Kozma opět obhájil titul! Legendárního Monstera k ničemu nepustil

David Kozma předvedl vynikající výkon a opět uhájil svůj šampionský pás. Petr Kníže se v zápase prakticky k ničemu vážnějšímu nedostal.

Kozma opět zvítězil Foto: OKTAGON MMA

David Kozma opět obhájil titul. V pětikolovém zápase zničil legendu

Vyprodaná Ostravar Aréna má za sebou skvěle obsazený turnaj Oktagon 32. V hlavním zápase o titul ve velterové váze předvedl šampion David Kozma další vynikající výkon a legendárního Petra "Monstera" Knížete k ničemu výraznějšímu nepustil. Růžový panter dominoval po celý duel a zaslouženě zvítězil na body.

Bitva mezi Václavem Mikuláškem a Tomášem Melišem přinesla rozuzlení vyostřeného sporu už v prvním kole. Úvod sice patřil Mikuláškovi, který Meliše dokázal dostat na zem a následně ho zasypával tvrdými lokty. Prakticky z ničeho nic se ovšem Melišovi podařilo chytit kimuru a po zakřičení Mikuláška rozhodčí ukončil zápas. Václav Mikulášek se ale po tomto ukončení hodně rozčiloval a s výsledkem nesouhlasil.

Pudilová, Peňáz i Škvor zvítězili na body. Norský Viking padl v prvním kole

Daniel Škvor potvrdil, že se stále zlepšuje v boji na zemi a proti zkušenému Langerovi zvládl i nepříjemné třetí kolo, kde se několikrát ocitl v těžké pozici. DeeDee ale všechny pokusy o submisi ubránil a po právu se radoval z výhry na body.

Matěj Peňáz se poprvé zúčastnil vyhlášení na body, ale o vítězi ani tentokrát nebylo pochyb. Giovanniho Mellila k ničemu nepustil a zvítězil jednohlasně 30-27. Dobrý výkon má za sebou i Lucie Pudilová, která po zásluze rovněž na body porazila Caroline Yariwake.

Velký zájem budil i zápas Vikinga Thomase Narma a amerického Grizzlyho Jeremyho Kimballa. Kimball dokázal potvrdit roli obrovského favorita a Narma ukončil díky lowkickům na přední nohu.

Chochlíková si připsala další MMA výhru, výborný výkon předvedl i Macek

Domácím fighterům se na dnešním turnaji zkrátka dařilo. Hned v prvním zápase večera si Monika Chochlíková poradila na body s Alessandrou Pajuelo. Následně se po velice vyrovnaném duelu radoval Jakub Dohnal, jeden z rozhodčích ovšem jeho souboj s Furtadem vyhodnotil jako remízu.

Po taktickém výkonu se radoval Tadej Dajčman, který si poradil s Kamilem Mindou. Vítězně se vrátil Filip Macek, který se po neúspěšném titulovém zápase s Magardem, v prvním kole ukončil na submisi Jonathana Martineze. Hlavním souboj Prelims ovládl Christian Jungwirth, který zcela přejel Mateusze Strzelczyka a vyhrál na TKO v prvním kole.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kozma se utká s Knížetem

Kdy a kde sledovat Oktagon 32: Kozma vs. Monster? Livestream zdarma

Už dnes v sobotu 9. dubna ⭐ se ve vyprodané Ostravar Aréně koná turnaj Oktagon 32 s hlavním zápasem Kozma vs. Monster. ⭐ Podívejte te se na...

David Kozma a Petr Kníže si to rozdají o titul velterové váhy organizace Oktagon

Oktagon 32: Kozma vs. Kníže datum, kurzy, karta a livestream

Mnohokrát odložený turnaj v Ostravě nabídne fanouškům nezapomenutelný zážitek✔️. Vše důležité o MMA galavečeru v Ostravar Aréně najdete v...

Lucie Pudilová se vrací do akce, OKTAGON MMA

Oktagon 32: Pudilová vs. Yariwake analýza a sázkový tip

Lucie Pudilová má před sebou další zápas v organizaci Oktagon. Tentokrát její aktuální formu prověří brazilská bojovnice Caroline Yariwake....