Oktagon 26: Životní šance pro Piráta. Udolá polského Cyborga?

Zraněného Karlose Vémolu střídá v titulové bitvě střední váhy miláček davů Pirát Krištofič. Ve hře je prozatímní titul divize!

Piráta čeká životní zápas o titul Foto: Instagram/pirat_kristofic

Oktagon 26 Štvanice: Marcin Naruszczka vs. Samuel Pirát Krištofič o prozatímní titul střední váhy

35 dní. Tak krátká doba bude dělit oba ostré zápasy Piráta Krištofiče v kleci Oktagonu. Po návratu do střední váhy si v červnu poradil s nebezpečným Matavaem. Teď bude díky souhře okolností čelit své dosud největší výzvě kariéry. Na legendární pražské Štvanici se v hlavním zápase večera utká o prozatímní titul střední divize proti polskému Marcinu Naruszczkovi.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Vítěz se následně střetne s Karlosem Vémolou hned, jak Terminátor vyléčí zranění. Je tedy jasné, že tolik probíraný duel Vémola - Pirát je nyní daleko blíže. Jenže Piráta těžký velmi těžký úkol! Krátká příprava a hlavně kvalitní soupeř dělají z hlavního utkání turnaje Oktagon 26 zajímavou zápletku. Vidina titulového pásu je ale fantastická motivace pro oba aktéry.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.