Oktagon 26: Miloš Petrášek vs. Vlado Neferanović - preview

Vysněný comeback! Oblíbený český fighter Miloš „Meloun“ Petrášek se po téměř dvouleté pauze vrací do ostrého zápasu. Restartuje svoji kariéru vítězně?

Miloš Petrášek se vrací do klece na turnaji Oktagon 26 Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Hodnocení zápasu Petrášek - Neferanovic: 8,7/10

  • Datum a čas: 24. července 2021, okolo 21:30
  • Nabídka sázek: na tento i ostatní zápasy turnaje je vypsáno několik sázkových kurzů

Oktagon 26: Vlado Neferanovič vs. Miloš Petrášek datum a informace

Chtěli jsme ho, tak ho máme! Miloš Petrášek odešel ze zaměstnání, ponořil se do přípravy a kompletně změnil svůj přístup k MMA. Po černé, respektive červené sérii tří porážek v řadě, vyzve na turnaji Oktagon 26 už v sobotu 24. července chorvatského bojovníka Vlado Neferanoviče. Cíl je jasný. Napravit si reputaci, chuť k zápasení a svého soupeře co nejrychleji ukončit! Podaří se mu to? Sleduj Miloše Petráška a další na Oktagonu 26 živě!

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Miloš Petrášek si pro svůj návrat do klece nemohl vybrat lepší turnaj. Oktagon 26 už klepe na dveře a právě jeho duel s Vlado Neferanovičem patří mezi největší lákadla turnaje pod otevřeným nebem pražské Štvanice. Meloun je dlouhodobě dvorním sparing partnerem TOP MMA špičky v Česku, mezi kterou patří Karlos Vémola, Jirka Procházka, nebo Michal Martínek. Těžko hledat na domácí scéně člověka, který by po 3 smolných porážkách v řadě nepřál melounovi vítězství.

Vlado Neferanovic je chorvatský zápasník, jehož momentální bilance činí 6 výher a 6 porážek. Také Neferanovic měl za sebou dlouhou zápasovou pauzu, kterou už ale stihnul utnout porážkou v květnu 2021. Na žebříčku polotěžkých vah podle respektovaného webu fightmatrix.com je o zhruba 100 míst za melounem, což značí poměrně velký výkonnostní rozdíl. Rovněž sázkové kurzy jasně favorizují svěřence Andrého Reinderse, a stejně tak mu věříme a posíláme na tiket jeho výhru i my.

TIP: Petrášek vyhraje na KO/TKO, nebo diskvalifikací, v kurzu 2,20 sipka Vsadit si a sledovat zápas u Tipsportu

Miloš Petrášek zvítězí před časovým limitem

Meloun zápas: Kde sledovat zápas Miloše Petráška? Online livestream na internetu, PPV

Celý turnaj Oktagon 26 bude možné zhlédnout několika způsoby. Za 9,99 EUR v předprodeji, nebo 12,99 v den turnaje, si můžeš zakoupit oficiální PPV přenos, včetně možnosti zpětného přehrání. Zápasy našlapané karty bude v live streamu vysílat i sázková kancelář Tipsport. Podmínkou je mít vsazený tiket za minimálně 30 Kč, ne starší 14 dnů.

Na pražské Štvanici budou moci přijít fanoušci a vytvořit tak bouřlivou atmosféru přímo na místě. Pro informace o vstupenkách doporučujeme sledovat sociální sítě Oktagonu i promotérů Ondřeje Novotného s Pavolem Nerudou.

Vlado Neferanovic zápasy (video)

Na poslední vítězný duel Vlado Neferanovice se podívej v tomto videu. Po tomto utkání následovaly 2 jeho porážky.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Samuel Krištofič se na Štvanici utká o titul

OKTAGON 26: Krištofič vs Naruszczka: datum a program

Turnaj Oktagon 26 ⭐ s hlavním zápasem Pirát vs. Naruszczka o titul proběhne na Štvanici 24. července. ❤️ Podívejte se na kompletní...

Lucie Pudilová a její tvrdý zadní direkt, Zdroj OKTAGON MMA

OKTAGON 26: Talita Bernardo vs. Lucie Pudilová kurzy, analýza

Na vyprodaném turnaji Oktagon 26 jde do boje i Lucie Pudilová. Její soupeřkou je zkušená veteránka UFC a majitelka černého pásu v BJJ...

Daniel Škvor bude bojovat na Oktagonu 26

Oktagon 26 Štvanice: Daniel Škvor vs. Ilya Lupinov kurzy

Daniel Škvor nastoupí na Oktagonu 26 do svého druhého zápasu v MMA. Podaří se mu zvítězit? Podívejte se na vypsané kurzy a návod ke...