Oktagon 27: Boráros vs. Lebout - analýza, tip a livestream

Gábor Boráros má před sebou obrovsky těžkou výzvu. Po změně soupeře ho přijede prověřit ostřílený veterán UFC Michael Lebout. Dokáže konečně zvítězit?

Gábor Boráros vyhlíží další MMA zápas Foto: Profimedia

Oktagon 27: Lebout vs. Boráros datum, preview a sázkový tip

Tohle bude bitva! Slovenský zápasník Gábor Boráros bude na turnaji Oktagon 27 čelit kvalitnímu Mickaelu Leboutovi, který vzal zápas místo zraněného Poláka Michala Labuse. Jeden z nejočekávanějších zápasů bratislavské karty bude k vidění 11. září v domluvené váze do 79 kilogramů. A jde o hodně. Miláček domácích fanoušků se pokusí vrátit po dvou porážkách na vítěznou vlnu. Zvládne to proti zkušenému Francouzovi? Sleduj všechny zápasy turnaje Oktagon 27 živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Organizace Oktagon se po měsíční pauze znovu vrací. Turnaj Oktagon 27 s titulovým zápasem Buchinger vs. Barborík se uskuteční na zimním stadioně Ondřeje Nepely v Bratislavě a k vidění budou všechny hvězdy slovenské scény i další kvalitní fighteři.

Gábor Boráros (SVK)
18-9-1
Mickael Lebout (FRA)
20-11-2-1NC

Gábor "Beast" Boráros má za sebou dva nepovedené zápasy. Nejprve prolil krev v neúspěšném duelu s Tato Primerou a koncem ledna 2021 nestačil na vycházející hvězdu velterové divize, Matúše Juráčka. Vítěz první série reality show Oktagon Výzva je dlouhodobě středem pozornosti a těší se velké popularitě. Zlí jazykové a kritici ovšem tvrdí, že jeho MMA kariéra a výkonnost pozvolna upadá. Stále jej ale nelze odepisovat mimo jiné proto, že se připravuje v nejlepších slovenských gymech SFG a OFA, po boku domácí špičky.

Během léta byl poměrně překvapivě oznámen jeho boxerský duel s Jakubem Štáfkem, který by se měl uskutečnit začátkem příštího roku. Ani v kleci ale Gábor nehodlá končit. Nyní však potřebuje odvrátit třetí porážku v řadě. O motivaci má na domácí půdě jednoznačně postaráno.

Mickael "Ragnar" Lebout je 34letý francouzský bojovník, který během kariéry prošel několika organizacemi. Kromě slavné UFC (1 výhra, 2 porážky), působil také v M-1 Global, Cage Warriors, nebo BAMMA a několika dalších. Jeho silnou zbraní je boj na zemi, 8x vyhrál na submisi, a zároveň tímto způsobem, stejně jako Boráros, nikdy neprohrál.

Hned 19 z jeho celkových 24 zápasů skončilo na body! (10 výher, 9 porážek). Z této statistiky tedy vyplívá, že jeho zápasy jsou zpravidla delší. Nevýhodou v tomto utkání bude krátká příprava, což může hrát v průběhu vyrovnaného zápasu ve prospěch Gábora Borárose.

  • Datum a čas zápasu: sobota 11. 9. 2021 / po 21:00 (bude upřesněno)

TIP: G. Boráros zvítězí, v kurzu 1,85 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Gábor Boráros ukončí sérii porážek a v tomto utkání zvítězí

Jak a kde sledovat Lebout vs. Boráros živě? Live stream online, PPV stream

Vzhledem k extrémně nabité kartě turnaje Oktagon 27 si tento svátek MMA nenechá ujít nejen několik tisíc diváků přímo na místě, ale také fanoušci u televize, pc, mobilu či tabletu. Znovu bude k dispozici oficiální PPV stream organizace Oktagon, jehož cena zůstává stejná jako v minulosti. V předprodeji jej pořídíš za 9,99 EUR, v den turnaje pak za 12,99.

Všechny zápasy poběží také v rámci livestreamů na Tipsport TV. Registraci zvládneš během několika minut a kromě možnosti sledování mnoha sportovních přenosů živě, dostaneš také sázkový bonus, za který si můžeš vsadit třeba už na Oktagon 27.

Na poslední zápas Gábora Borárose proti Matúši Juráčkovi se podívej v tomto videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣Kdy a kde má Gábor Boráros zápas v organizaci Oktagon MMA?

Oblíbený slovenský fighter Gábor Boráros se představí na turnaji Oktagon 27 už 11. září 2021. Galavečer se odehraje na stadionu Ondřeje Nepely v Bratislavě. Podrobnosti o soupeři se dozvíš uvnitř tohoto článku.

2️⃣Jak a kde sledovat Gábora Borárose živě v kleci?

Velmi očekávaný turnaj Oktagon 27 se po dlouhé době vrací na Slovensko a fanoušci ho budou moci online sledovat vícero způsoby. Všechny detaily se najdeš po rozkliknutí článku.


Hodnocení zápasu Boráros vs. Lebout: 8,9/10

  • Datum: 11. 9. 2021
  • Kurzová nabídka: na zápas si můžeš vsadit u sázkových kanceláří s licencí

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.