Lengál má nového soupeře – utká se s Turkem z Scheckova týmu

Původně plánovaného duelu Lengál vs. Scheck, který se měl odehrát na mnichovském Oktagonu 39, se nedočkáme. Za Schecka už se ale našla náhrada. A teď už víme, s kým se Lengál v kleci střetne – bude to bojovník tureckého původu Cem Kuyumcuoglu.

Vladimír Lengál Foto: OKTAGON MMA

LENGÁL vs. KUYUMCUOGLU – nový soupeř z Scheckova týmu

Deiga-Scheck, který se měl v mnichovském Oktagonu utkat s Vladimírem Lengálem musel na poslední chvíli zápas odpískat, protože mu účast zatrhli doktoři kvůli zánětu. „Mrzí mě, že mi lékař nedal zelenou kvůli zánětu,“ vyjádřil Deiga-Scheck lítost, ale vzápětí dodal, že se to jistě brzy spraví a zase ho uvidíme v kleci.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Tak přišel Lengál pár dní před turnajem o soupeře a řešilo se, kdo ho nahradí. Netrvalo dlouho a Oktagon prozradil, kdo bude bojovat místo Schecka. „Přímo z mnichovského Fightlab gymu přichází skvělý postojář Kuyumcuoglu kovaný těmi nejtvrdšími zápasy v Thajsku...“ představil Oktagon nového zápasníka na instagramu.

V příspěvku také Oktagon vyzdvihl kvality Vladimíra Lengála a připomněl jeho nejsilnější motivaci do zápasu s Scheckem: „Mistr ČR v boxu, evropský a mezinárodní šampion v postoji. Objev roku. 👏 A za rok 2022 1️⃣2️⃣ zápasů v boxu, muay thai, kickboxu, MMA a 1️⃣1️⃣ výher. Neskutečná jízda všeuměla Lengála pokračuje a nyní prahne po titulu i v OKTAGONu. V Mnichově chce ale nejdřív pomstít týmového parťáka Roušala.“

Lengálův nový protivník ale nepatří nikam jinam než právě do Scheckova týmu, a tak Lengál o svou pomstu za Radka Roušala – kterého v jednatřicátém turnaji Oktagonu Deiga-Scheck porazil – tak úplně nepřijde.

Připomeňte si zápas, kvůli němuž si chtěl Lengál Schecka podat:

Doménou tureckého bojovníka je především thajský box a Lengál to určitě nebude mít jednoduché. O tom svědčí mimo jiné Cemova bilance devatenácti výher a pěti proher v postojářských disciplínách. K tomu sbíral zkušenosti v neoficiálních zápasech. S MMA doteď koketoval jen na amatérské úrovni a souboj v Oktagonu bude jeho velkou premiérou.

LENGÁL vs. KUYUMCUOGLU
LENGÁL KUYUMCUOGLU
VÝŠKA 176 cm 177 cm
VÁHOVÁ KATEGORIE pérová pérová
GYM Valetudo RK Znojmo Fight Lab Munich
BILANCE (v-p-r) 4-1-0 0-0-0

Schecka však na turnaji uvidíme, akorát znovu v roli trenéra. Pro Lengála to snad bude v případě jeho výhry alespoň částečný pocit zadostiučinění – nedostane sice přímo Schecka, ale aspoň partnera v tréninku, a to přímo před Scheckovýma jeho očima.

Podívejte se, jak bojuje Lengálův nový soupeř:

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Bojovník lehké váhy Oktagonu Losene Keita

Losene Keita - životopis a zápasy MMA bojovníka

Je mladý, nespoutaný a extrémně kvalitní ✔️. V kariéře neporažený Belgičan s guinejskými kořeny Losene Keita ⚡ vlétl na půdu Oktagonu ve...

Matěj Peňáz se v Bratislavě bohužel nepředstaví

Prokletý zápas: Očekávaná česko-slovenská bitva se opět odkládá

Ve středu odpoledne přišel Oktagon s velmi nepříjemnou zprávou. Jeden z největších talentů domácí scény si kvůli zranění musí dát dlouhou...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...