Nejtěžší zápas v historii Oktagonu: Vojčák vs. Cverna kurzy

Na sobotním turnaji Oktagon 24 budeme svědky nevídaného zápasu. Téměř 250 kilo živé váhy v podání kontroverzního Alexandera Cverny a Slováka Štefana Vojčáka se postaví proti sobě. Koupí si Cverminátor u fanoušků odpustek, nebo zažije Vojčák úspěšný debut v profi MMA?

sipka AKTUALIZOVÁNO: Alex Cverna si bohužel na poslední chvíli poranil vazy v kotníku a do zápasu není schopen nastoupit.

Štefan Vojčák vs. Alexander Cverna na staredownu, OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Cverna zápasí na Oktagonu 24 se Štefanem Vojčákem v catchweight 125 kg

Přišel a navážil. Český hromotluk Alexander Cverna nemá v očích fanoušků zrovna na růžích ustláno. V minulosti hned několikrát na poslední chvíli odvolal dohodnutý zápas, což se ale nyní nestalo. Cverminátora tedy po delší pauze uvidíme přímo v boji už tuto sobotu 29. 5. proti Štefanovi Vojčákovi. Z tábora slovenského „mutanta“ letí zprávy, že je na tento souboj těžkotonážníků fantasticky připraven. Fanoušci se navíc shodují, že se tento střet bude rozhodovat v úvodních vteřinách, takže doporučujeme kliknout ZDE a nemrkat - tento zápas si rozhodně nenech ujít živě

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Zápas Cverna - Vojčák přijde na řadu v úvodní fázi turnaje Oktagon 24, kterému vévodí titulová bitva Kozma vs. Apollo. Konkrétně se jediný česko-slovenský duel těchto obrů odehraje jako druhý v pořadí na prelims kartě, tedy zhruba okolo 18:30.

Alexander Cverna (CZE) Štefan Vojčák (SVK)
122,5 kg 120 kg
(8-2) -

Cverna - Vojčák informace, datum, analýza

Alexander Cverna dostává od organizace Oktagon další šanci, přestože ta ho už kvůli špatné zápasové morálce několikrát odepsala. Cverna se v sobotu navíc stane nejstarším bojovníkem, který kdy v největší tuzemské organizaci zápasil. Ve svých 44 letech má ale stále co nabídnout a o jeho kvalitách, především v postoji, není pochyb. Alex dlouhodobě trénuje s Karlosem Vémolou, což je záruka nejlepší možné přípravy na tento duel. O Alexi Cvernovi se dobře ví, že je na tom skvěle silově a disponuje knockout úderem, což je jeho největší zbraň. Bude to ale stačit v samotném zápase?

Štefan Vojčák je slovenský mistr republiky v zápasení a bývalý sparing partner Attily Végha při zápasu století. I to je jeden z důvodů, proč je tento duel obrovsky pikantní záležitostí. Z pohledu kurzových sázek je dokonce Vojčák považován za favorita. Proti Cvernovi si odbude svoji premiéru nejen v Oktagonu, ale i MMA obecně. Ve prospěch zástupce OFA gymu hovoří velká výšková převaha a neporovnatelně větší kvality v boji na zemi. Zároveň jde už teď o velmi zajímavou akvizici a potencionálního uchazeče o titul těžké váhy. Více nám ale napoví samotný zápas.

TIP: Štefan Vojčák zvítězí, v kurzu 1,30 sipka Vsadit u Tipsportu

Vojčák je podle kurzů výrazným favoritem

Oktagon live stream - jak a kde sledovat Cverna vs. Vojčák živě? Online stream na internetu, PPV

Exkluzivní souboj dvou super těžkých vah můžeš samozřejmě sledovat hned několika způsoby živě. Na turnaj Oktagon 24 se vrací část fanoušků přímo do hledišťě v brněnském Zoner BobyHall. Pakliže neseženeš lístek je k dispozici oficiální PPV přenos, který vyjde na 10 EUR (v den turnaje 13). Možností je také livestream na Tipsport TV, kde je potřeba mít vsazeno za posledních 14 dní tiket alespoň za 30 Kč.

Ochutnávku turnaje nabídne duel Peňáz vs. Graca, která poběží od 18:00 živě na Youtube a Facebooku Oktagonu. Duel Cverna - Vojčák přijde na řadu ihned poté.

vsadte si a sledujte oktagon 24 zaregistrujte se u tipsportu a ziskejte 500 kč

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Quero převážil o téměř pět kilogramů (vpravo)

Oktagon 24 vážení bojovníků: Quero převážil o téměř 5 kilo

Vážení před Oktagonem 24 nabídlo přehlídku závěrečných staredownů a jednu výrazně nesplněnou váhu. Francouz Arnold Quero totiž na váze...

Viktor Pešta se řadí k nejlepším českým zápasníkům

Oktagon 24: Viktor Pešta vs. Riccardo Nosiglia analýza a tip

Na turnaji Oktagon 24 se do zápasového kolotoče vrací veterán UFC Viktor Pešta. Jeho aktuální formu prověří italský bojovník Riccardo...

Alexander Cverna dostal další zápas

Další šance pro Cverminátora! Odvděčí se kladenský hromotluk?

Alexander Cverna má před sebou další zápas. Ale jako vždy, i tentokrát nad jeho startem visí otazník. Na turnaji Oktagon 24 poměří síly se...