Oktagon 26 Štvanice: Daniel Škvor vs. Ilya Lupinov kurzy

Daniel Škvor nastoupí na Oktagonu 26 do svého druhého zápasu v MMA. Podaří se mu zvítězit? Podívejte se na vypsané kurzy a návod ke sledování streamu.

Daniel Škvor bude bojovat na Oktagonu 26 Foto: Instagram/danielskvorfight

OKTAGON 26: Daniel Škvor vs. Ilya Lupinov kurzy free prelims na Štvanici

Daniel "DeeDee" Škvor má před sebou další zápas v MMA. Už v sobotu 24. července se na Oktagonu 26 v Praze představí v úvodním fightu celého galavečera proti ukrajinskému Ilyovi Lupinovi. Tento duel odstartuje přibližně v 19:00 a bude ho možné sledovat zcela zdarma. Klikněte zde a sledujte živě Oktagon 26 v livestreamu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Daniel Škvor je vynikajícím postojářem, což prokázal nejen v prestižní Glory. Zároveň se může pyšnit i vítězstvím v Undergroundu. Jeho premiéra v MMA ovšem nevyšla podle plánu. Na Oktagonu 20 (30.12. 2020) totiž na body nestačil na Oumara Sy. Sobotní soupeř Lupinov by mu ovšem měl na Oktagonu 26 vyhovovat výrazně více.

TIP Vítěz Daniel Škvor v kurzu 1,12 sipka Vsadit u Tipsportu a sledovat

Škvor zvítězí

Český fighter je tak před turnajem pasován do role velkého kurzového favorita. Ilya Lupinov je totiž také spíše postojář. Škvor se navíc za poslední půlrok podstatně zlepšil v obraně proti takedownům. V úvodním duelu Oktagonu 26 překvapení neuvidíme. Na tiket patří výhra Daniela Škvora.

OKTAGON 26: Daniel Škvor vs. Ilya Lupinov livestream zdarma online na Youtube

Livestream prvního zápasu na kartě Oktagonu 26, kterým bude bitva Škvor vs. Lupinov bude možné sledovat zcela zdarma. Online stream bude vysílán na webu sázkové kanceláře Tipsport a zároveň poběží i živý stream na Youtube kanálu organizace Oktagon.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.