Oktagon 23: Václav Mikulášek vs. Thomas Robertsen kurzy

Jedním z nejočekávanějších zápasů turnaje Oktagon 23 je bezpochyby duel norského vikinga Thomase Robertsena proti kontroverznímu Vaškovi Mikuláškovi. Analýzu zápasu a tip na sázení najdeš v tomto článku.

Vašek Baba Jaga Mikulášek na tiskové konferenci Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Oktagon 23: Václav Mikulášek vs. Thomas Robertsen datum, informace

Baba Jaga se vrací zpět do klece! Jeho volání po zápase s nebezpečným Norem bylo vyslyšeno a nás díky tomu v sobotu 1. 5. kolem 21 hodiny čeká pořádně pikantní duel na hlavní kartě. Na svátek práce se totiž vrací do služby v Oktagonu policista Thomas Robertsen, který je v tomto duelu velkým kurzovým favoritem. Zpacifikuje věčně diskutovaného bojovníka, nebo Baba Jaga všem zavře pusu?

sipka Vsaď si na Oktagon 23 s bonusem zdarma ZDE - registraci zvládneš během pár minut z pohodlí domova

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Mikulášek vs. Robertsen na Oktagonu 23 - analýza, sázkový tip

Málokdo je u nás tak probíranou postavou, jako zápasník Vašek „Baba Jaga“ Mikulášek. Ostravský rodák má na svém kontě aktuálně 7 výher a stejný počet porážek. Už nějaký čas leží v žaludku nemalé skupině fanoušků bojových sportů. Může za to jednak Vaškův netradiční způsob vyjadřování a sebeprezentace na sociálních sítích, ale i poslední, extrémně vyhrocený zápas s českým terminátorem Karlosem Vémolou.

Teď chce Baba Jaga všem dokázat, že na to má i v kleci. I proto odjel část přípravy v polské Poznaňi, kde podle trenéra zásadně zlepšil postoj a progres zaznamenal i na zemi. Bude to ale v samotném zápase stačit?

Thomas „Saint“ Robertsen je veteránem uznávané organizace Cage Warriors a ve svém posledním zápase s Karlosem Vémolou velmi mile překvapil. Navzdory tomu, že neměl prostor na plnohodnotnou přípravu, předvedl proti ikoně MMA srdnatý výkon a několikrát terminátorovi zle zatopil. Výsledkem byla porážka na body, která ale zanechala velmi dobrý dojem.

O extra motivaci bude mít navíc postaráno. Podle vlastních slov totiž půjde o jeho poslední zápas profesionální kariéry. Robertsen bude mít v zápase navrch zejména v grapplingu, kde by se zápas měl odehrávat. Velmi zajímavou sázkou je varianta, že zápas půjde minimálně do 2. kola.

  • Čas a datum: 1. 5., kolem 21:00

TIP: Zápas půjde do druhého kola, v kurzu 1,70 sipka Vsadit u Tipsportu s bonusem

Zápas půjde minimálně do druhého kola

Mikulášek - Robertsen živě: online live stream na internetu, PPV přenos

Fight card turnaje Oktagon 23 startuje v sobotu od 18:00. O den dříve proběhne tradiční oficiální vážení, které je možné sledovat živě na YouTube a Facebooku organizace Oktagon.

Na těchto kanálech také vůbec poprvé poběží v sobotu zdarma zápas prelims karty Konrád vs. Paulus, což je zajímavý způsob, jak přilákat nové fanoušky smíšeného bojového umění.

Kromě oficiálního PPV přenosu, který v den turnaje vyjde na necelých 13 EUR (v předprodeji 10), je možné všechny zápasy turnaje Oktagon 23 sledovat na Tipsport TV. Zde je potřeba mít vsazený maximálně 14 dní starý tiket v hodnotě 30,-. Benefitem v případě PPV streamu je parádní HD kvalita obrazu i zvuku. Na jednu z turnajových upoutávek se podívej v tomto videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Robert Bryczek bude bojovat na Oktagonu 23

Oktagon 23: Robert Bryczek - Kaik Brito kurzy a analýza

Očekávaný duel Bryczek vs. Brito proběhne na Oktagonu 23 už 1. května. Podívejte se na vypsané kurzy a návod ke sledování přímého přenosu.

Lohoré vs. Primera na turnaji Oktagon 22

Přípravy vrcholí! Oktagon dotahuje zásadní novinku

Už brzy se v rámci turnajů Oktagon MMA dočkáme velké změny! Největší česko-slovenská organizace se rozhodla jít v korektních stopách a...

Petr Kníže bude bojovat na Oktagonu 23

Oktagon 23: Monster vs. Fusi informace, datum a program

Galavečer Oktagon 23 🧡 s hlavním zápasem Kníže vs. Fusi proběhne už 1.5. 2021 od 18:00. 🧨 Na skvěle obsazeném turnaji budou bojovat i...