Oktagon 23: Robert Bryczek - Kaik Brito kurzy a analýza

Očekávaný duel Bryczek vs. Brito proběhne na Oktagonu 23 už 1. května. Podívejte se na vypsané kurzy a návod ke sledování přímého přenosu.

Robert Bryczek bude bojovat na Oktagonu 23 Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia.cz

Oktagon 23: Robert Bryczek - Kaik Brito kurzy, analýza a livestream

Jedním z velmi očekávaných duelů na turnaji Oktagon 23 (1. května od 18:00) bude bitva dvou zahraničních velmi kvalitních fighterů Roberta Bryczeka a Kaika Brita. Zápas proběhne ve welterweight divizi, která je v Oktagonu opravdu skvěle obsazená. Klikněte zde a sledujte živě livestreamy z Oktagonu 23.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Polák Robert Bryczek má na kontě dvě výhry v řadě a aktuálně se tak pyšní bilancí 12 výher a pouze 3 porážek. V organizaci Oktagon si prozatím připsal vítězství nad Matém Kerteszem a prohru s Leandrem Silvou. Jeho květnový soupeř Kaik Brito (13-3) v posledním duelu prohrál s Pavlem Gordeevem v Ruské RCC.

V zápase na Oktagonu 23 je favoritem Robert Bryczek, který by měl těžit z váhové převahy. Brito totiž v únoru letošního roku nastoupil v lehké váze. Bryczek má zároveň i kvalitnější postoj a proti Kaiku Britovi by měl dominovat od první minuty. Na tiket patří výhra polského fightera, který by se následně rád utkal o titul.

TIP Vítěz Robert Briczek v kurzu 1,40 Vsadit a sledovat u Tipsportu

Bryczek zvítězí

Livestream zápasu Bryczek vs. Brito bude možné sledovat živě v livestreamu na Tipsport TV. K spuštění streamů si stačí vsadit tiket za 30 Kč a následně získáte přístup ke všem online streamů z turnaje Oktagon 23 a to i včetně předzápasů. Alternativou je pak i oficiální PPV stream, který v předprodeji vyjde na 9,90 eur.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.