Oktagon 20: Daniel Škvor vs. Oumar Sy kurzy

Daniel Škvor se na Oktagonu 20 v premiéře změří síly s Oumarem Sy. Podaří se šampionovi Undergroundu zvítězit a připsat si první MMA výhru?

Daniel Škvor (vpravo) se připravuje s Martínkem i Procházkou Foto: Instagram/danielskvorfight

Oktagon 20: Daniel Škvor vs. Oumar Sy kurzy a stream

Jedním z velmi očekávaných zápasů na turnaji Oktagon 20, který se koná 30. prosince 2020, bude i premiéra v MMA v podání Daniela Škvora, který se utká s Oumarem Sy. Postojář Škvor se na jaře stal šampionem Undergroundu, kde zcela jednoznačně zvítězil. Klikněte zde a sledujte Oktagon 20 v livestreamu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Daniel "DeeDee" Škvor je především vynikajícím kickboxerem, což dokládá i jeho účast v nejprestižnější organizaci Glory, kde se skutečně utkává pouze nejužší špička světové postojářské scény. Škvor proto v poslední době v Reinders gymu zlepšuje zejména wrestling a grappling. Mezi jeho sparring partnery navíc patří například Jiří Procházka, Michal Martínek, nebo Karlos Vémola, který se na Oktagonu 20 utká o titul.

TIP Vítěz Daniel Škvor v kurzu 1,25 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Škvor zvítězí

Oumar Sy má zatím perfektní rekord v podobě 3 výher a 0 porážek. Proti tak kvalitnímu fighterovi jako je Škvor ovšem doposud nestál. Očekává se naprostá dominance českého bojovníka a pokud se jeho soupeřovi nepovede nějaká zázračná submise, měl by si Škvor dokráčet pro první MMA výhru. Celou kartu Oktagonu 20 bude možné sledovat prostřednictvím livestreamu na Tipsport TV

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.