Oktagon 21: Matěj Peňáz vs. Romain Debienne kurzy

Český bojovník Matěj Peňáz má před sebou další zápas. Na Oktagonu 21 se utká s francouzským Romainem Debiennem. Podívejte se na návod ke sledování a tip.

Matěj Peňáz bude bojovat na Oktagon 21 Foto: Instagram/teampenaz

Oktagon 21 Matěj Peňáz vs. Romain Debienne kurzy a livestream živě

Matěj Peňáz se po vynikajícím výkonu na Oktagonu 18, kde v prvním kole knockoutoval Patrika Jevického, ukáže i na lednovém Oktagonu 21. Soupeřem mu 30. ledna v Brně bude francouzský fighter Romain Debienne, který má na kontě tři výhry v řadě. Klikněte zde a sledujte živě livestream Oktagonu 21.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Živý přenos druhého souboje Matěje "Money" Peňáze bude možné vidět na stránkách sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsport TV budou k dispozici všechny zápasy celého turnaje Oktagon 21. Samozřejmostí budou jako obvykle i live sázky, které můžete sázet přímo při sledování streamů.

TIP: Vítěz Matěj Peňáz v kurzu 1,28 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Peňáz zvítězí

Favoritem duelu je Matěj Peňáz, který před Oktagonem nastupoval v nejprestižnější kickboxerské organizaci Glory. V postoji patří český fighter mezi naprostou světovou špičku. Jedinou jeho slabinou jsou tak takedowny, které ovšem v bitvě s Jevickým dokázal bránit poměrně obstojně. Romain Debienne je navíc rovněž spíše postojářem, takže stylově bude Peňázovi vyhovovat. Na tiket patří výhra favorita.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.