Oktagon 23: Monster vs. Fusi informace, datum a program

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Galavečer Oktagon 23 s hlavním zápasem Monster vs. Fusi proběhne už 1.5. 2021 od 18:00. Na skvěle obsazeném turnaji budou bojovat i Václav Mikulášek, Leo Brichta a Tereza Bledá.

DATUM - PROGRAM - LIVESTREAM

Petr Kníže bude bojovat na Oktagonu 23 Foto: Michal Šula / MAFRA / Profimedia.cz

Hodnocení Oktagonu #23: 9,2/10

  • Datum konání: 1. května 2021
  • Nabídka sázek: Na MMA můžete sázet u všech českých sázkových kanceláří

Oktagon 23 výsledky a shrnutí zápasů na hlavní kartě

V hlavním fightu večera si pro další výhru došel Petr "Monster" Kníže, který Andreu Fusiho nejprve trefil smrtícím loktem, kterým mu notně poškodil nos a následně ho dokázal ukončit na submisi. I hlavní předzápas byl rozhodnut v prvním kole. Robert Bryczek nastupoval do zápasu jako značný favorit, ale Kaik Brito ho k ničemu nepustil a několika dobře mířenými ranami ho knockoutoval.

Další vynikající výkon předvedl opět Leo Brichta. Kirill Medvedovski vzal zápas poměrně narychlo a výlet do Brna mu pořádně zhořkl. Brichta si totiž zcela dominantním výkonem připsal další výhru na TKO. Tereza Bledá stále drží neporazitelnost, i když proti Karoline Martins se pořádně nadřela. Dvakrát dokonce musela utíkat z gilotiny, ale nakonec dokázala s přehledem vyhrát na body.

Smolný večer prožil Václav Mikulášek. Proti Norovi Thomasi Robertsenovi odbojoval velmi solidní dvě kola, nicméně kvůli zranění kotníku nemohl v zápase pokračovat. Parádní bitva Kamila Mindy s Kerissonem Leal de Rezendem se rozhodla nečekaně až na body a oba borci předvedli výkon na hranici sil. V závěru se mohl radovat Kamil Minda, který se hned po fightu domluvil s Martinem Budayem na titulovém zápase.

Oktagon 23: Kníže, Mikulášek, Bledá, Brichta informace, datum a program

Turnaj Oktagon 23: Monster vs. Fusi proběhne 1. května 2021. Začátek je naplánován na 18:00. Legendární Petr "Monster" Kníže zažije premiéru v organizaci Oktagon. Skvěle obsazeného turnaje se zúčastní i Václav Mikulášek, který se utká s Thomasem Robertsenem. Klikněte zde a sledujte živě Oktagon 23 v livestream.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Oktagon 23 opět nabídne skvěle nabitou kartu. Velmi očekávaným duelem je i bitva Roberta Bryczeka s Kaikem Britem. Další těžkou výzvu má před sebou i královna Undergroundu Tereza Bledá, která se utká s Karoline Martins. Na galavečeru bude bojovat i Leo Brichta s Kirillem Medvedovskim.

🥊Galavečer MMA Oktagon 23
⏰Termín události 01.05.2021 od 18:00
🏟️Místo konání Brno (Zoner BOBYHALL)
📝Fight Card zobrazit
📺Live stream TV Tipsport, Oktagon.TV

Oktagon 23: Petr Kníže vs. Andrea Fusi kurzy, analýza a tip

Velkým favoritem hlavního zápasu na Oktagonu 23 je československá MMA legenda Petr "Monster" Kníže. Kníže chce v organizaci získat titul ve velmi silně obsazené welterové váze. Český fighter se stále udržuje ve vynikající formě. Není se co divit, když mezi jeho svěřence patří i český Uzbek Makhmud Muradov, který nastupuje v americké UFC. V zápase Kníže - Fusi překvapení neuvidíme. Monster je zkrátka výkonnostně výrazně nad italským bojovníkem. Na tiket patří výhra favorita.

TIP Vítězství Petr Kníže v kurzu 1,22 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Kníže zvítězí

Oktagon 23: Monster vs. Fusi fight card, program a výsledky, zápasy a karta

Na turnaji Oktagon 23 jsou potvrzené následující zápasy a fighteři. Pořadí na fight card už by se nemělo příliš měnit. Po skončení soubojů zde naleznete i aktualizované výsledky.

OKTAGON 23 FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY, KARTA
Catchweight 80kg Petr Kníže (sub)
vs. Andrea Fusi
Welterweight Robert Bryczek vs. Kaik Brito (TKO)
Lightweight Leo Brichta (TKO)
vs. Kirill Medvedovski
Bantamweight Tereza Bledá (body) vs. Karoline Martins
Middleweight Václav Mikulášek vs. Thomas Robertsen (TKO)
Heavyweight Kamil Minda (body)
vs. Kerisson Leal de Rezende
PRELIMS
Lightweight Karol Ryšavý (sub) vs. Matěj Kuzník
Welterweight Máté Kertész (body)
vs. Bruno Carvalho
Welterweight Andrej Kalašnik (body) vs Tomáš Bolo
Strawweight Ewelina Woźniak (sub)
vs. Elizabeth Rodrigues
Lightweight Matouš Kohout (body)
vs. Jan Široký
Light Heavyweight Rafael Xavier (KO)
vs Csaba Hocz
FREE PRELIMS - ZDARMA
Featherweight Roman Paulus vs. Michal Konrád (body)

Oktagon 23 sledovat online živě v livestreamu na internetu v přímém přenosu a v TV

Oktagon 23 bude jako obvykle možné sledovat pouze prostřednictvím livestreamů na internetu. Živý stream bude k dispozici na webu sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsport TV uvidíme kompletně všechny zápasy turnaje. Ke sledování je nutné si vsadit tiket alespoň za 30 Kč a následně můžete sledovat stream. Nově zaregistrovaní si navíc mohou vychutnat sledování livestreamu Oktagonu 23 s bonusem zdarma .Samozřejmostí jsou i dostupné live sázky.

Sledujte živě Oktagon 23 na Tipsportu

Oktagon 23 sledujte: Monstera, Bledou, Brichtu a Mikuláška na PPV: Oktagon TV cena

Galavečer Oktagon 23 bude vysílán i v oficiálním placeném streamu přes Oktagon PPV. Přístup ke sledování vás v předprodeji vyjde na 9,90 eur. V den konání je pak cena za online stream 12,90 eur. Výhodou je možnost vidět všechny zápasy v HD kvalitě a zároveň i podpoříte přímo organizaci Oktagon.

Oktagon 23: Kníže - Fusi, Mikulášek - Robertsen, Bledá - Martins video zdarma

Na Youtube bude možné nalézt všechny videa ze zápasů Oktagon 23 zcela zdarma. Zároveň se nyní můžete podívat na již vydané promo video.

Oktagon 23: Martin Buday vs. Kamil Minda

Hlavním zápasem na turnaji Oktagon 23 měl být původně titulový souboj v těžké váze mezi Martinem Budayem a Kamilem Mindou. Martin Buday se ovšem zranil a titulový duel tak na tomto turnaji neuvidíme. Kamil Minda se na galavečeru ukáže s brazilským Kerissonem Leal de Rezendem.

Oktagon 23 livestream zdarma na youtube / Paulus vs. Konrád free fight

Organizace Oktagon si na květnový turnaj Oktagon 23 připravila i jednu premiéru. Vůbec poprvé totiž bude možné sledovat zápas na galavečeru zcela zdarma prostřednictvím livestreamu na Youtube a Facebooku. Zdarma bude možné sledovat první zápas celé fight card, kterým je bitva Roman Paulus vs. Michal Konrád.

1️⃣Kdy proběhne turnaj Oktagon 23: Kníže vs. Fusi?

Velmi zajímavý turnaj Oktagon 23 se zápasem legendárního Petra Monstera Knížete proběhne 1. května 2021.

2️⃣Kdo bude bojovat na turnaji Oktagon 23?

Hlavní bitvu na Oktagonu 23 obstará dvojice Kníže vs. Fusi. Na galavečeru se představí i Leo Brichta, Tereza Bledá a Václav Mikulášek.

3️⃣Jaké jsou kurzy na zápasy Oktagonu 23?

Kurzy na všechny potvrzené zápasy turnaje Oktagon 23 už byly vypsány. Velkým favoritem v hlavním zápase je Petr Kníže. Pro výši kurzů se podívejte do tohoto článku.

4️⃣Bude možné vidět v livestreamu všechny zápasy Oktagonu 23?

Jako obvykle bude přímý přenos všech zápasů na turnaji Oktagon 23 vysílán pouze v livestreamech na internetu. Pro kompletní návod na sledování se podívejte do tohoto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Oktagon 21, Zdroj OKTAGON MMA

Úvodní duel karty Oktagon 23 poběží živě i na YouTube

Organizace Oktagon MMA oznámila směrem k nadcházejícímu turnaji velkou novinku! První zápas na kartě bude možné nově sledovat v přímém...

Vašek Baba Jaga Mikulášek na tiskové konferenci

Oktagon 23: Václav Mikulášek vs. Thomas Robertsen kurzy

Jedním z nejočekávanějších zápasů turnaje Oktagon 23 je bezpochyby duel norského vikinga Thomase Robertsena proti kontroverznímu Vaškovi...