OKTAGON 26: Talita Bernardo vs. Lucie Pudilová kurzy, analýza

Na legendárním turnaji Oktagon 26 o svou čtvrtou výhru v řadě zabojuje domácí hvězda Lucie Pudilová. Její soupeřkou je brazilská veteránka UFC a majitelka černého pásu v BJJ Talita Bernardo. Sázkový tip a radu, kde sledovat celý turnaj živě najdeš v článku.

Lucie Pudilová a její tvrdý zadní direkt, Zdroj OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení zápasu Pudilová vs. Bernardo: 9,2/10

  • Datum a čas: 24. července 2021, okolo 23:00
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy turnaje Oktagon 26 si lze vsadit u sázkových kanceláří

Lucie Pudilová zápas na Štvanici: ukončit její vítěznou sérii přijíždí brazilská lvice Bernardo

Souboj veteránek UFC s naprosto odlišným stylem. Elitní ženský postoj v podání Lucie Pudilové proti najetému brazilskému Jiu-Jitsu Tality Bernardo. Hlavním předzápasem legendárního turnaje na pražské Štvanici je ženský duel prvotřídní světové kvality. Která zápasnice si prosadí svůj styl a bude slavit vítězství? Sleduj zápas Pudilová - Bernardo na turnaji Oktagon 26

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Oktagon Štvanice 2021: Pudilová vs. Bernardo preview a sázkový tip

Lucie Pudilová si v organizaci Oktagon počíná hodně dominantně a po 3 výhrách v řadě vyhlíží svůj rekordní čtvrtý zářez. Historicky první Češka v UFC nejlepším možným způsobem restartovala svoji kariéru a nyní má velice dobře nakročeno zpět mezi světovou elitu.

Není žádnou novinkou, že Lucka vyniká především skvělým strikingem, s výbornou prací přední ruky. Její agresivní box je na špičkové úrovni, zahrozit dokáže dlouhou kombinací zakončenou skrytým highkickem. Po přestupu do OFA se obrovsky zlepšila i na zemi, v posledních zápasech nám ale ukázala hlavně progres v defenzivní pozici. Každopádně pravidelné sparingy s takovými zemaři, jako jsou Vojto Barborík či Tomáš Deák naznačují, že i na zemi bude mít Lucka co ukázat.

Talita Bernardo před více než 2 lety inkasovala v organizaci UFC od Viviane Araujo na rozloučenou brutální KO a od té doby nezápasila. Její muskulatura ji předurčuje k silovému boji, na úkor pohybu. Právě tato skutečnost by měla Pudilové vyhovovat, protože svoje předchozí soupeřky musela po Oktagonu často nahánět, což bere hodně sil.

V souboji Pudilová - Bernardo rozhodne, kdo si prosadí svůj styl. 34letá brazilská bojovnice je totiž specialistka na boj na zemi. Vlastní černý pás v BJJ a pokud se ji povede dostat Lucii na zem, bude v obrovské výhodě. Naopak zápas v postoji bude mnohem více vyhovovat české fighterce.

Zápasy Lucie Pudilové v drtivé většině končí bodovým rozhodnutím, což berou v potaz i bookmakeři. Daleko zajímavější sázkou je tedy varianta vítězství Lucie Pudilové před časovým limitem na KO/TKO. Přeci jen, někdo už její neskutečné bomby odnést musí.

TIP: Lucie Pudilová zvítězí na KO/TKO/diskvalifikaci, v kurzu 7 sipka Vsadit u Tipsportu

Kurz na výhru Pudilové před časovým limitem má solidní hodnotu

Kde sledovat Lucii Pudilovou proti Talitě Bernardo? Online live stream na internetu, v televizi přímý přenos nebude

Oktagon 26 s hlavním zápasem Pirát vs. Naruszczka proběhne po dlouhé době mimo pevnost Brno. Na ikonické pražské Štvanici pod otevřeným nebem bude moci být přítomno přímo na místě několik tisíc diváků. Turnaj je ale dlouho dopředu beznadějně vyprodaný.

Pro sledování parádního galavečera se nabízí osvědčené způsoby. Všechny zápasy turnaje Oktagon 26 vysílá v livestreamu Tipsport - stačí kliknout ZDE. Podmínkou je vsazený tiket alespoň za 30 Kč a pak už jen stačí vyhledat zápasy v nabídce live.

Samozřejmostí je oficiální PPV stream z dílny organizace Oktagon, který nabídne jako vždy špičkovou kvalitu obrazu i zvuku a možnost si turnaj přehrát až 7 dní zpětně.

Přestože bude na turnaji v hlavní roli Samuel Pirát Krištofič, pirátské sledování streamu je zakázané a Oktagon jej tvrdě postihuje. Na poslední zápas Lucky Pudilové proti Fince Suotama se podívej v tomto videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tereza Bledá má před sebou další výzvu

Oktagon 26: Tereza Bledá vs. Edna Oliveira Ajala

Tereza Bledá se na Oktagonu 26 na pražské Štvanici utká s brazilskou bojovnicí. V sobotu 24. července uvidíme, jestli se české MMA naději...

Samuel Krištofič se na Štvanici utká o titul

OKTAGON 26: Krištofič vs Naruszczka: datum a program

Turnaj Oktagon 26 ⭐ s hlavním zápasem Pirát vs. Naruszczka o titul proběhne na Štvanici 24. července. ❤️ Podívejte se na kompletní...

Daniel Škvor bude bojovat na Oktagonu 26

Oktagon 26 Štvanice: Daniel Škvor vs. Ilya Lupinov kurzy

Daniel Škvor nastoupí na Oktagonu 26 do svého druhého zápasu v MMA. Podaří se mu zvítězit? Podívejte se na vypsané kurzy a návod ke...