Oktagon 26: Tereza Bledá vs. Edna Oliveira Ajala

Tereza Bledá se na Oktagonu 26 na pražské Štvanici utká s brazilskou bojovnicí. V sobotu 24. července uvidíme, jestli se české MMA naději podaří získat další cennou výhru.

Tereza Bledá má před sebou další výzvu Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 26: Tereza Bledá vs. Edna Oliveira Ajala kurzy a analýza

Pod otevřeným nebem se před fanoušky na Štvanici představí v dalším zápase talentovaná a doposud neporažená Tereza Bledá. Její soupeřkou bude na Oktagonu 26 (24. 7.) brazilská bojovnice Edna Oliveira Ajala. Pro Bledou to bude doposud nejtěžší zkouška, protože Ajala má na kontě bilanci 10 výher a 7 porážek. Klikněte zde a sledujte živě livestream Oktagonu 26.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Šampionka Undergroundu Tereza Bledá se pyšní 3 výhrami v řadě. Naposledy na Oktagonu 23 jednoznačně na body porazila Karoline Martins. Velkou favoritkou bude i na nadcházejícím Oktagonu 26. Zkušenosti z MMA jsou sice na straně brazilské soupeřky.

TIP Vítěz Tereza Bledá v kurzu 1,15 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Tereza Bledá zvítězí

Tereza Bledá je ovšem lepší ve všech aspektech boje. Česká bojovnice bude dominovat v postoji, ale může hrozit i nečekanou submisí. Zároveň bude mít i lepší fyzičku. V tomhle fightu zkrátka překvapení neuvidíme. Na tiket patří další výhra Bledé, která má stále ambice stát se nejmladší bojovnicí v UFC.

Oktagon 26: Tereza Bledá vs. Edna Oliveira Ajala livestream živě

Zápas Bledá vs. Ajala bude možné sledovat v livestreamu živě na webu sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsport TV uvidíme všechny souboje na galavečeru Oktagon 26. K dispozici budou jako obvykle i oblíbené live sázky. Alternativou je pak i oficiální PPV stream na Oktagon.TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tereza Bledá se jako druhá Češka dostala do UFC

Tereza Bledá - životopis, statistiky a zápasy MMA bojovnice

Tereza Bledá je vycházející hvězda⭐ české MMA scény a historicky druhá Češka ve slavné UFC.✔️ Mladá bojovnice má stále to nejlepší terpve...

Samuel Krištofič se na Štvanici utká o titul

OKTAGON 26: Krištofič vs Naruszczka: datum a program

Turnaj Oktagon 26 ⭐ s hlavním zápasem Pirát vs. Naruszczka o titul proběhne na Štvanici 24. července. ❤️ Podívejte se na kompletní...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...