Martin Fenin Oktagon MMA: aktuální info a příprava na zápas

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Kontroverzní fotbalista Martin Fenin se stal tváří nového projektu organizace Oktagon. Do roka má být ze svérázného milovníka nespoutaného života profesionální MMA zápasník. Jeho cestu do klece přibližujeme v tomto článku.

Martin Fenin má před sebou novou životní výzvu Foto: Ondřej Bičiště / MAFRA / Profimedia

Martin Fenin Oktagon aktuálně

Spojení Martina Fenina s organizací Oktagon MMA vyvolává nemalé kontroverze. Ale z určitého pohledu dává smysl oběma stranám. Od nového projektu s názvem Martin Fenin – z fotbalisty MMA bojovníkem, si vedení organizace slibuje rozšíření fanouškovské základny i mimo tradiční bublinu bojových sportů. Martin Fenin zase touží po slávě a nastolení tvrdé životosprávy. Jak si notorický průšvihář povede v kleci?

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Organizace Oktagon MMA oslovila Martina Fenina s vidinou pomoci ohledně kontaktů v Německu, kde je stále nesmírně populární. Nakonec z toho vznikl projekt Last goal of Martin Fenin, aneb do roka profesionálním bojovníkem.

Martin Fenin soupeř v Oktagon MMA - nová výzva a životní směr

Někdejší fotbalový talent a český reprezentant si během svého působení v Bundeslize v dresu Eintrachtu Frankfurt udělal skvělé jméno, v čemž Ondřej Novotný spatřil potenciál s oslovováním nových fanoušků. Při své premiéře za Frankfurt dokonce „Féňa“ nasázel hattrick, čímž se nesmazatelně zapsal do historie klubu. Fenin, i na popud své manželky, s nečekanou výzvou stát se ještě jednou profesionálním sportovcem, nakonec souhlasil.

Nyní stojí 35letý rebel před náročnou zkouškou. Chtěl čas na přípravu, a ten dostal. Do klece by se měl postavit v červnu 2023 na turnaji ve Frankfurtu. My budeme vývoj tohoto netradičního projektu bedlivě sledovat.

✏️Jméno Martin Fenin
✏️Věk 35 let
✏️Výška 183 cm
✏️Váha 93 kg
✏️Fotbalové angažmá FK Řeporyje
✏️Kariéra FK Teplice, Eintracht Frankfurt, FC Energie Cottbus, SK Slavia Praha, FK Teplice (návrat), FC Istres, Chemnitzer FC, FC Zbrojovka Brno (příprava),FK Varnsdorf, FK Řeporyje
✏️Byznys Šmakec drink, merch, různé inter. spolupráce

Na rozdíl od německých sousedů, nemá u nás Martin Fenin příliš dobré jméno. Jeho slibně rozjetou fotbalovou kariéru mu prakticky ukončily opakované problémy s alkoholem a utápění se v depresích, které se pokoušel řešit neřízeným užíváním antidepresiv.

Fanoušci si jistě vzpomenou na kauzu vypadnutí z okna, bouřlivé párty v barech i několik potyček. Náruživý pijan Fenin ovšem po konci profesionální kariéry dokázal na svých skandálech postavit zajímavý byznys. V současné době z bujarého tempa značně ubral a usadil se. Oženil se a vychovává malou dceru. Podle příspěvků na sociálních sítích si nabídnuté šance od Oktagonu nesmírně váží. Jak moc ho to dokáže srovnat, ovšem ukáže až čas.

„Spolupráci s Martinem Feninem jako risk nevnímáme. Martin nám s řadou věcí pomohl a cítíme z něj, že je to sportovec se srdcem na pravém místě. Ano, měl v minulosti nějaké problémy, ale cítíme z něj chuť čelit velké výzvě.“, nechal se slyšet Pavol Neruda, promotér Oktagonu

Kde bude probíhat ostrá MMA příprava Martina Fenina zatím není jasné. V Německu se dobře zná s Christianem Eckerlinem, a právě jeho gym by se měl stát jedním z hlavních útočišť budoucího fightera. Výzvy se ale očividně nebojí.

„Strach nemám, ale jsem nervózní. Je to velká šance. Nevím, co přesně mě teď čeká, ale jdu do toho naplno. Moje manželka mi řekla, ať do toho okamžitě jdu, ale že mi nevěří, že to zvládnu. A to je jedna z mých hlavních motivací.“, uvedl Fenin pro sport.cz

Ondřej Novotný, Martin Fenin, Pavol Neruda Foto: OKTAGON MMA

Kdo bude soupeřem Martina Fenina v kleci?

Soupeř Martina Fenina v Oktagonu je prozatím v jednání. Podle promotérů se ale bude jednat o velké sportovní jméno. Oficiální oznámení zápasu pevný termín prozatím nemá, podle promotérů ale způsobí pořádný povyk. Jakousi indicií může být zaměření tohoto projektu primárně na německé fanoušky.

Záměr organizace Oktagon je každopádně zřejmý. Rozvířit mediální humbuk a stáhnout na sebe pozornost široké veřejnosti. Osoba Martina Fenina by tomuto cíli měla jednoznačně výrazně přispět.

Martin Fenin Barcelona: návštěva, která se změnila v šarvátku

Jednou z nejčerstvějších kauz Martina Fenina je nešťastná návštěva fotbalového utkání Evropské ligy Barcelona – Eintracht Frankfurt z dubna 2022. Fenin se se svoji manželkou Beátou stal terčem brutálního útoku fanoušků katalánského velkoklubu.

Výsledek? Kopanec do hlavy, více než den za mřížemi a velká psychická i finanční ujma. Nic ale není tak jednoznačné, protože se zanedlouho vyrojily zprávy, že měl Martin Fenin domácí příznivce provokovat při předčasném odchodu ze stadionu za stavu 3:0 pro jeho milovaný Frankfurt.

Swag Martin Fenin: FK Řeporyje, Pavel Novotný, Cashanova Bulhar, Šmakec

Kolem Martina Fenina je velmi často pořádně rušno. Může za to i přátelství s celou řadou kontroverzních osob, ke kterým nepochybně patří starosta Řeporyjí, činovník místního fotbalového klubu a v neposlední řadě vítěz České pokerové tour Pavel Novotný, či přední český rapper Matěj Kratejl, alias Cashanova Bulhar.

Ten o někdejší fotbalové hvězdě v roce 2018 narappoval skladbu s názvem Swag Martin Fenin, která má na YouTube k dnešnímu dni více než milion shlédnutí. Martin Fenin také vyprodukoval alkoholický drink s ginem pod názvem Šmakec. A tímto slovem navíc doprovází videa a reklamní upoutávky jeho produktů na sociálních sítích.

K Martinu Feninovi také neodmyslitelně patří pojmy jako nebolí, nebo uklizenej pokojíček. Pro pochopení významu a kontextu je potřeba sledovat oficiální profil Fenina na Istagramu.

Martin Fenin video teaser Oktagon MMA

Představení projektu "Z fotbalisty bojovníkem" Oktagon zpracoval i do audiovizuální podoby.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy bude Martin Fenin zápasit v Oktagonu?

Martin Fenin by se měl objevit v profesionálním MMA zápase pod organizací Oktagon v červnu 2023. Přesné datum a soupeř prozatím nebyly určeny. Podrobnosti se dočtete v tomto článku.

2️⃣ Proč je Martin Fenin novou tváří organizace Oktagon MMA?

Bývalý profesionální fotbalista a velký průšvihář Martin Fenin se stal hlavní tváří nového projektu organizace Oktagon. Mimo jiné by měl pomoci oslovovat nové diváky v Německu prostřednictvím své popularity z dob působení v Eintrachtu Frankfurt.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...