete jako obvykle sledovat prostřednictvím livestream zdarma na webu sázkové kanceláře Fortuna, kde uvidíte kompletně všechny zápasy, včetně bitvy Davida Dvořáka.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Dvořák se na UFC Fight Night utká s Raulianem Paivou

UFC: David Dvořák vs Juancamilo Ronderos informace a fight card

David Dvořák ⭐ má před sebou další bitvu v UFC. Už v sobotu 22. května ❤️ se střetne s Juancamilem Ronderosem. Podívejte se na informace a...

Jack Hermansson patří na zemi k nejlepším bojovníkům střední váhy UFC

UFC Fight Night: Hermansson vs. Shahbazyan - analýza a kurzy

Turnaj UFC Vegas 27 se uskuteční už o tomto víkendu a jedním z hlavních highlightů karty je kromě zápasu Davida Dvořáka i duel Jacka...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.