Kincl vs. Pirát - záznam titulového zápasu zdarma

Titulový zápas mezi Patrikem Kinclem a Samuelem Krištofičem nabídl řadu zajímavých momentů. Podívejte se na nesestříhaný záznam v tomto článku.

Patrik Kincl vybojoval titul Foto: OKTAGON MMA

Patrik Kincl vs. Samuel Pirát Krištofič záznam titulového zápasu zdarma - OKTAGON 31

Titulový zápas Kincl vs. Krištofič ve střední váze na turnaji Oktagon 31, který proběhl v pražské O2 Areně 26. února, už je dostupný zdarma na Youtube. Tento souboj nabídl plných pět kol, ve kterých povětšinu času dominoval Patrik Kincl. V závěru se sice dostal do dobrého tlaku Samuel Pirát Krištofič, ale na výhru to nestačilo.

Novým šampionem střední váhy se tak stal Patrik Kincl. Podívejte se na kompletně celý záznam zápasu o titulový pás na Oktagonu 31. Na Youtube kanále organizace Oktagon se můžete podívat i na další videa z turnaje:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný s Patrikem Kinclem

Oktagon 31: Pirát vs. Kincl informace, datum a livestream

Oktagon 31 ⭐ se bude konat 26. února. Galavečer proběhne v pražské O2 Areně a hlavním fightem bude bitva Krištofič vs. Kincl o titul ve...