Oktagon 22: Lucie Pudilová vs. Maiju Suotama analýza a tip

Fantastický hlavní předzápas turnaje Oktagon 22 obstará válka něžných pohlaví s brutální silou v podání Lucie Pudilové a Maiju Suotama. Predikce, sázkový tip i návod na sledování tohoto duelu najdeš v článku.

Lucie Pudilová vs Marta Waliczek, Zdroj OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 22: Lucii Pudilovou vyzve Maiju Suotama – informace, datum

Rychlá akce. Česká bojovnice Lucie Pudilová vzala zápas s finskou soupeřkou pouhé 3 dny před samotným turnajem. Navíc uprostřed tvrdé přípravy. „Jsem připravená a neskutečně se těším“ hlasí hvězda ženského MMA před duelem. A tak ji uvidíme rovněž na galavečeru, který startuje v sobotu 27. 3. od 18 hodin. Prodlouží vítěznou sérii v Oktagonu? Klikni ZDE a vsaď si na turnaj s bonusem zdarma za online registraci

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Ještě na začátku týdne dřela Lucie Pudilová na tréninku, aby za pár dní na to zazvonil telefon s nečekanou nabídkou. Původní soupeřku pro Maiju Suotama Polku Marta Waliczek totiž nepustil do zápasu koronavirus, a tak se místo ní narychlo představí právě nejlepší česká zápasnice.

OKTAGON 22 Lucie Pudilová CZE (10-6) vs. Maiju Suotama FIN (8-5)

Obě fighterky se dohodli na catchweight 64 kilogramů, s čímž neměla ani jedna na pátečním vážení žádné problémy. Vzhledem k nejrůznějším posunům na hlavní kartě bude právě tento česko-finský souboj hlavním předzápasem největšího taháku, očekávané bitvy Vémola vs. Ďatelinka.

Maiju Suotama vs. Lucie Pudilová kurzy, sázkový tip

Lucie Pudilová momentálně prochází tím lepším obdobím kariéry. Po přechodu do bratislavské Octagon Fighting Academy k trénérovi Iljovi Škondričovi vyválčila v organizaci Oktagon 2 výhry. Soupeřkám nahání hrůzu svým tvrdým postojem, po změnách v přípravě ale obrovsky zlepšila i grappling a wrestling. Narychlo sjednaný zápas paradoxně hraje do karet spíše české zápasnici, která je proti Fince obrovskou kurzovou favoritkou.

Maiju Suotama je zkušená 35 letá zápasice, která prošla organizacemi Invicta či Strikeforce. Na svém kontě má aktuálně 8 výher a 5 porážek. V ostrém zápase se naposledy představila na konci roku 2019, vzhledem k její extrémně vysekané postavě, kterou poodhalila na pátečním vážení, můžeme ale předpokládat, že bude dobře připravená. Její hlavní doménou je především box, což ale proti Lucii Pudilové nemusí být ideální recept. Tipujeme, že se zápas bude nezvykle odehrávat na zemi, kde Lucie prodá nově nadrilované tréninkové metody a zápas ukončí povedeným škrcením. Sázková kancelář Tipsport má na tuto variantu vypsaný velice lákavý kurz.

TIP: Lucie Pudilová zvítězí na submisi, v kurzu 11 sipka Vsadit u Tipsportu s bonusem

Lucie Pudilová zvítězí na submisi

Jak a kde sledovat zápas Lucie Pudilová vs. Maiju Suotama? Livestream na internetu, PPV přenos

Velmi očekávaný turnaj s parádně zpracovaným promem z dílny organizace Oktagon otevře atraktivní bitva pérové váhy Tadeáš „Mawar“ Růžička vs. Dawid Kareta. Všechny souboje předzápasové i hlavní karty poběží na Tipsport TV. Variantou je i zakoupení oficiálního PPV přenosu za necelých 10 EUR, v den turnaje pak 13 EUR. V tomto případě se můžeš těšit na plynulý přenos včetně studia v perfektní HD kvalitě. V televizi budeš přímý přenos turnaje hledat marně.

Na poslední zápas Lucie Pudilové v Oktagonu se podívej tady:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola bude obhajovat titul na Oktagonu 22

Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka: informace, datum a fight card

Turnaj Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka 🧡 proběhne už 27. března. ⭐ V akci uvidíme i Alexe Lohorého. Podívejte se na kompletní informace a...

Karlos Terminátor Vémola

Tipujeme s Karlosem: Bitvu tvrďáků zvládne lépe Salčák

Karlos Vémola si exkluzivně pro náš web FightLive.cz připravil tip na nadcházející sobotní duel Salčák vs. Raška, který proběhne na...

Milan Ďatelinka vs. Karlos Vémola při staredownu

Oktagon rozhodl, jak to bude s hlavním zápasem

Organizace Oktagon MMA už vydala prohlášení, jakým způsobem rozlouskla zapeklitý rébus okolo nesplnění váhového limitu Karlose Vémoly....