Oktagon 25: Emmanuel Dawa vs. Bojan Veličković kurzy a preview

Nadcházející turnaj Oktagon 25 svede proti sobě dvě nové tváře nadupané velterové váhy. Duel mezi Srbem Veličkovičem a Francouzem Dawou je zárukou světové kvality.

Bojan Veličković je novou tváří organizace Oktagon Foto: Profimedia

Oktagon 25: Veličkovič - Dawa datum, analýza a sázkový tip

Oba mají zkušenosti z TOP světových organizací. Oba se v tuzemské organizaci Oktagon představí vůbec poprvé. Srbský bojovník a veterán UFC Bojan Veličkovič je jednou z největších hvězd, jakou kdy Oktagon ulovil. O to větší výzvu ale představuje pro Emmanuela Dawu, který naposledy zápasil v Bellatoru. Sleduj turnaj Oktagon 25 s bonusem 150 Kč za pohodlnou online registraci

Vychutnej si Oktagon 25 na Tipsportu

Velickovic Vémolu odmítl a vzkazuje: „Moje cesta v Oktagonu vede přes velterovou divizi“

Bojana Veličkoviče zná český fanoušek MMA zejména proto, že v začátcích své kariéry (2012) dokázal jako jeden z mála knockoutovat Jiřího Procházku. Od té doby už ale uplynulo hodně vody a srbský ranař ušel pořádný kus cesty. V organizaci UFC se střetl s takovými jmény, jako jsou Darren Till, nebo Alessio Di Chirico. Celkově si mezi elitou v letech 2016-2017 připsal 2 výhry, 2 prohry a 1 remízu.

Poté přestoupil do další velké americké organizace PFL, kde se mu ale hrubě nedařilo, a z 5 utkání 4x prohrál a jednou remizoval. Aktuálně má za sebou 2 výhry v organizaci SBC a celkově atakuje světovou TOP 100 velterových vah. 32letý Velickovič je komplexním bojovníkem, nejsilnější stránky ale představuje boj na zemi. Jeho 9 z celkových 10 porážek na body ukazuje na to, jak nesmírně odolným bojovníkem je. Porážky na body, včetně těch v UFC, byly v jeho podání navíc často velmi těsné.

sipka ZDE se podívej na kompletní fight card a informace turnaje Oktagon 25

Kdo si v duelu dvou různých stylů prosadí to své?

Emmanuel Dawa zdaleka nedosahuje takové věhlasu jako jeho první soupeř v organizaci Oktagon Veličkovič. V 36 letech má na svém kontě 9 výher a 4 porážky. Větší zápasová praxe tak bude jednoznačně na straně mladšího Veličkoviče. Dawa je výborný v postoji a před časovým limitem dokázal ukončit hned 7 soupeřů. Jeho poslední zápas evidujeme v organizaci Bellator na podzim 2020, kde prohrál nepříliš častým, zato velmi nepříjemným škrcením "Japanese Necktie". Půjde-li zápas Dawa vs. Veličkovič na zem bude mít francouzský borec opět problémy.

Na výhru srbského fightera je až příliš nízký kurz na to, jak nepříjemným soupeřem je Emmanuel Dawa. Sympatickou sázkou je ale jeho vítězství na submisi v příjemném a hodnotném kurzu. Fantasticky nadrilovanou má zejména techniku škrcení v gilotině.

  • Datum a čas zápasu: 19. 6. 2021 ve 21:30

TIP: Bojan Veličković zvítězí na submisi, v kurzu 2,80 sipka Vsadit u Tipsportu

Bojan Veličković zvítězí na submisi

Velickovic zápas v Oktagonu živě: návod, jak sledovat duel Velickovic vs. Dawa online

Zápas dvou pořádně kvalitních borců budou moci sledovat diváci přímo v Zoner Boby Hall v Brně, anebo samozřejmě prostřednictvím online live streamů na internetu. Oficiální PPV stream organizace Oktagon nabízí kromě luxusní kvality obrazu a zvuku i možnost zpětného přehrání celého turnaje až 7 dní zpět. Livestream tě přijde na 10 EUR, v den turnaje je to už ale 13 EUR.

Možností je také sledování zápasů u sázkové kanceláře Tipsport, kde je podmínkou mít vsazený tiket alespoň v hodnotě 30 Kč. Volně dostupné streamy na internetu nebudou, a ani jejich vyhledávání nedoporučujeme.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ V jaké váze se uskuteční zápas Veličković - Dawa?

Světový duel dvou vynikajících bojovníku Veličkoviče s Dawou proběhne ve velterové váze organizace Oktagon, kde srbský ranař i výhledově vidí svoji budoucnost. Detailní analýzu tohoto zápasu najdeš tady.

2️⃣ Jaké jsou kurzy a kdo je favoritem utkání?

Veličkovič je obrovským kurzovým favoritem. Češi mu věří a sází na něj i z toho důvodu, že v roce 2012 dokázal ukončit Jiřího Procházku.

3️⃣ Co jsou nejsilnější zbraně srbského fightera?

Zejména je to skvělé Jiu-Jitsu (9 výher na submisi) i vysoká odolnost. Pouze jedinkrát v kariéře prohrál před časovým limitem. Co za sázku poslat na tiket se dozvíš uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Al Matavao vs. Pirát Krištofič na vážení, OKTAGON MMA

Oktagon 25: Pirát Krištofič vs. Al Matavao kurzy a stream

Samuel Pirát Krištofič se na Oktagonu 25 (19. června) utká s Alem Matavaem. Podívejte se na předzápasovou analýzu a návod ke sledování.

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...

Minda vs. Buday staredown, OKTAGON MMA, oba borci se utkají na Oktagonu 25

Oktagon 25: Buday vs. Minda informace a program

Turnaj Oktagon 25 ✔️ se koná 19. června 2021 od 18:00. Hlavním zápasem je bitva o titul v těžké váze Buday vs. Minda. ⚡ Na turnaji bude...