Oktagon 26: Tato Primera vs. Matúš Juráček kurzy a analýza

Duel mezi španělským toreadorem Tato Primerou a Matúšem „Slávistou“ Juráčkem je jedním z nejočekávanějších zápasů turnaje Oktagon 26 na Štvanici.

Juráček vs Boráros na Oktagonu 21, Zdroj OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 26: Juráček vs. Primera - bitva velterových vah z elitní TOP 10 organizace Oktagon

Ne náhodou je duel mezi Matúšem Juráčkem a Tato Primerou jedním z nejvýše postavených zápasu karty Oktagon 26. Vysoké ambice, srdce válečníka nebo špičkový box. Oba fighteři toho mají hodně společného. A přece jsou každý jiný. V sobotu 24 července si to oba rozdají uprostřed Oktagonu tváří v tvář o to, kdo poskočí na žebříčku extrémně nabité velterové divize.

Naplní tento souboj všechny předpoklady a zařadí se mezi divácky nejatraktivnější zápasy nejkrásnějšího turnaje roku? Klikni ZDE a sleduj to živě s bonusem na první sázky u Tipsportu

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Turnaji Oktagon 26 vévodí titulová řežba ve střední váze mezi Karlosem Vémolou a Marcinem Naruszczkou. Na Štvanici se ale také vrací populární „Meloun“ a po delší zápasové pauze i Magdalena Šormová. Kromě ní se představí i kompletní trojlístek nejlepších česko-slovenských bojovnic Bledá, Szabová, Pudilová.

OKTAGON 26 ŠTVANICE
Matúš Juráček (7-2) Tato Primera (15-10)
Poslední zápas: VIDEO Poslední zápas: VIDEO

Štvanice: Tato Primera - Matúš Juráček sázkový tip, analýza

Matúš Juráček se přesunul k MMA co by bývalý elitní thaiboxer. Ve smíšeném bojovém umění má za sebou 7 výher a 2 porážky. Kromě toho se také úspěšně „vyhrabal“ z komplikovaného zranění obou kolen. V 25 letech patří mezi největší talenty velterové váhy, což potvrdil svým posledním vítězstvím nad Gáborem Borárošem.

Matúš o zápas s Primerou extrémně stál a připravuje se na něj v Polsku. Podle svých slov si dobře uvědomuje komplexnost soupeře, a proto driluje kromě postoje i wrestling a zem. Mimochodem právě ve svém posledním zápase ukázal velký progres na zemi, a právě díky své dominanci a kontrole vyhrál zápas na body.

Tato Primera po výhrách nad Borárošem a Kalašníkem naposledy prohrál v atraktivním duelu s Alexem Lohoré. Jeho bojový styl je založen na neustálém tlaku a výborně dokáže kontrolovat střed Oktagonu. Jeho doménou je výborný postoj. Nebezpečný je ale díky svému wrestlingu i na zemi. Ve svých zápasech sice často inkasuje, zároveň toho ale snese opravdu hodně.

El Espectaculo se v minulosti střetl s řadou známých jmen. Nestačil třeba na Macha Muradova nebo Inkvizitora Brože. Od té doby ale ušel velký kus cesty a z těchto zkušeností momentálně čerpá.

TIP: Juráček zvítězí, v kurzu 1,70 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Matúš Juráček si připíše další výhru

Jak a kde sledovat zápas Juráček vs. Primera na Oktagon 26? Online livestream, PPV

Turnaj Oktagon 26, který je zároveň spojen s letním Summer Festem z dílny organizace Oktagon, budou moci navštívit fanoušci. Samotný turnaj je už dlouho dopředu vyprodaný, proto se nabízí varianta sledovat všechny zápasy Oktagon 26 živě na Tipsportu. Stačí zde mít vsazený tiket alespoň za 30 Kč a pak už si jen vyhledat jednotlivé zápasy v záložce LIVE.

Pakliže raději přímo podpoříš organizaci Oktagon oficiální PPV přenos tě vyjde na 10 EUR, v den turnaje dáš pak o 3 eura víc. Přímo na místě je možné sledovat i oficiální páteční vážení. Je ale potřeba koupit si lístek zvlášť, popřípadě naladit oficiální kanály organizace Oktagon YouTube a Facebook.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola porazil Milana Ďatelinku, ale z titulu se radovat nemohl

Ohlédnutí: Vybíráme TOP 5 momentů z pevnosti Brno

Opona spadla, světla zhasla. Brněnské Zoner BOBYHALL se loučí s nejlepším česko-slovenským MMA. Oktagon totiž vrací své turnaje na stadiony...

Samuel Krištofič se na Štvanici utká o titul

OKTAGON 26: Krištofič vs Naruszczka: datum a program

Turnaj Oktagon 26 ⭐ s hlavním zápasem Pirát vs. Naruszczka o titul proběhne na Štvanici 24. července. ❤️ Podívejte se na kompletní...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...